Grattis alla mammor (och en pappa)

Mors dag och idag ska vi fira alla fina mammor världen över. Jag ska speciellt fira min egen älskade mamma! Å grattis alla fina vänner som blivit mammor den senaste tiden. Grattis också till Yavuz som fyller år idag. Ska dit på lite födelsedagsfika i eftermiddag. Hoppas verkligen att det fina vädret håller i sig.


Nu är det lördag igen

Helg. Hunnit med en hel del denna vecka ändå. I tisdags var jag hemma hos Emmie och förutom en massa mysigt gos med Max så planerade vi årets midsommarfest. 10årsjubileum kallar vi det för det är en sådär 10-11 år sedan vi startade denna tradition med midsommarfirande på Örbygatan. Helt galet länge sen. Mycket vatten har runnit under broarna sen dess och jag vill nog påstå att allt bara har lett till det bättre. Vi är nog båda lyckligare än vi någonsin varit och trivs med livet på ett alldeles underbart sätt.

I onsdags var det så dags för Blodomloppet i Uppsala. Har varit lite orolig för hur det skulle gå att springa då jag inte utövat denna träningsform på ett tag ty det inte känts helt okej. Men i onsdags gick det toppen! Ingen tid att skryta med men jag kryssade mig fram så gott det gick bland alla miljarders människor å sprang faktiskt hela vägen. (Ja, så gott det gick iaf utom när det blev trafikstockning) jag förstår inte mig på alla dessa människor som inte har någon som helst självuppfattning. Det finns tre olika startled av en anledning. Springa fort, springa samt gå,jogga,lunka. Om man då redan från början vet att man ska promenera hel banan runt, varför i *** startar man då i springaledet? Jag bara undrar! Nåja, en mysig picknick i solen blev det sen med kära kollegor.

Torsdagen spenderades på café Storken tillsammans med Johanna. Var inte igår vi sågs direkt men det var trevligt. Och det var verkligen inte igår jag besökte Storken så det väckte till liv en hel del gamla minnen.

Så vart det fredag och helg. Träffade mamma på stan å var smakråd när hon skulle köpa glasögon. Blev riktigt bra val tillslut. På kvällen tog jag och Patrik cyklarna ner på stan. Blev en mysig middag på Stationens uteservering. Sedan mötte vi upp ett helt gäng på Clarions sky bar. Mamma å pappa skulle tillbringa natten i deras svit sedan mamma vunnit en hotellnatt där så lite gamla grannar, morbror med dam samt mammas tjejklubb hade samlats i sky baren för att inta lite drinkar. Fin avslutning på den arbetsveckan.

Idag väntar bakluckeloppis med Karin. Hoppas på en massa braiga fynd. Och ikväll blir det utflyttningsfest hos Therese. Hoppas på att kunna få till lite bebismys i helgen också. Jag vill ju träffa mamman och då får man lixom en underbar bebis på köpet. Är det inte fantastiskt?!

Ja, om ni orkat läsa ändå ner hit så vet ni nu en hel del om vad jag haft för mig under min rätt så fullbokade vecka.
Kram på er och trevlig helg!


Grattis på 2årsdagen!

Idag firar vi två år som förlovade, eller räknas vi som förlovade nu när vi är gifta. Hur som helst, idag är det två år sedan vi förlovade oss. Två år sedan vi var i Fryksås utanför Orsa och tog det första steget mot vårt framtida gemensamma liv. Och jag har aldrig ångrat mig en endaste sekund. Jag har ju fått mitt livs man, mannen i mitt liv, min framtid. Det är så fantastiskt!


Som sommar

Halvligger i en solstol i Torsborg. Det är tusans så varmt, tillome så att jag tycker att det är skönt när solen går i moln. Men jag klagar inte. Tvärt om! Detta är helt fantastiskt. Som vi alla har längtat. Det är alldeles lugnt. Det enda jag hör är fåglarnas kvitter och vindens brus i träden. Detta är verkligen livet!


dagEn med stort E

E som i Eurovision Song Contest så klart! Som vi alla har längtat. I ett helt år. Och nu är dagen äntligen här! Tjoho!!

Förberedelser i massor blir det idag. Så ska vi hinna med ett besök hos liten bebis som kom till världen för 1,5 vecka sen också. Så fantastiskt! Ska bli underbart att få träffa det lilla underverket, hälsa honom välkommen till världen och gratulera hans fina föräldrar!

