Familjen annorlunda

Kollat på Familjen Annorlunda på datorn. Fan va härligt program det är. Så många söta fina barn. Fast inte när dom skriker. Idag hade filmteamet lagt in galet mkt roliga ljudeffekter också vilket gjorde det hela ännu mer roligt. Patrik och jag vek oss av skratt i soffan!

Gonatt!


Stumma ben

Fick äntligen med mig Mattias på cirkel75-pass igen. Superkul med lite sällis även om jag har fått två "kompisar" som båda två som jag har vår plats å alltid kör hårt varje onsdag.

Men oj så stumma mina ben var. Efter första varvet och mellanspelet bestående av trapplöpning va bens rätt trötta när vi som första övning skulle köpa step-up på brädan. Men det va bara att kämpa på. Och nån stans i allt det jobbiga och slitiga så är det väldigt kul! Dock som vanligt, knäproblem. Kom efter andra varvet och mellanspelet som bestod av ankgång varvat med grodhopp och med jägarvila som avslut. Lite djuriskt tema skulle man kunna säga. Men vad gör man?! Biter ihop och kommer igen. För det är ju kul!


Får man vara nöjd?

Förra veckan hade jag medarberarsamtal med min chef. Ett toppensamtal då vi diskuterade allt mellan himmel och jord. Kände att jag kunde säga det jag ville och det var lixom på ett avslappnat sätt. Eftersom det var mitt första på nya jobbet bokades ett lönesamtal in på separat tid. Och det var idag. Det sista min kollega sa innan jag åkte från bygget var att inte gå därifrån förrän jag var nöjd. Fått känslan av att folk inte brukar vara det efter ett samtal av den typen. Men om man kommer dit, får ett bud som känns mycket bra, efter ens egna mått mätta, och högre än vad man hade våga önska, men väl försvarbart. Får man då gå därifrån och vara nöjd?


Men vad hände?

Snö??? But why?? Varför kom det en massa snö? Verkar inte direkt som att nån va beredd på det. Va i princip inte snöröjt nån stans när jag cyklade till jobbet i morse. Typiskt!


Inrett i sovrummet

Shoppade upp oss på middag på city gross på väg hem. Sprang på en blomma på blomsteraffärn där som vi bara va tvungna att ha. Å se så fint det blev!


Torsborgen

På söndagsbesök i älskade torsborgen. Solen skiner som alltid. Ingen morfar har setts till, men jag antar att han inte flyttat hit för sommaren än.


Vilken underbar kväll

Fantastiska vänner, underbar mat, strålande vin, fina blommor, roliga spel och en massa glada och mindre glada samtalsämnen. Det gör en helt magisk kväll hemma hon den bäste Emmie. Jag pratar om gårdagskvällen. Ska man till Emmie på mat kan man räkna med gourmetmiddag. Det vet man alltid när det är Emmie som står vid spisen. Supergott var det! Spel och djupa samtal sen va kl 2. Då tog jag mitt pick å pack å styrde cykeln mot byggmästarn. Vilken kväll!


Det blev inget

Nixpix, det blir inget husköp denna gång. (tur eftersom det inte va tänkt heller)

åkte ut till örsundsbro och iittala outlet = inget köp. Så när vi ändå va på till åkte vi förbi järlåsa och huset vi spanat in på hemnet. Men ne, ingen höjdare när vi såg det i verkligheten. Å som sagt, tur va väl det för än ligger ju inte planen för husköp förrän om några år.


Yeay!!

Bebisprinsessyra, bröllopsplanering me sitt pyssel, hussmygtitt, och en superkulig nyhet i familjen. Härliga dag!


Morgonträning

Hurtig idag serni! Men va ska man göra när man vaknar tidigt och inte kan somna om. Tur att centralbadet öppnade kl 8 så jag kunde pipa dit. Perfekt!

Skönt att komma hem sen å blanda sig en smarrig smoothie å sjunka ner i soffan för veckans melodikryss. Sen ska det pysslas!


Hemma igen

Nu e vi hemma igen efter kvällens äventyr. Började kvällen med en liten fördrink hemma hos Johanna med henne och Dejan. Gick sen till Hodja å åt en massa mat. Nu ligger jag proppmätt i sängen och ska snart sluta mina blå. Imorn kommer bli en bra dag. Det känner jag redan nu! Kram å gonatt


Make up-rådgivning

Just hemkommen från en härlig timme på The body shop. Make up-rådgivning har stått på schemat. Med mig hem fick jag en massa nytt bra smink. Inte likt mig att shoppa upp mig på massa sånt, men ibland slår jag på stort.


Vi har hittat vårt hus

Nu har jag och Patrik hittat vårt hus vi ska köpa! Lite för långt borta men annars ere perfekt! http://www.maklarhuset.se/viewObjekt.aspx?objektid=521934&view=Images


Ikea

Även Ikea e snabba att nappa på bebisens ankomst.


