Shit alltså

Om två dagar börjar middagen lida mot sitt slut. Känner mig lugn i kroppen, trodde jag. Så ringde Emelie och vi pratade bröllop. Som följd kom kölden till kroppen, jag börjar skaka, darrar på rösten och tokfryser. Inser att dessa symtom uppstått de senaste gångerna jag pratat ordentligt om bröllopet. jag är nog rätt nervös ändå, eller kanske inte nervös, men väldigt kroppsligt och känslomässigt involverade i bröllopet. Och det känns häftigt. Häftigt att hela kroppen reagerar på det utan att man förstår det själv. Om 2 dagar är jag en gift kvinna, då är jag fru Stahlen.


Sådär ja.

Vigselring är hämtad. Floristen träffad för en sista avstämning. Blommor till dukningen är fixat. Festprogrammen är klara till drygt en tredjedel. Pojken är klippt. Drinkrecept laminerade. Det blev dagens skörd av bröllopspyssel. Nu ligger jag i sängen å väntar på min blivande man som arbetar med företaget på kontoret. Hoppas verkligen han kommer snart. Imorgon är planen att göra klart festhäftena samt baka lite. Sen väntar konsert med Emmie och Herman. Vi får se hur mycket som hinns med.
Kram och gonatt


Pirrigt värre

Fick mail från vigselförrättaren. Hon beskrev upplägget och skickade med texten för det viktigaste stycket så att vi ska va lite beredda på vad som kommer ske. Jag blir alldeles darrig och pirrig när jag tänker på det. Kan knappt tro att det är sant. Om 4 dagar står jag i bröllopsklänning vid slottet. Helt galet!! Men som jag längtar!!


Wiii!

Idag har det provats klänning igen. Det har varit mycket bröllop i tankarna. Jag har bakat två stora fina kakor som jag ska ha sönder snart, så har vi gjort om bordsplaceringen å festhäftet, vi har fixat iordning alla låtar till vigsel och brudvals/bugg å så har vi övat dans. Kommer gå som smort tror jag. Bara jag inte blir yr å mår illa av allt snurrande och att jag inte snubblar på släpet. Då ska det nog gå fint! Å nervös börjar jag bli också. Väääääldigt nervös å pirrig. Hoppas verkligen att allt ska klaffa. Nu blire lite lite söndagsmys innan vi måste till sängen.


Nejje!!

Vårt drömhus är sålt. Men varför? Varför inte till oss? Känns lite tomt. Vi fick ju inte ens en chans att vara med å buda. Då hade det känts mer fair. Men men... Det kommer väl kanske flera får vi hoppas!


Sexa

Ja nu har vännerna rövat bort min blivande man för svensexa. Jag har ju redan haft min helt underbara möhippa som inte på nått sätt hade kunnat bli mer fantastisk. Inte skrivit nått om den men det kommer. Håller på att författa en hel uppsats om dagen för att verkligen få me allt och alla känslor jag hade osv.

Så idag som gräsänka ska dagen spenderas till att prova klänningen igen med skor, bh å så ska vi kolla om vi ev måste lägga upp den något. Sen blir det mangling av dukar plus lite bakning. I eftermiddag ska jag å Emmie på fiskspa och pedikyr för att skämma bort oss lite. Ikväll blir det tjejmys med Emmie å frida, dipp, ansiktsmask och provsminkning står på schemat.

Ha det gott!


1 liten vecka

Idag är det en vecka kvar. Jag kan verkligen inte förstå hur fort tiden går. Om precis en vecka är jag nog mer nervös och pirrig än någonsin. Då är vi nog här på Byggmästarn och fixar mej som mest. Frisyren är på plats och sminket på god väg. Hjälp! Men vad jag längtar och vad underbart det ska bli. Åhhhh!!!!!


Hurra!!!

Ibland händer det så himla mycket bra saker. Det finns så mycket att se fram emot. Och jag bara älskar det! Jag blir så glad för allas skull. Det är underbart!!!


Bedrövligt

Idag har det värsta tänkbara hänt. Min käraste ägodel, min ögonsten, min andra hälft. Bland det viktigaste i mitt liv. Har idag slitits ifrån mig, ofrivilligt, utan min vilja. Någon jävel har stulit min cykel. Va fan är det för sätt? Jag är så förbannad att jag bara vill skrika å slå samtidigt som jag är så ledsen att jag bara vill lägga mig under en filt å gråta. Va ska jag göra nu??????? Du din idiot som tar saker som inte är ditt, GE MIG MIN CYKEL TILLBAKA!!!


Hjälp!

Paniken som uppstår när man tror att bröllopet är nästa helg innan man inser att det är två helgen kvar. Hjälp!! Börjar jag bli nervös nu tro? Börjar det bli nära? Svar JA!!


Josefin!

