Musiken är mitt liv!

Hej hopp tjohejs allihopa!
Avsnitt 5 av Fångarna på fortet står på tvn. Myskväll i soffan. Har varit ut på promenix en sväng innan middagen. Slog upp kalendern för att skriva in datum för besiktning av bilen. Då hittade jag en OTROLIGT bra sak som jag skrivit in för ett tag sen. Goo Goo Dolls har släppt sin nya skiva!!! Oh yeah. 2006 kom förra skivan så det var väl så dags nu. Då va livsläget rätt så annorlunda kan man säga då när jag såg dom på Berns i Stockholm. Men så var det ju också typ 4,5 år sedan. Men vilken underbar konsert! Ååååhhh! Jag blir lycklig av att tänka på det. Och på alla andra underbara konserter jag har vart på och som jag ska på. Jag säger som Arvingarna – Bo DiddleyMusiken är mitt liv!!!

Monday monday

Måndag idag och vilken härlig dag. The Mamas & The Papas – Monday, Monday Hunnit typ inget på jobbet men ändå! Det är så det ska va kan jag tro. Jobbade över lite idag men det gjorde inte så väldans mycket. Även försökt snacka lite me min "efterträdare" men hon verkar sådär pepp. Får ta vidare hand om det imorn, plus försöka hinna allt annat som ska göras. Men det är naaaajs.
Igår va vi på lägenhetsvisning i en lägenhet alldeles för nära där vi bor nu. Haha, men den är braaaa! Patrik va där idag igen, och även mamma å pappa ville kika. Får se nu vad som händer. Kan ju alltid hoppas att den inte stiger på tok för mkt. Men det kan man aldrig så noga veta!
Har vart på Lidl och shoppat idag med. Blev två stora kassar och en hel del pyssel. "Det är sånt här Maria inte förstått och kan än, lixom att man kan hitta pyssel överallt" som Patrik sa. Sötnosen min!
Veckan verkar fullproppad med roliga saker. Ska försöka hinna med så mycket jag bara kan. Även äntligen skaffa mig ett nytt gymkort och så åka inlines såklart. Och Patrik har har köpt nya stavar också!
Kram på er!

Crazy

Ååååå jag har verkligen världens bästa pojkvän!!! Igår köpte jag biljetter till Bandit flyttar in-konserten på Katalin och min älskade pojkvän följer med mig. Hoppas vi hittar några fler sugna själar som vill med. It's gonna be awsome!!!! Så nu poppar vi Mustasch och Royal Republic för fullt här hemma. Roger på jobbet ska gå också me sin fru så nån kommer man ju känna iaf!! Åhhh vad jag längtar. Såååå mycket underbart skoj inplanerat nu framöver att jag inte kan vara annat än megalycklig.
Ikväll ere inflyttningsfest hos Linda. Ska bli skoj. Har ju inte fått se hennes lilla lya än fast det va så länge sen hon flyttade in. Blir middag hos oss före. Tacos stod på förslag så det kör vi på.
Nu ska jag pyssla. YES!!
Puss på er!

Can't you see what I mean?

Veckorna bara forsar iväg. Jag förstår nästan inte alls vad som händer. Och dagarna på jobbet går så ruggans snabbt. Först e klockan halv 7 å man kommer till jobbet. Plötsligt e kl 12 å man inser att man kanske borde äta. Sen e klockan 16 å man ska åka hem. Fast man typ inte hunnit göra nått på hela dagen känns det som. Men så himla skojs det är då. Som Fredrik uttryckte det, "Vad ni har det mysigt då, du å Danne, när ni åker runt om dagarna". Och det är ju vad vi gör typ. :) Fixar å donar å planerar å styr. Som idag, kom in till kontoret strax före fyra o med ett överfyllt skrivbord och en hel massa sk. kritiska saker som måste tas tag i så blev det till att sitta över en stund för att i alla fall få två av dessa saker utförda. Imorn ere Dannes sista dag innan han ska tillbaka till skolan för sitt sista år där. Gäller att jag suger åt mig allt jag kan då för imorn e sista dagen jag har någon i fält att luta mig mot. På måndag står jag själv där ute i leran med alla gubbar, och så Lotta förstås. Hon e bra hon!
Försöker lyssna igenom sommarpratarna på P1 också. Häromdagen lyssnade jag igenom en hel massa, eller kanske 2-3 st åtmindstone och nån spelade denna låt. Rätt skön ju! Paul Anka – Jump
Vi har tvättat idag. En hel massa tvätt. Det är skönt tycker jag. Nu är allt rent och snyggt och undanstoppat i garderoben. Vi myser vidare till Rederiet vi, Patrik och jag. Och åååå, vad jag älskar att vara sambo!

