After ski

Livemusik. Vad vore after ski utan livemusik. Sitter å myser i en skön fotölj. Jag och isabell tittar på alla små söta barn i underställ. Dom e ju för goa!


Kvällens nöje

Myskväll med samiljen efter middag i Borlänge. <3


Skidor!

Nu åker vi skidor!!!


Avslappning

Nu ere helg! Jippo!!!!


På väg

Nu e vi på väg! Bilen e fullpackad och Werther's original e med. Som sig bör. Jippi!!!!


Packdags

Om en timme bär det av norr över med min älskade familj. Några härliga dagar ska spenderas i Romme. Hoppas på iaf två halvdagars skidåkning/brädåkning.


Lunchdags

Blir en sallad idag. Middagsbjudning på kvällen resulterar i utebliven matlåda. Börjar kunna denna grekiska pastasallad nu. Men god är den! Å brist på matlåda betyder ju bara att jag gjort något roligare än att laga mat kvällen innan!


Tjejmiddag

Hemkommen från en härlig middag med fina tjejer. Tack Emmie, Anna och speciellt Frida för en strålande kväll med god mat och gott sällskap. Nu kommer jag sova gott!


We made it

1 mil senare. Nu blire dusch och tillfixning inför middag på Kött, kök och bar.


Kurs

På kurs idag. Bergsprängning. Delvis intressant men e inte van att vara så inaktiv hela dagen. Trött som en åsna blir jag ju. Och 0 steg till stegräknaren. Tur att tävlingen inte börjat än. Blir en löptur efter jobbet för att väga upp tänker jag mig. Ikväll ska vi fira me fina folk.
Puss


Trevligt

Mycket najs upptäckt. Detta skulle jag vilja gå på! Gäller bara att nån hakar på nu... Lättare sagt än gjort.


Besök

Världens sötaste lilla manick har varit på besök här idag. Jag önskar jag hade fått behålla honom. I alla fall en liten stund!


Glassigt värre

Har varit ute på cykeltur i Boländerna i det vackra vädret. Runt till de tre sportaffärer som finns där å hittade ett par skor till Patrik. Avslutade med City Gross och där hittade jag det skummaste jag sett på länge. Där låg de lixom i frysboxen alldeles blottade. Inte så att man blev sugen direkt.


Kratta

Vi åkte till stugan för att mäta taket. Men självklart kunde vi i det härliga vädret inte låta trädgårdsredskapen stå. Vi krattade framför lillstugan å gjorde fint på lillstugans parkering. Det blir så fiiiint där ute! Jag älskar det där stället.


Torsan

Solen e tillbaka!
Bilen nytvättad och solbrillorna på.
Nu drar vi mot mitt älskade Torsborg för att titta till stället och mäta lite inför stundande takomläggning.
Åh ljuva sommartid!


Kalas

Nu går vi på morgonkalas i den underbara vårsolen!


Emelie

Fina Emelie har anslutit. Det kan va det bästa idag! Nu ska vi se till att få i oss lite mat.


Aw

Årets första aw är avklarad. Blev kanske inte som alla andra aw's brukar vara. Vår bestod av en 6,5 km löptur. Jag och Tomas var det som va ut. Gick helt ok ändå. Hade nojat lite över den då Tomas e värsta sprintern. Hua!

Dock styrde vi upp det hela sen när vi efter dusch mötte upp Amela på stationen för lite öl. Blev årets första rose i solen. Härligt att kunna njuta av denna redan i mars. Rätt otroligt ändå.

I övrigt har jag och Amela klättrat i formar idag och checkat armering.

God kväll!


Det är sommar

Vet ni hur jag vet det. Foppatofflorna är åter ute på stadens gator. Igår skådade jag de första. Vad är det egentligen med dessa förfärliga skor? Jag förstår inte????


Kalle!!!

Nu har jag och Patrik bokat resa till Mora. Det va nästan där vi förlovade oss och resan går av stapeln drygt ett år senare. Det måste vi fira!!

Moraeus med mera blir det. 8 juni! Det kommer bli perfekt och jag bara älskar det!