Prinsessbebistårta

Vi firar på jobbet!


Yes yes yes!

Åh yeah! Det blev en liten prinsessbebis!! Hipp hipp hurra!!!!


Skumt?

Okej, nått konstigt har hänt med min blogg. Fick upp på bloglovin att jag själv skrivit 19 nya inlägg... Hmm inte direkt va?! Är detta nått ni ser?


******* Sara Varga

Men!!! Huuuuuur kan hon göra så mot oss? Ställa in såhär dagen innan!! Buuuuh för Sara. Hoppas verkligen att hon har en grymt bra anledning!


Ojojoj, nu höll det på att gå illa.

Kom till gymet och inser att det blitt nått fel i bokningen så det fanns inget plats till mig!!! Gahhh! Inte bra!

Fick sätta mig å vänta tills 10 i då alla biljetter släpps. Som tur va fick jag plats. Va inte alls taggad för löpning å gym nu när jag ställt in mig på cirkel.

Om 3 min kör vi. Kom igen!


Laddar

Laddar för ett 75-minuters cirkelpass. 17.00 smäller det på centralbadet. Hoppas verkligen att benen vill med mig. Laddar nog med en extra ipren för säkerhets skull. Ska nog försöka ta det aningens lugnare... Men brukar gå sådär...


Jag är Ipren

Levt på Ipren i tre dagar nu. Det har aldrig hänt förut. Blääää! Det gillas inte av lagen.


Mamsen e sötast

Som alltid på fettisdagen fick jag specialleverans. Världens bästa mamma kom förbi med semlor. Puss på dej!


Matdags

Har varit å inhandlat papper till bröllopsinbjudningar och sådant. Hämtat ett mkt önskat paket från panduro med en herrans massa fynd. Nu lagar jag mat medan karln e å kollar på jobb. Blir quinoa med hericot vertes och grönsaksbiffar. Orka ha fantasi på en fettistisdag lixom. Nej nej! Snabb mat ska det va idag så jag kan lägga tiden på inbjudningarna istället.
Kram så länge


Sådär då

Träningen gick sådär... Suck! Men det blir nya tag imorn. Hoppas det e bättre då. I övrigt imorn ska jag på medarbetarsamtal. Mitt första på nya jobbet. Det ska bli spännande!

Nu ligger vi i soffan å kräks till reprisen av Big Brother. Sista delen som vi verkligen inte orkade se igår. Försökte å skulle göra mig till å lyxa till det å va uppe till 23. Men vid 22.30 hade jag sån fruktansvärd trött-huvudvärk att det bara blev till att hoppa i sängen.

Kvällen bjuder också på vårt favvo-program Familjen Annorlunda samt Chefen undercover från mitt gamla jobb. Mycket spännande.

För er som funderar varför vi inte e på bugg idag, måndag som det är, så kan jag berätta att det är sportlovsuppehåll denna vecka. Blir kanske en svängom på vardagsrumsgolvet!


Ajajaj

Idag ska jag gnälla lite. Vänsterknät e inte att leka med. Känns som att någon stoppat in en kniv å vridit om några varv för att sedan proppa knät fullt med skumgummi och tillsist halvt bedöva hela paketet. Inte kul! Vi får se hur träningen går idag...


Dagen idag

Ja, idag har vi på byggmästarn hunnit med en hel del. Slappade i soffan me goa serier, blev rastlösa och ville börja rensa, då tog vi en tur till Ikea för att införskaffa lådor att röja undan saker i. Hem igen med nytt överkast (äntligen) sen vidare till mams å paps och katterna för fika, mello och middag. Underbart att få mysa med hela familjen och katterna framför tvn igen. Inte igår direkt. Sen bar det av hemåt igen och lite rensning på kontoret utfördes. Bytte även lite plastdelar till persiennerna som va trasiga. Bra va?! Nu har vi bänkat oss med spänning för att se premiären av Big brother. Nu kör vi!


Sofias änglar

Vi ser på Sofias änglar och tårarna är inte mer än nån tiondels millimeter bort. Detta avsnitt handlar om en familj där pappan olyckligtvis backade över sin lilla son hemma på gården. Jag kanske inte ens förstå hur man går vidare ur sen sådan tragedi. Det måste vara det absolut värsta. Att förlora sitt barn, och dessutom vara ansvarig för det själv. Fy fan!!!!


Mysdag :-)

Hemma igen från dagens strapats. Shoppade upp mig på ett par nya träningsbrallor och så ytterligare en bröllopstidning. Mys! Nu gottar vi oss i soffan onyttiga som vi e med hembakt från Forsa hembageri. Brysselkex o en blåbärsbulle blev det. Och så en kopp kaffe i mitt fina fina arvegods efter mormor och morfar.