I hate to be in love/and all because of you

Jag sitter och söker på internet efter saker jag vill ha, och behöver! Sak 1 är kalkerpapper, och det är NU!!! Varför verkar det inte gå att få tag på i denna stad :( Snart kommer kusin över och pysslar och då vill jag ju ha mitt kalkerpapper så att jag kan provmåla lite inför en ev kommande tavla. Men icke! Får pyssla med mina nu pysselsaker som jag fick hem på posten igår. Får se till att skaffa mig kalkerpapper en annan dag. Pysselaffärerna verkar iallafall inte ha det. Så mitt nästa mission är att leta igenom alla sybutiker i hopp om att finna skatten.
Sak 2 är en stavmixer. Vi har gjort en matlista här hemma om veckans mat och igår lagade vi en ny maträtt och vad behövde vi då. Jo, en stavmixer. Idag gjorde vi en annan ny maträtt och vad behövde vi då. Jo, en stavmixer. Jag får ge Patrik rätt och inse att vi faktiskt behöver en stavmixer. Ev en morgondagens uppgift mellan tvättarna.
Sak 3 jag också har kommit på att jag behöver är biljetter till Bandit-festen på Katalin den 15 oktober. Mustasch och Royal Republic kommer då tillsammans med en Bandit-DJ. Det får inte missas. Måste bara hitta ett gött gäng att gå dit med. Patrik kunde tänka sig, Steve verkade också lite sugen. Nån annan??
Smakprov kommer här: Mustasch – Bring Me EveryoneRoyal Republic – All Because Of You

Starting a new life

Idag har jag jobbat. Det gör jag de allra flesta dagar i veckan. Det är kul tycker jag. Tänkte att ni skulle få se lite mer av vad jag håller på med om dagarna genom att visa lite bilder. Nu blir ni allt glada va!? Om inte så säg ;)
Jag ställer till med lunchfest på jobbet :)


Jag får en blomma av mamma och en berättelse om hur mormor träffat morfar igen och om hur de nu återigen lever lyckliga tillsammans.

Jag går på utonhustoaletter i Ydrefors

Jag hälsar på världens sötaste och tussigaste lilla kattunge

Jag pysslar lite och går på kalas

Jag skrattar åt roliga toalettskämt

Jag busar med min tussenussegull

Och jag jobbar!

och så lyssnar jag massa massa massa på min nya favvolåt. Gör det du me vettja :D
Sonic Syndicate – My Own Life - Radio Edit

Sweet dreams

Alltså ibland funderar jag lite över hur drömmarna tänker. Eller kanske över hur jag tänker när jag drömmer. För nån vecka sen hade jag värsta hemska mardrömmen. Vi var båda dödströtta, Patrik och jag. Hade sovit bara några timmar natten innan så vi halvsov lite i soffan på eftermiddagen. Bestämde oss för att krypa till sängs vid halv tio å se vidare på tv därifrån. Jag dock somnade som en stock nästan direkt men Patrik höll sig vaken. Efter typ en timme vaknar jag med ett ryck av att jag knuffar o bökar på Patrik o försöker få bort honom å så toktoktoklipar jag. Patrik försökte hålla om mig men jag bara grät å grät å grät, hejdlöst! Fy fan, man mår inte bra då av en sån uppvakning. Tog några dagar innan jag kunde berätta vad jag egentligen drömt, och kul var det inte. Det vill jag lova!
Marilyn Manson – Sweet Dreams (Are Made Of This) - Album Version (Explicit )