Hoppas också på att hitta det där armbandet som jag fortfarande ångrar att jag inte köpte förra gången vi va i trakten.


Godmorgon världen

Vår eller höst?! Gula löv och bara händer sista biten till jobbet. Jag gillart iallafall!


Gullhöna

Har sedan häromdagen fått för mig att kalla Patrik för gullhöna. Fråga mig inte vart det kom ifrån. Ny googla jag på det för att se vad för bild jag fick upp. Och fick då lära mig något nytt. En gullhöna är en nyckelpiga. Vilken besvikelse!


När katten e borta dansar råttan på bordet

Patrik har jobbat sent. Kom alldeles precis hem faktiskt. Jag har roat mig med att äta lax som Patrik inte gillar. Sen har jag sprättat lite på brudklänningen samt provat den. Dock svårt att få ihop den själv i bak men jag vet nu att den e perfekt! Provade en slarvig modell av frisyren också å yes, vad bra det blir! Slutade ensamheten framför datorn i jakten på skor å övrigt pynt till bröllopet. Söker lite efter en speciell blomma å funderar på om den finns att få tag i i september. Verkan tyvärr tveksamt :-(


Yeah

En stark resa med morgan och Ola-Conny. Yeah! Premiär 2 april. Det kommer bli bra det. Så e ju resa till Ullared bokad igår också :-D


Bröllopsfest

Idag kollade vi in bröllopsfestlokalen innan buggen. Kikade på vad det fanns i bord, stol och porslinsväg. Det kommer bli så bäst!

Btw, jag hatar mensmagar. Känner mig tjock o ofräsch. Inte en bra combo. :-(


Bedragen

Jag som trodde att våren va här. Men där bedrog jag mig. Snö! Varför hände detta??


Söndagspyssel

Drog iväg med mamma på äventyr. Hann med två lägenhetsvisningar, Himla och Fyris Park. Fina fynd gjorde vi också. Slappar i soffan nu med härlig inspiration medan grabbarna sitter i köket och tjattrar. Herman och Tickan kom förbi lite spontant sådär. Det e trevligt tycker jag!


Vår

Nu är våren här. Det regnar på natten.


Feeeest!

Nu är det fest med Emmie på gary's.


Emmie!

Ikväll ska jag ut och roa mig med mina älskade vän Emmie. Blir en öl med grabbarna på Alrik sen bär det ut på stan. Ska bli så mysigt så! Firar med armbandet som jag fick i examenspresent av Emmie om jag inte minns fel på tillfälle. Nu, upp på järnhästen!


Obekvämt

Känner du igen känslan av att någon kommer emot dig, vinkar åt ditt håll, eller säger något som skulle kunna vara till dig, men du känner inte igen personen. Du är inte riktigt helt 100 på om personen försöker kontakta dig, eller finns någon bakom sig som personens vink var ämnad åt. För att inte verka otrevlig svarar du snällt på tilltalet. MEN!!! När du väl gjort det visar det sig att det inte alls var dig personen pratade med, utan killen bakom dig. Knallröd i ansiktet tittar du åt ett annat håll och låssas som att inget har hänt. Detta inträffade på gymet igår. Som tur är var det inte jag som blev den knallröda utan killen i maskinen framför mig. Han satt å körde på med sina benpress när en kille kommer mot honom och säger "hur går det?" "jo tack bra svarar killen i benpressen". Samtidigt hör jag från maskinen bredvid mig hur två andra killar också svarar och de fortsätter prata med varann. varpå killen i benpressen gör precis som jag skulle gjort. Blir högröd i ansiktet och tittar åt ett annat håll och känner sig nog allmänt skamsen. Varför skall man alltid skämmas och tycka saker är pinsamma?!


Fredagsmys

Nu är det fredagsmys på Byggmästargatan. Underbart med helg!


Neeeeeej!

Men nejje, detta ogillas skarpt! Blä!!!


En helg utan planer

Vad gör man då??

