We will rock you!

Nu drar jag till Stockholm, den ståtliga kungliga huvudstaden, för att träffa drottningen. Nästan i alla fall. Queen står på schemat. WE WILL ROCK YOU! Musikal på Cirkus. Pappa, mamma, Patrik och jag. Sen middag på HiJazz. Kommer bli en fantastigalaktiskt bra dag och kväll.

Se där går bagar'n med sitt bröd som alltid

Fredageftermiddag efter en härlig dag på jobbet. Fredagarna är så lugna och bra sådär. Man hinner mycket som man inte gör annars, kommer lixom ikapp efter en fullspäckad vecka.
I korthet har denna vecka bjudit på: en trasig Carina - ett fyspass - en Unico-middag med Mia - 1 ton disk - och tillslut en fredag.
Fredagen då, det var ju också en dag det. För ett par veckor sedan hoppade jag ner från andra steget på en hjullastare vilket resulterade i en ordentlig utskällning. Chauffören sa att jag absolut ALDRIG någonsin fick göra så igen. Han berättade att han hade sett på tok för många göra sig ordentligt illa och illa för resten av livet när de hoppat från maskiner av olika slag. OCH vad hände då idag tro!? Jag satt i lugn och ro på mitt kontor och röjde upp bland alla papper man samlat på sig under veckan när Kenneth kommer in och haltar. Vi letade fram första förbandet och lindade hans fot för ja, ni förstår säkert. Han hade hoppat ner på från en D6a och landat på en sten och stukat till foten ordentligt så att han bara föll ihop. Men inte mer än det gjorde vi åt det då. Mot slutet av dagen bestämde han sig ändå för att ringa vårdcentralen. Dom rekommenderade honom ett besök hos närakuten. Och så blev det. Jag körde honom dit i hans bil och sen hämtade jag honom också å forslade hem honom och bilen och tog mig sen en promenad därifrån och hem. Kardemumman blev i alla fall att han ev. hade en spricka i foten och med lite tur kan stödja på foten inom 4-5 dagar, med lite otur kan det dröja 1-2 veckor. Stackarn! Jag har i alla fall lärt mig något och det är att jag kommer alltid i fortsättning lyssna på kloka maskinister och aldrig någonsin mer hoppa ner från en maskin. Man lär sig något nytt varje dag, det är det jag säger. Dock för sent ibland, så att säga; det är lätt att vara efterklok och man lär sig av sina misstag.
Jag har också hunnit med att vara i lägenheten idag. Jag har rivit klart sista tapeterna i sista rummet nu. Och röjt upp allt från golvet och dammsugit. Så nu är det så fint så fint där! Yes yes yes!!!
Nu myser jag med te och en filt i soffan och ser på Skönheten & odjuret. http://www.youtube.com/watch?v=bnXBCoI5y8s Snart blire en dusch och sen ska jag till fina-Mia. Vi ska bygga köksstommar för nästa vecka ska min kära sötnos och sambo renovera köket åt den unga damen så då ser vi till att förbereda lite. Dricka vin ska vi också göra så vi får väl se hur resultatet blir ;) o inte bara vin tydligen för hos Mia fanns det resurser har hon skvallrat om. Vitt - rött - öl - cider - sprit. Vad mer kan man önska!?
Kram på er alla å ha en underbar helg!

var nöjd med allt

Nu e helgen slut och en dag av den nya veckan har gått. Började inge vidare med typ frosmofjällsis över hela bilen vilket innebar typ en ihjälfrusen Evelina som efter säkert 15 minuters skrapande och svärande hoppade in i den fortfarande iskalla bilen och begav sig på ishala gator iväg till jobbet. (utan vinterdäck) Fy mig!
Väl på jobbet gick det segt till en början. Datastrul å så men när jag väl gett mig ut i fält och lämnat de problemen bakom mig rullade dagen på snabbare en kvickt. Så vid halv fem slängde jag mig in i Carinan med jobbkläderna på redo för ett besök hos Björta-bildoktor. Nu var det ju verkligen hög tid att få på de där nedrans vinterdäcken. MEN!! Tror ni att det gick som jag ville så trodde ni fel. Halvvägs hem till Örbygatan kastade Carinan halvvägs in handduken återigen. Nybesiktigad sen bara någon vecka tillbaka ville hon inte leka alls mer. Plötsligt mitt i en rondell utanför Gränby centrum la musiken av och jag tänkte lite sorgset att "nejje, nu gick den lånade stereon sönder" men inte kunde man väl ha sån tur inte. :( Nej icke!! För när jag spanade runt i övriga bilen va visst allt dött och mörkt, förutom bensinmätaren och hastighetsmätaren, dom två viktigaste förvisso men ändå. Så jag körde halvt orolig vidare och klarade mig som tur va hela vägen till målet och hade i tron att det förmodligen bara var någon säkring som hade gått. När jag kom till mamma o pappa hade mamma gjort mat till mig så jag blev mätt i magen och fick också valnötsglass till efterrätt. När pappa och jag sen skulle ut å titta på bilen så ville hon inte ens starta... Jag undrar verkligen vad som har hänt. Ingen som är bilmekaniker som läser tro!? Tips tas gärna emot. Iallafall, efter mycket meckande bestämde vi oss för att lägga ner för idag, såg ju knappt sina fötter för det va så mörkt. Aja... Imorn skall pappa snacka me Gösta och kolla om han vet vad som kan va galet, jag håller mina tummar. Patrik är snällast och kör mig till jobbet imorn. Sen blire till att ta jobbilen hem. Men det går ju bra det med!
Tog en snabbis förbi lägenheten. Där tog vi bort formarna där vi gjutit och det blev så bra så. Installerade också elen till micro och ugn. Mytchet bra mytchet bra! Kvällen här hemma slutar med soffslappnig, Ullared, tjockisar och Svenska hollywoodfruor och såklart min underbaraste Patrik.
Kram och puss och glöm för all del inte bort Rolf Bengtson – Var Nöjd Med Allt Som Livet Ger