Holding out for a hero

Åååååå vad det är härligt med inlines. Idag tog vi våra rullande par och stavar och med bilens hjälp tog vi oss ut till Fyrispark. Därifrån blev vi 8-hjulade och stavade oss ända ut till Vänge, 13 km blidde det. Gött gött!!
Nu myser vi ner oss i soffan och ska se på Göta Kanal som går på tv.
Jag är sugen på att rensa. Rensa o rensa. Vad an detta då? Jo, igår tog vi oss upp i ottan (kl 8.30, tidigt när man somna 3.30) och begav oss ut till Ulva kvarn. Där var det bakluckeloppis för hela slanten. För en liten hunka fick man öppna bakluckan å börja kränga grejer. ;) Å kränga grejer gjorde vi och en rejäl slant fick vi ihop. Kommer räcka till nya lister i hela nya lägenheten, som Patrik så fint uttryckte det. Och det är ju bra det när den dagen väl kommer!
Veckan börjar bli fullspäckad annars. Imorn ska jag och Andreas på bio, äntligen. Ska se nya Shrek Frou Frou – Holding Out For A Hero och äta god mat på nation. Blir mys! Å skoj å få höra allt om nya jobbet. Onsdagen skall ägnas åt lillkusin vitamin. Vi ska gå på stan å shoppa pyssel. Sen ska ja å Patte till Therese o kolla på hur hon ska göra om sin lägenhet. Torsdag hoppas jag att Patrik kan hjälpa mig å dämpa oljudet från min lilla pärla där ute. Hon har börjat frusta så ofantligt när hon tar sig fram så nu ere dags att Carinan får träffa farbror doktorn. Hoppas Patrik kan göra underverk! På fredag ere äntligen dags för tjejligan att se Melissa Horn på Katalin. Mums va skoj! Och på lördag ere 40årsfest. Men allt detta kommer ni säkert få läsa mer om :P

Så blå kan det aldrig mer bli

Underbara dag, fantastiska kväll. Jobbat å stått i hela dagen. Eller iallafall till lycka klockan-bygg-ett. Då drog jag o Patrik till Stockholm för att gå på Bolagret. Jag hade sett på internet vad jag trodde va bra och smart källsorteringskassar. Men icke, visade sig att de var alldeles för stora. Så jag får nog sy egna sen nån gång när jag väl har en symaskin. Strosade runt där i värmen på söder och hade det nästan löjligt bra. Kvällen spenderar vi hemma i lägenheten. Vi har käkat grillat vildsvin och hasselbackspotatis. Patrik gillade inte svinet, det smakade vilt sa han. Jag fattade inte det där med "smaka vilt". Har nog aldrig fattat. Alla säger att det smakar mindre bra när det smakar vilt men som sagt jag förstår inte. Antar att jag kanske gillar smaken av vilt.. Eller nått!? Det smakade ju typ som souvlaki på grekisk restaurang :S Till detta drack vi Patriks födelsedagsvin som va mkt fint och gott. Masi hette det tror jag. Kan jag absolut rekommendera. Till efterrätt sen bjöds det glass med varma hallon och blåbär. Vi spelade också ett parti vändåtta och till Patriks stora förtret vann jag, dock efter en mycket jämn match. Nu lyssnar vi på spellistan Svensk sommar på Spotify som spelar Vikingarna – Leende guldbruna ögon för oss. Bra avslutning på kvällen. Kram och gonatt!

The sun is shining

Mia har just gått hem. Vi har grillat, druckit vin, käkat kladdkaka, druckit vin och tittat på kyssar.com samt skojiga youtube-klipp. Helt störtskön kväll vi haft vi tre. Kalasens!

Imorn väntar en fredag med Stockholms-shopping och vildsvinsmys me fint födelsedagsvin. Kommer bli perfekt!

Jag bara rullar fram

Åh vad jag tycker om att röra på mig. Att åka inlines! Underbart! Idag va vi ut å tokkörde i drygt en timme. Tog oss ända till Jälla och tillbaka. Drygt 1,1 mil. Häftigt va ;) Stavarna va me också. Till vad jag tror min mammas stora förtjusning börjar jag överväga att införskaffa en hjälm till åkandet. Börjar inse att om man för sjuttsingen skulle tappa balansen å ramla bakåt har man inte mkt chans å slå i bakhuvet då e nog ingen höjdare. Så det kan nog vara en bra idé. Mamma kommer bli så stolt över mig tror jag och säga till mig att hon minsann visste att jag är en förståndig flicka.