Lördagmorgon

Idag är det en fin lördag. Har druckit god smoothie till frukost i soffan och läst bröllopstidning. Snart börjar melodikrysset. Sen blir det träning å en sväng på stan med Patrik. Ska köpa träningsbrallor, en bröllopstidning och så ska vi kanske gå till en resebyrå å kolla lite på bröllopsresa. Fick en bra ide igår när vi såg på spåret så detta skall kollas upp.


Fasiken va skoj

Sååå himlans roligt det va då. Så blev det grillning i solen å nu avslutas med en aw på katalin.


Rally

Sitter i en bil på väg ut i skogen för att åka rallybil. Den enda informationen vi fått är att NCCs försäkringar INTE täcker om det händer nått. Ja men det känns ju tryggt. Kul ska det bli iaf! Å solen skiner ju!


Pust och suck

Jag vet inte vad det är för typ av dag idag. Känner mig lite smått allmänt likgiltig. Just fått i mig lite sallad.

Igår va vi på besök hos favoritzebran. ❤


Love is in the air

Nu har vi fina blommor hemma. Också fina chokladhjärtan och en ny fin burk full med rosa och röda godisar! Det är kärlek det! ❤


Kärlek

Idag är det alla hjärtans dag! Ska tänka på kärlek hela dagen å förmodligen överraska älsklingen med något fint till kvällen. Något kommersiellt men jag gillart ändå.


Bugg buggeli bugg

Åh vilken underbar bugg idag. Massa kul, fort gick det å härligt var det! Jag är såååå glad att jag får dansa. Jag älskar det! Det som va tråkigt idag va att Patrik inte kunde va med. Fick nån slags sjuka så det blev till att stanna hemma för hans del.

I övrigt har dagen bestått av jobb. Vart fullt ös ute hela dagen så hann knappt ens få igång datorn. Kul!

Nu dricker vi te i soffan, kvällsro! ❤


Huvudvärk

Både jag och Patrik dras med någon skum huvudvärk ikväll. Kan det bero på all frisk luft vi fått idag? Och för min del som e ute en del om dagarna, på att luften inte e fylld av diesel, olja och byggdamm? Nu tar vi ett avsnitt Greek i sängen innan vi sover. Tack för denna fantastiska helg!


Vilken dag!

Heeeelt underbar dag! Perfekt! Civicen fick sig en åktur till kungsberget. Så även jag och Patrik! Fast på skidor. 13-14 år sen sist, men lite satt det nog kvar i ryggmärgen. Å för Patrik, som åkte för första gången, fick det också bra efter något åk när han kommit in i det. Sååå kuligt å nu ska vi åka varje år! Yes å vad glad jag är att patrik gillade det, iaf inte avskydde det!


Lovande

Det verkar lovande med bidrag till 10 mars i Globen. Nått mer som verkar lovande är vädret inför imorn. Kärlek!


Mello!!

Middagen är uppäten och undanplockad. Nu laddar jag bara för kvällen mello! Åhh!!!!


Vilken kväll!

Igår va en fantastisk kväll. En julklapp till pappa, mamma å Patrik från mig tog plats. Queen machine på Katalin. Mat och dryck på det. Vilket ös det var!! Underbar kväll.

Idag har jag hunnit med att avverka melodikrysset, ett träningspass på gymet och nu sitter jag i bilen å väntar på Patrik som e inne hos en kund och skriver kontrakt. Vi ska åka på en liten turnésväng. Handla lite mat till ikväll å låna lite hjälm å googles till Patrik imorn. För då ska vi ut på äventyr ska du veta!

Men idag, då längtar jag mest till del 2 i melloyran!! Yes!! Sådär utan att ha hört bidragen hejar jag på Andreas Lundstedt. Men det kanske ändrar sig.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1789039/images/2012/pic_188836374.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1789039/images/2012/pic_188836374.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1789039/images/2012/pic_188836404.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1789039/images/2012/pic_188836438.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1789039/images/2012/pic_188836466.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1789039/images/2012/pic_188836486.jpg" class="image">


Pyssel

Det är så skönt att sluta tidigt på fredagar! Kom hem å skapat ordning bland mina urklipp av recept och idéer. Det vita tråkiga pärmen fick sig en uppfräschning också. Se så glad man blir nu!


Fiiiiina vänner

Dom ska man hålla hårt i. Idag ska jag till Tilltugg med Emmie och Therese. Blir nog ett glas vin å mycket skvaller. Det är verkligen härligt att man ser till att göra sånt hära som förgyller livet även under veckorna.

Nu måste jag skynda mig om jag ska hinna göra mig fin innan det är dags att hoppa upp på cykeln.

På återseende!


Idag ska vi fira

Jag har nu arbetat 6 mån på nya jobbet! Detta innebär att jag nu har fast anställning. Inte så stor skillnad men ändå helt underbart!
Firade med cirkel75 å en herrans massa trötthet i benen nu. Det gör det skönt att ligga i soffan!