Tänkte börja med ett träningspass på gymet. Kan alltid va bra. Men sen då... Ja, får väl bli en lugn hemmakväll. Känns konstigt och på nått sätt vill huvudet boka upp en massa saker men jag försöker hålla tillbaka. Tänkte att det kan nog bli en tur på loppis på söndag. Ska hinna träffa mamma också för det va så länge sen. Alldeles för länge sen.

Har tänkt mig försöka ta en tur på stan imorn. Tänkte kolla lite på vigselring. Det är ju megasvårt men jag har en liten ide hur jag vill ha det iaf.

God lunch på er alla.


Vad gör man?

Jag vet inte hur man gör när man kommer hem kl 17 på eftermiddagen å inte har nått bokat att göra. Strosade oroligt omkring å satte mig tillslut i soffan med lite tidningar.


Fyndet igen

Hittade superfin servis på bikupan när jag va där. Till så billig penning. 120 bagis! Men, ingen shopping idag. Har ju redan sånt där men hade jag behövt hade jag slagit till direkt. Blev istället ett sällskapsspel, mitt favoritspel!! Den försvunna diamanten. 10 riksdaler. Som hittat! Nu ska jag tvinga Patrik att spela med mig!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1789039/images/2012/pic_194031669.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1789039/images/2012/pic_194031669.jpg" class="image">


Inte så fint längre

Solen har strålat så fint hela dagen men nu vittras väderomslag. På väg till möte med club 33 på kontoret å jag känner små droppar av regn. Suck!


Åh hej å herre min!

Vilket träningspass!!! Tränaren började med att säga att vi nu kört i ungefär 2 månader och idag är tävlingen vi alla tränat inför. Ja men heja! Istället för 45 sek övning 15 sek vila blev det idag 45 sek övning och 15 sek aktiv vila, som han kallade det, dvs planka eller sit-ups. Sjukt galet och kul! Trapporna fick vi springa i inte bara tre varv utan fyra. Sen la han in en massa andra galna grejer mellan varven. Sjukt kul å ha drog över på tiden också så det blev väl sisådär 80 min stenhårt pass. Det gillas!

Nog om träning, vet att de kanske inte är det roligaste att läsa om, men just nu kom jag på en grej till. Idag har jag anmält ett gäng på jobbet till en stegtävling. Det blir kul!

Efterrätten idag slukades i ett nafs men oj så gott det var!


Nått lite bättre i det jobbiga

Cykelvägen till mitt arbete avslutas med en lång brant uppförsbacke. Tur att utsikten är fin iaf!

Och sen är det ju skönt när jag ska hem. :-)


Middagsdags

Dags för tjejmiddag hos Emmie. Ska bli gott med mat efter dagens aerobicspass. Passade på att ta en svängom på gymet också när jag ändå va där! Bra jobbat! Haha!
Ska såklart även bli fantastiskt att träffa mina fina tjejor! Blir alldeles för sällan!


Fint!

Det ser ut att bli en härlig dag


Wooow vilka tulpaner

Fina Therese hade med sig tulpaner till festen i lördags. När jag kom hem från buggen idag låg dessa helt utslagna. Blommorna hängde ända ner till bänken nedanför. Nejje! Tänkte jag, sprang ut i köket, fixade nya snitt å i med nytt vatten. Å se nu! 10 min senare står de härliga stolta å fina igen! Vilka hjältar!


Dagens kväll

Idag har bjudit på mycket bra. Jobb men jag har varit duktigt trött. Jag undrar varför?! Fixat det sista med inbjudningarna efter jobbet. Sen bugg å det va så kuligt. Börjar verkligen svänga nu! Yeay! Kom hem å så blev det en massa pill med bröllopshemsidan. Så nu är den redo för några första besök när inbjudningarna kommit fram i brevlådorna. Spännande!


Partääääj

Lite blandat från gårdagens festligheter. Så såg byggmästarns sammanställning ut efter röstning. Rätt låt vann ju iaf!! Yes! Efteråt blev det sedvanlig mellofrågesport. Malin tog hem vinsten och en stor härlig klubba. Grattis!