Nu myser vi i soffan efter en massa mat. Har ju börjat jobba nu också efter semestern. Känns kul att va tillbaka. Har hittills vart full fart framåt varje minut. Skitkul! Ska ju ut i leran nu å jobba lite mer nu. Gå mer o mer mot att bli arbetsledare och jobba mindre me administrativt enformigt pappersgöra typ. Å det känns ju bra, och mycket spännande. Ska "praktisera" med Danne på måndag när han e tillbaka för en dag för att sen va borta 5 dar för att sen jobba 4 dar för att sen gå tillbaka till skolan. Då blire nog allvar i baljan!

Ne, kramas var det!
Puss

Got to break out of this place

Så var onsdagen kommen. Men vad betyder det när man har semester. Regnet strilar ner utanför förnstret. Patrik har varit iväg å tittat på ett takjobb som han kanske ska lämna anbud på. Jag har diskat o duschat o betalt räkningar. Skönt att få lite nyttigt gjort. Har kikat på resa till Amsterdam Lifehouse – Smoke & Mirrors med och så har jag beställt ett pysselkit och ett Rock Band Lego. Blir gött att spela imorn när det förväntas dimpa ner i brevlådan.

Igår var en tung och jobbig dag. Var begravning för mormor. Jättefint vare i Salabacke kyrka men det är en så fin kyrka. I trä och så ljus och lixom lättsam att vara i. Prästen var bra me för det var inte allt för mycket "gudssnack" lixom utan mer på en lagom och fin nivå. Var i kretsen av de närmaste och det räckte gott o väl. Kul att träffa alla igen eftersom det inte blir så ofta, men dock hade man väl kunnat önska att det var under roligare förhållanden. Dock är det ju bröllopsfest i Ydrefors på lördag med samma gäng plus fler så det blir skojsit. Nu ere iallafall skönt att ha fått ta farväl en sista gång lixom och det känns underbart att veta att mormor äntligen får träffa morfar igen och jag vet att dom är lyckliga och har det bra där tillsamman i himlen.

Pysslade lite igår också. Såhär blev resultatet. Va tycker ni? Är till en present till helgen. Lite kul sådär bara. Inget märkvärdigt lixom.

Men jag bara älskar mina stämplar. Dom är nog nästan som bäst.
Nu ska vi se 90210 igen och ikväll blire grillning, vin och rockband hos Steve. Wiiiii!!!

Sick Cycle Carousel

Mai gaaaasch! Vad vi har vart rediga sen vi kom hem från semestern. Inte mkt vila här inte. Åkte inlines me våra nyinköpta stavar igår i typ en timma. Såååå himla skojs å Patrik börjar få in snitsen med så det är kul. Sen duscha vi o fixa oss o drog ner på stan. Värsta kändistät hade den blivit också och jag träffade fasse-Maje, kusin Linda och hennes Per samt Gessan som jag gjorde Nollkå med 2007 å som jag inte träffat på typ år känns det som. Kul det med ju! Sen åkte vi på visning. :D Wiiiiiha, ännu roligare. Himlans bra place det där. Får se hur det blir nu om vi lägger nått bud eller ej, men himla perfa varen allt. *glad* Sen blev det inköp av nytt insynsskydd till familjekombin och sen besök hos mams, paps o katterna. Nu har Zarabi och bebisen flyttat in under vardagsrumssoffan. Tror Zarabi ville ha lite mer sällskap, kanske börjar bli lite rastlös :S Kvällen ägnades åt röjning och rensning i förråden. Hej vad vi slängde och sorterade. Har bokat in en dag för försäljning med så är du sugen är det bara att säga till ;) Blir bra det där och efter det åker allt till återbruket, el dyl. Tiptop! Och det fortsatte idag. Vi har tvättat och röjt och städat. Och sett en massa 90210. Åh vad bra det är! Mams o paps skulle ta en tur förbi me och ge mig en grattispånamnsdagenkram me. Mys! Sen ikväll blire middag på Athen med Emmie och Herman. Det blir så perfektus så det är inte klokt. Har minsann saknat dem nu när vi inte setts på typ 100 år. Jiiiihaaa!! Och snart ska jag och Emmie se LIFEHOUSE!!!! Lifehouse – Sick Cycle Carousel

Kattbebisen e så stor så stor!

Så va man återigen hemma. Skall uppdatera er alla på hur semestern har varit. Men först en uppdatering på hur stor den underbara kattungen blivit.

Sötast i stan!

Nu ska vi bara bestämma ett namn på den lilla krabaten som vi tror e en liten kille.
Puss på er

RSS 2.0