Valborg

Idag är det sista april. Jiha!! Vi börjar dagen med champagnefrukost hemma hos oss. Mysig start. Sen blir det barnvagnsrace ner på stan för att titta lite på forsränningen. Det kommer blir en toppendag!


Möhippa

Det pratas om möhippa på Nyhetsmorgon. Jag drömmer mig tillbaka till min fantastiska möhippa i augusti förra året. Tänk vilka underbara vänner jag har som ordnade en perfekt dag för mig. Inget hade kunnat gjorts bättre, dagen var perfekt från början till slut. Det är verkligen en dag jag aldrig kommer att glömma. Den bästa bästa bästa dagen!!!


En ny vecka lider mot sitt slut

Som vanligt vaken tidigt denna söndag. Ligger å läser i soffan för att inte störa mannen som sover. Det har varit en bra vecka med en alldeles fantastisk start. Jobbade mina tre sista riktiga dagar på Skandionkliniken. Torsdagen tillbringade jag med Amanda på kontoret på Fålhagsleden för upprättande av tidplan inför finplaneringen. Sen bar det iväg ut på böljorna blå. Pensionsfest för en av våra medarbetare som fyllt 65. Birka Princess var det och lyxigt som det var hade vi alla varsin hytt så trängas var det sista vi behövde. Kvällen bjöd på smarrig trerättersmiddag samt en massa dans till Highligths och Fernandoz. Besökte även ungdomsdansgolvet en sväng med där var det betydligt mer folktomt. Fredagen bjöd på frukostbuffe, taxfreeshopping, lunchbuffe och mera dans. Lite annorlunda att bara dricka alkoholfritt på en sån här kryssning måste jag säga men kul har jag haft det ändå, även om jag kanske orkade hålla ut lika sent på natten som vissa andra. Väl hemma i Uppsala igen hade älsklingen gjort tacos. Åt och tittade på Sune i Grekland, sen somnade jag som en stock redan klockan åtta. Igår tog vi en tidig morgonpromenad. Färden gick förbi Vaksala torg, vidare ner på stan, förbi "varma gubben" å så hem igen. Skönt att komma ut sådär redan vid 8 på morgonen. Sen löste vi melodikrysset och åkte sen hem till mamma å pappa å njöt i solen nästan hela dagen. Pappa hjälpte mig att få på sommardäcken på cykeln också. Tack snälla papsen!

Vad dagen idag bjuder på återstår fortfarande att se. Ska lämna vår älskade Civic på Ra Motor iaf inför försäljning. Få se om kanske balkongen ska få sig en liten tillpiff också.

God morgon på er!


Lördag

Så var det lördag igen, och som vi har längtat efter den här helgen, jag och min man. I alldeles för många veckor. Nästan löjligt många!

Igår var jag med mamma o pappa på Bolandskolans musikal Hairspray på Reginateatern. Bra men jag har sett bättre. Mötte upp Patrik på Katalin sen för en bit mat. Avslutade hemma i soffan med ungdomsprogrammet Spung som gick på tv för en herrans massa år sen. Kul att återuppleva!

Hela veckan har varit ganska full i övrigt också. Sprang hem från jobbet i tisdags å firade sen Patriks namnsdag med blommor och glass. I onsdags överraskade jag Emmie med blommor och paket på hennes födelsedag. Blev bara en kortis där, ville ju inte störa lilla familjen. Torsdagen spenderades med Therese på Plock med snack om allt mellan himmel och jord. Mycket trevligt så det hoppas jag att vi gör om snart igen.

Idag ska melodikrysset lösas, sedan är planerna vaga. Ska med mamma till Grindstugan ikväll å lyssna på pappas kör och sjunga allsång. Ska blir väldigt mysigt. Imorgon åker jag och Patrik till Torsborg med familjen Tasdemir om det blir fint väder. Fika och korvgrillning står på schemat.

Nog om mig nu. Trevlig helg på er alla!


En dag sen

Och ännu mer efterlängtad. Min bästa väns lilla son kom inte i onsdags som först planerat utan det blev ett litet torsdagsbarn istället. Men så lyckliga vi är! Ett sånt litet underverk!

Och igår fick jag träffa honom. Vi åkte förbi uppe på sjukhuset en snabbis och fick oss en skymt och lite gos i trapphuset utanför avdelningen. Men oj så söt och fin han är. Så otroligt svårt att föreställa sig att han legat i magen för bara två dagar sen. Vi är så glada att han kommit ut hel, välbehållen och frisk. Så stort grattis till de stolta och lyckliga nyblivna föräldrarna!

Avslutade gårdagen med 60årsfest för mamma på Skrotcentralen. En hel fantastisk fest med många glada festprissar. Jag hade gjort ett melodikryss, som sig bör. Och det vart väldigt uppskattat. Så återigen hurra för min älskade mamma!


Happy!

Idag har jag fått en fenomenal nyhet. På onsdag händer något som vi längtat efter sen i augusti. En bebis kommer till världen. Tänk vilken gåva! Tänk hur otroligt fantastiskt underbart det är. Spännande och överväldigande. Min bästa vän ska bli mamma. Jag ser verkligen fram emot den framtid vi har framför oss. Den kommer att bli fenomenal!


Vaken i min säng

Jag ligger vaken i sängen trots dagens sovmorgon. Patrik gick upp som vanligt vid 5.30 och det har nog aldrig varit så skönt som idag att inse att det bara var hans väckarklocka som ringde och inte min. Men tro inte att jag kunde somna om för det. Dock skönt att slappa en extra stund i sängen såklart.

Det vankas nu kurs i dagarna två. Ända till Knivsta och Nova Park ska jag. Blir övernattning och grejer där. Kommer att bli trevligt! Riskbedömning i projekt heter kursen. Får se vad det kan tänkas innehålla.

God morgon på er alla iallafall!


RSS 2.0