Inköp

Äntligen! Har jag shoppat upp mig på nya träningsdojjor. Inte en dag för sent. Fick ryck på att ligga inne i det fina vädret så blev en promenad till Gränby. Dock visade det sig på väg hem att det inte va så varmt å skönt ute som man skulle kunna tro när man tittar ut. Så nu kan vi med gott samvete återgå till soffan.

Knäna totalstrejkar idag. Skit också!! Så promenaden gick inget vidare snabbt. Varje steg va en pärs. Men ska tvinga min älskade Patrik att massera å smörja in dem lite snart.

God dag på er


Nu åker vi

Jag e laddad! F*n vad jag älskar schlagerfeste!!!!


Mello!

Välkomna!


Pysselstuga

Va på Ikea i förmiddags å shoppade upp oss på lite blandat. Tex pyssel till mig. Blev storstädning hemma å sen pyssel. Jippi! Å här kommer resultatet kära vänner. Blev perfekt!


Men yes!

Lyckan e total! Välkommen till Uppsala!


Off we go

Tidig morgon och jag har ingen ro. Känner mig lite otålig i kroppen. Testar ett gympass för att se om det kan råda bot.

Sen blir det mellox2. Först melodikrysset och ikväll melodifestivalen. Fan va jag älskar detta jippo egentligen! Mellan där tänkte jag hinna med att pyssla klart inbjudningarna. Gjorde kanske 3/4 igår å sen får vi se vad mer dagen bjuder på. Städning av lägenhet vet jag iaf.

God morgon!


Fyndrund

Passade på att ta en liten shoppingtur efter jobbet. Fyndade på Bikupan å se så mycket fint jag fick för bara 70 kr. Ska testa måla bordet/pallen å ha det som sängbord. Får se om det passar. Annars blire loppis :-)


Why?

Jag sitter inomhus och undrar varför det känns som att det regnar ute?


Sista dagen

Snart är det helg. Den kommer bjuda på en massa skoj! Jiiiho!

Nu väntar bara två möten. Ett om inkommande serviser och ett för alla yrkesarbetare. Ska bli skoj å se nya markkontoret som jag inte besökt än trots att jag bor i princip granne med det.

Har börjat med löpträning med kollegorna. På fredagar kommer det bli av i fortsättningen. Premiär idag med eftersom vi har möte på annat ställe missar jag dagens pass. Ska väl försöka pallra mig med en annan fredag trots att jag har svårt för att springa me andra. Well well!

Nu, möte.


Benan e bytt

Jag bytte sida på benan idag när jag duschade. Patrik märkte såklart ingenting. Det är konstigt det där med killar. Undrar hur mycket det ska till för att de ska upptäcka en förändring. Mörkare blev håret också i och med sidbytet. Men det bleks snart i solskenet. Nästa vecka utlovad 8-13 grader och sol. Välkommen vår, på riktigt!


Baka baka liten kaka

Och små är de :-) mina nybakade små cupcakes. Ska få lite garnering å sånt till lördagens mellokväll så kommer de bli så fina så! Naggande goda också såklart!


Sådärifarten-pt

Fick lite bonus-pt-tid idag. Träffade Christofer som e cirkel-instruktör på gymet å han saknade mig nog på passet igår då jag tyvärr va 1 plats ifrån att få va med. Snopet! Fick då bli gym istället. Förra veckan frågade han hur det va med träningsvärken efter cirkelpasset. Dåligt sa jag å då fick jag en bassning om att jag nog måste ta i hårdare. Men hur gör man då? Kör ju fullt ut å lite till på alla övningar. Hmm! Typiskt! Idag iaf tipsade han om ett nytt pass som skulle dra igång i slutet av mars som va löpning ute med en massa stationer på vägen. Det trodde han skulle passa mig. Kanske värt att testa! Det låter ju onekligen roligt. Frågan e bara om mina knän pallar... Suck!

Nu stoppar jag i mig några russin å mandlar. Sen blire dusch!


8 mars

Idag är det internationella kvinnodagen. Min älskade pappa skickade ett underbart fint mail till mig.