Så var det slut!

Sista biten e lagd. Oh yes. Men vad ska jag nu ägna kvällarna åt?! Jag gillar ju att lägga pussel!


Idag ska gymskorna på igeb

Efter en veckas uppehåll, iaf från inneskorna. Har blivit annat så som hockey, promenader å dans ist. Jag hade hoppats på att bli lite frisk när jag tog det lite "lugnt" men icke. Idag rinner näsan men till trots e träningskläderna med. Det blir kul!

I övrigt väntar jag med spänning på en grej till bröllopet som jag har bett en vän hjälpa mig med. Har fått se små smakprover och hon e så bra så jag vet att det kommer bli toppen! Kollade igår även på lite olika dekorationer på nätet igår å hittade mycket bra som jag letat efter. Perfektus!


Måndag check!

Jobb check! Marknad check! Middag check! Nu väntar buggstart i Granberg. Yes yes yes!

Inhandlade servetter och en herrans massa strumpor på marknaden. Å så en varm munk som sig bör.

Önskar jag kunde bli frisk nu. Har gått med blandat halsont, snuva och huvudvärk nu en vecka. Det är inte bra! Känner mej otaggad på det mesta men imorn, då blire träning igen. Aerobics på schemat.

Dans dans på er alla!


Blommor

Alltså va härligt det är med snittblommor egentligen. Varför har man inte det hemma jämt? Fick superhärliga tulpaner av Emmie å Herman i fredags å Patrik fick fina av mig i onsdags. Det är ljuvligt!


But why?!

Ligger i sängen å e tokladdad att köra ett tidigt morgonpass på gymet. Men wtf, gymmet öppnar inte förrän 12!! Mycket illa. Va ska jag göra nu då?

Dagen kommer bestå av pusselläggning (hoppas på att lägga klart pusslet idag), besök hos mams å paps för att filma lite avlopp, å som sagt hade jag tänkt gymma. Sen ska nog en långpromenad med älsklingen hinnas med också.

God söndag!


Solskenslördag

Varit på promenad med älsklingen till boland city. Lunchade med Åsa och Sven där. På vägen hem tog vi svängen förbi bikupan. Inga fynd idag dock. Såg jättesöta utekaniner också på väg hem. Va som små gossedjur som man bara ville krama. Nu e vi hemma igen å ska mysa ner oss i soffan med svenska hjärtan och senaste numret av Allt om bröllop. Underbara lördag. Och det bästa av allt. IKVÄLL BÖRJAR MELODIFESTIVALEN!!!!!!!


Note to self

Jani, middagen är över och som vanligt när det är helg vaknar jag görtidigt och är pigg. Så även idag. Ligger nu i soffan med täcket å myser för mig själv.

Vart en strålande tillställning igår som alltid med mina älskade vänner. Fan va kul vi har det ihop!

Vi lärde oss saker också. Jordgubbssylt är INTE bra för huden!


Välkomna!

Välkomna på middag kära vänner! Dansband utlovas. :-)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1789039/images/2012/pic_187603643.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1789039/images/2012/pic_187603643.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1789039/images/2012/pic_187606304.jpg" class="image">


Gah!!

Va trött jag e idag!

Men det måste det bli ändring på för ikväll väntar middag me underbara vänner (typiskt bra tradition). Denna gång är det byggmästarn som står värd för kalaset så efter jobbet ska jag inhandla det sista och sen blir det bara till att åka hem å fixa å förbereda. Its gonna be awsome!


Bussresa

Sitter på bussen på väg hem från Gävle nu. Strålande match som så klart vanns av Brynäs med 4-1 mot Timrå. Jag tippade 4-2 så va inte helt fel ute ändå. Det är mörkt utanför och jag längtar hem till min finaste. Hoppas att han håller sängen varm tills jag kommer hem, min prins!


Hockey

Trött och mycket nöjd efter en hockeymatch med härliga ncc! Nu 3rätters å sedan elitseriehockey.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1789039/images/2012/pic_187446688.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1789039/images/2012/pic_187446688.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1789039/images/2012/pic_187446772.jpg" class="image">


Trångt eller hur var det?

Det är lite tajt om plats på jobbet idag...


Vill va frisk!!!

Idag lyssnar jag på min kropp. Tog bilen till jobbet å skippar kvällens träning. Nu *** ska jag bli frisk! Sjuk vill ju ingen va menar jag. Så tar en sväng till blomsteraffären på vägen hem för att inhandla blommor till älsklingen. För idag firar vi -7 månaders bröllopsdag. Tänk det ni! Skumpan och chokladen redan inhandlad som sig bör. Synd bara att han ska iväg å kolla på jobb vid 18. Får överraska honom efter det.


RSS 2.0