Tack tack tack! Du är en ängel! Nu är det bestämt. Josefin på Ragdolls ska göra min brudfrisyr. Efter vissa komplikationer så har jag ju varit utan ett tag men nu är det äntligen löst! Det kommer bli bäst. Hon kommer göra mig till den vackraste. Och tillslut fick jag nu min drömfrisör!


Menåh!!

Blir så trött på att man försöker och försöker men ändå tillslut blir överkörd. Vad är det för fel på att samarbeta?


Wedding

Känner att bröllops har varit det enda det skrivits om här på bloggen på sista tiden. Kanske tråkigt för er få läsare som faktiskt följer men det är rätt å slätt i princip det enda som rör sig i mitt huvud om dagarna. 17 dagar kvar nu!! Iiiiiii!!!!!


Och idag

Har vi lämnat ifrån oss våra förlovningsringar. De ska putsas och Patriks ska få lite mer gravyr. Det känns så himla tomt utan den. Och att va utan den i 2,5 vecka. Det känns sjukt långt!!

I övrigt pysslar vi vigselprogram idag. Än är bara drygt 10 gjorda. Bara 70 kvar nu. Jiha!! Men det är mysigt!

Pysslar och målar också lite till bröllopet, men vad jag gör. Det är ännu hemligt! 😃 åh vad jag längtar!


Usch

Inte sådär jätteskönt att springa efter en man som röker när man försöker vara hurtig å ta sig en löptur till arbetet. Buu!


Att kärlek kan göra så ont

Ont av lycka. Det kanske låter löjligt. Men det gör ont i mig varje dag jag måste gå upp och lämna min älskling kvar i sängen för att åka till jobbet. Det gör ont i mig varje stund jag inte är med honom, när jag måste vara ifrån honom. Jag önskar att jag kunde få spendera varje dag och timme med mitt livs man. Samtidigt som det är så fantastiskt underbart att känna så här. Det är nog ett bevis på att jag verkligen hittat mannen i mitt liv, att det är han och jag, att det är Patrik och Evelina som gäller! 💜


Lycklig

Kan man få ha det så här bra? Kan man få vara så här lycklig? Det är så fantastiskt allt just nu att jag blir rädd för att tänka på om det kommer ett bakslag.


Bara bröllop

Nästan allt i mitt liv nu handlar om bröllop känns det som. Varje dag efter jobb/träning måste nått med bröllopet styras. Idag skulle jag sprungit hem från jobbet var tanken men när jag bytt om till löparkläder inser jag att jag tagit fel skor på morgonen så det får bli löpning både till och från jobbet imorn istället.

Nu har vår vigselförrättare just varit här och vi har gått igenom hela vigseln. Det kommer bli helt fantastiskt bra och vackert. Patrik fällde nästan en tår den söten när hon läste lite av vad hon kommer att säga. ❤

Tror jag ska släppa bröllopet för ikväll å sega lite i soffan. Blir nog endast en kik på vigselprogramet nu när vi vet hur den kommer bli.


Sängen

Ligger i sängen å väntar på Patrik. Så svårt att sova utan honom så det är lika bra att vänta. Läser lite bloggar å så så länge. Har myst med min favoritbebis massa idag. Som dock inte e så mycket till bebis längre men ändå. Han gick så värsamycket så jag blir alldeles stolt! Fina fina Emre! Jag nästa dör i mitt arma modershjärta när jag får vara med ett sånt här litet charmtroll.


Återbesök

Uppe med tuppen idag för jag har varit på återbesök hos Memira. Gick toppenbra å allt såg fint ut så nu väntar 3 månaderskontroll nästa gång å då ska allt vara läkt och hornhinnan återställd. Annars bröllopspysslar jag i det ordnade kaoset. Väntar på att Karin ska höra av sig så ska vi promenera med Emre ner på stan å handla doppresent. Sen blir det lite slappning på Örby i förhoppningsvis lite sol.


Bröllop till 100%

Idag har dagen gått i bröllopets tecken. Började morgonen med att pyssla till alla servetter inför 1 september. Sedan skulle det göras dekorationer. Har väl fått till ca 1/5 av alla så än finns det att göra på den fronten. Sen blev det en tur med bilen. Först IKEA där vi shoppade glas å flaskor å en massa annat bra å ha. Sen var bilen full så fick åka hem å lämna. Tog en sväng förbi jobbet för å hämta arbetskläderna som behöver få sig en tvättning inför nästa vecka. Handlade också ingredienser till provbaket som har ägt runt här i eftermiddag/kväll. Blev rätt bra, lite småjusterigar bara så blir det perfekt. Provat fördrink också och den är nu perfekt den med! Åh!!! Jag blir alldeles pirrig och knäsvag när jag tänker på det. Om 1 månad är jag gift med mannen i mitt liv!!! Gah!! Känns overkligt! Men fantastiskt!! Nu firar vi med champagne. Det är vi värda. Tjipp!!


RSS 2.0