Ikväll kommer kusinerna med män och barn hit samt Emmie och Herman med barn. Så det blir minst sagt en schlagerfest i det nya livets tappning. Och det känns underbart!

Heja Sverige!
(x2 får jag väl säga idag för ska hinna glutta lite på Sverige-Finland i hockeyn idag också)


ESC2013

Denna fantastiska vecka är här. Jag insuper Eurovision. Lyssnar på musiken. Ser massor på tv. Å jag älskart!


Aj oj aj!

Trodde lite att jag klarat mig från värk efter cyklingen. Dock lite förvånad då jag trott att benen skulle kännas lite stumma åtminstone. Men icke! Dock fick jag vatten på min kvarn i morse när jag hoppade upp på cykeln å skulle bege mig till arbetet. Aj aj aj! Vad ont det gjorde i rumpan. Sittbenen hade visst inte återhämtat sig efter 1,5h på cykelsadeln. Men för att se det goda i allt, jag fick ju en bekräftelse på att jag faktiskt utfört något under lördagen. :-)


Skandisloppet idag 30km

Faktiskt riktigt kul att cykla idag. Bra väder och bra sällskap, lite för mkt motvind på sina ställen om man ska klaga på nått. 30 km på damcykel på ca 1,5 h. Känner mig nöjd ändå!

Trevligt besök sen av familjen Johansson-Silén. Massa bebismys för min del. Helt fantastiskt! Kan sitta å krama å gosa med den lilla guldklimpen hur länge som helst. Tröttnar aldrig!

Patrik och jag tog en eftermiddagspromenad sen. Flanerade ner mot stan och runt å avslutade med en middag i solen på Aspentos.

Nu har vi kollat på bebisfoton från när Patrik var liten pojke och vilar nu ögonen på tvn där Kommissarie Späck visas. Lagom jobbigt att vila ögonen på.

Imorgon hoppas jag på en massa fynd när Ulva kvarn öppnar upp sin första bakluckeloppis för säsongen. Som jag längtar!


Borta

Ja som ni ser så verkade mitt förra inlägg inte vilja innehålla någon text. Skrev iaf lite om nya jobbet å vad helgen har att erbjuda. Loppis och cykling samt promenader är det som står på schemat. Ligger nu vaken i sängen sedan 40 min. Funderar över allt fantastiskt som händer just nu och detta år. 2013 är minsann inget otursår. Det är lyckans och kärlekens år. 2 bröllop och inte mindre än 6 bebisar. Det är inte illa det vill jag lova ❤


Nytt


Solstrålande helg

Ja tänk vilket väder vi fick! Har njutit i Torsborg lör-sön. Men först besökte vi Jälla och tittade på när kossorna där fick komma ut på årets första grönbete. Mysigt var det även om barnen tröttnade något innan det var dags, otaktiskt att vara 20 min sen när det är en aktivitet för barn...

Solen har iaf skinit på oss å det har krattats å byggts i Torsborg. Magen verkar inte vara helt med ändå, så får inte i mig så mycket mat å krafterna sinar snabbare än vanligt så det har blivit en del pauser mellan varven för min del. Hoppas att det kommer att kännas bra imorn på jobbet, eller att energin kommer att vara med mig åtminstone.

Gokväll!


Dum som man är

Igår kväll och inatt har jag mått kasst. Började med att magen växte till en jätteballong å värkte tokmkt. Så kom illamåendet å det verkar vara här för att stanna. Höll ut länge men sent igår kväll fick det bli en dejt med mr toastol ändå. Blä!

I morse sen så trodde jag att jag mådde bra. Låg en stund i sängen å kände efter, gick upp, klädde på mig, åt en banan å lite yoghurt. Gick ju strålande så glad i hågen gick jag iväg till jobbet. Hann jobba en timme å under den timmen hann jag med en mage i uppror, flimmer för ögonen, rejäl kallsvettning samt yrsel. Då bestämde jag mig för att fortsätta min arbetsdag hemifrån. Så jag packade ihop datorn å nu ligger jag här helt utslagen i soffan. Har vissa saker jag vill göra klart idag så det ska jag se till att få gjort mellan varven.

Så ibland är det verkligen tur att man har nära till jobbet. Hinner fram och tillbaka å en timmes jobb å klockan är inte ens åtta på morgonen.

Hoppas ni alla har en bättre start på dagen än vad jag haft!


RSS 2.0