AMA Anläggning 10

På Scandic Nord. Dags för halvdagskurs i AMA Anläggning 10. Kul och intressant!


Tjoo!

Idag bjöd jag mina gubbar på jobbet på semmelcupcakes som jag svängde ihop. Dom blev så glada så!


Monday monday

Så var måndagen över igen. Gosen e typ krasslig så han verkar banga buggen ikväll med. Typiskt! Hur ska detta gå. Han har missat 2 av 5 nu! Vi som har så mycket att lära!

Jag har bakat semmelcupcakes som jag ska bjuda gubbarna på imorn. Jag lovade ju å man ska hålla det man lovar.

Blir en tallrik hemgjord müsli nu innan det är dags att fara iväg till dans!


Fruktsallad

Nu serveras det fruktsallad på byggmästarn. Önskar att vi alltid hade fri tillgång till all sorts frukt. Det är ju såååå gott!

Dagen i övrigt har bjudit på tebesök av Mia på förmiddagen och trevligt samtal. Sen blev det sy och antikmässa med mamsen. Shoppade upp mig på vad som eventuellt kan bli bröllopsörhängena :-0 egentligen va det tänkt att bli ett par blåa, men dessa bara kom till mig. Hade ångrat mig grovt om jag inte shoppat upp mig på dom.

Sen blev det fika och middag på Örbygatan. Alltid lika mysigt. Fick massa fina servetter av mamma som hon köpt i Norge till mig. Och även en perfekt bok med massa dukningsinspiration. Fina fina mamma <3

Kom hem å smidde lite planer för bröllopet. Kollat upp catering och ska försöka få till en fredagsmiddag för att provsmaka menyn snart. Skor har jag också en ide till. Ska kanske beställa hem dem å testa!

Om 40 min börjar big brother. Åh vad vi längtar!
Gokväll!


God morgon

Idag väntar en härlig dag. Sthlm med Patrik, Emmie och Herman. Pojkarnas julklappar ska bli till verklighet. Det blir Robert Gustavssons jubileumsrevy på cirkus. Vi tar tåget runt 10 för att strosa på stan å äta en god lunch innan föreställningen börjar kl 15. Kvällen spenderar vi med hämtmat i alrikssoffan och glada tillrop. Ja, ni hör ju. Det kommer bli fantastiskt!


Halv nio å sömn

Klockan e inte mer än halv nio på kvällen och jag har redan lyckats knoppa till i soffan. Försöker se på the girl with the dragon tatoo, men som sagt. Det kryper i kroppen av rastlöshet eller så somnar jag... Kul fredag! Jäkla skit att jag ska va så död på fredagar jämt!


Vår och ny stajl

Beställde hem lite nya prov på glasögon häromdagen. Hittade ett par jag nog gillar.


Grattis morbror

Säger ett stort hurra till morbror som igår tog sig ut källaren på väktargatan och upp i solljuset. Numer hittas han på vaksalagatan. Välkomna!


Bilprovning

Sitter å väntar på att bilen ska få sig en omgång. Eller ska iaf få se vad den går för. Det är dags för en första besiktning av vår pärla. Jag hoppas verkligen att det blir smärtfritt. Och så bör det väl bli en så fin skönhet som hon e!

Sen bär det vidare till team sportia för att om jag har tur inhandla ett par längdskidor. Helt rätt att göra det idag när snön smälter bort i solgasset och det är över 5 grader varmt. Men det kommer ju en vinter snart igen om sisådär 9 månader. Sen finns det också en inbokad helg me familjen norröver och då hoppas jag att det iaf finns lite snö kvar. Tveksamt om det finns för längd bara, kanske får bli endast utför då. But who knows?


6 månader kvar

Snart ere bröllop. I sedvanlig anda har jag shoppat upp mig på skumpa, choklad och blommor till min älskade.

Tror även att Patrik köpt blommor till mig för möttes av vackra lila tulpaner när jag kom hem från träningen. Patrik kommer att mötas av vita rosor när han kommer hem ❤


RSS 2.0