Onani

Nu är det fredagsmyyyyyyyyyyyyyys <3 Åh vad jag älskart å åh vad det är välbehövligt. Har jobbat på jobbet idag och sen i lägenheten. Blev tipsad av mamma att det va 50% på allt på Återbruket så självklart var jag tvungen att ta en tur dit me. Blev två ramar som jag ska måla och sätta i en fin grej, dom kommer sen hänga på väggen i kontorsrummet. Så blev det en glasskål på fot. Och så blev det 6 st dessertskålar på fot. Jani, 45 spänn gick kalaset på. Som hittat måste jag säga. Kom hem och allt åkte in i papper och ner i flyttkartonger på direkten. Åh nu vill jag ju bara att vi ska bli klara med lägenheten. Men vi var iallafall i lägenheten några timmar på eftermiddagen. Rev ner tapeter för fullt hus. Och innan vi gick primade vi också golvet i hallen så att vi imorn kan flyta det och få golvvärmen på plats. Vi ska också göra allt vi kan för att få ner tapeterna i alla rum med. Dock tveksam för det går långsamt och är mycket.
Kom att tänka på denna låt när jag rev å slet som mest i tapeterna idag. Patrik visste inte vad det va för låt. Jag minns den som igår. Melodifestivalen 2007 och även Nollkå  -07.
http://www.youtube.com/watch?v=4qh6UPp6m4I
Nollesången (den interna) gick typ såhär...
Pollaxbacken är stället där det händer det är där som vi går från noll till ett
Vi ska bära vårt samvete, samla poäng, även när vi är i säng.
Där finns Nollkå det är dom som lär oss detta
det är dom som lär oss att ha kul
hm... sen kan jag inte komma ihåg nått mer just nu.
Nu ska jag stänga ner min dator och ägna resten av kvällen helt åt min underbara finfinaste sambo och älskade pojkvän. Doobidoo och film, Prinsessa, står på schemat!
UNDERBART!

I'm not crazy, I'm just a little unwell

Jag är så dålig. Ja typ sämst. Va såååå länge sen jag bloggade nu igen ju. Jag får skylla på lägenheten. Har vart där i princip varje ledig stund sen i fredags när vi fick nycklarna. Och jag älskart!
Kom just hem nu igen från en kväll i vår våning. Har gipsat och rivit tapeter och donat. Tänkte att ni skulle få se lite bilder nu.
Å så en gammal klassiker! Matchbox Twenty – Unwell
Puss å kram svarta svan!

Na na na

NU NU NU har vi äntligen fått nycklarna till vår älskade lägenhet. Eller igår rättare sagt. Tog direkt fram stora släggan och började riva. Två garderobslängor försvann. Så också köket och nu har vi börjat riva ner en vägg också. Såååå kul ju! Blev inbjudna av mycket trevliga grannar också, dom som bor över oss. Hade flyttat in typ i maj o renoverat innan dess så dom visste hur det va. Erbjöd oss gips och plyfa å grejer. Verkar vara ett toppenpar. Det känns skönt!
Nu e vi hemma i gammelstugan en sväng för att ladda om och ladda inför fest. Pappa blir 60 vid 00.15 inatt så ikväll blire stort kalas. Hipp hipp Hurra!!!!
My Chemical Romance – Na Na Na [Na Na Na Na Na Na Na Na Na]

Men nu är den här, så ta för dig!

Idag va då den stora dagen. Eller inte den största kanske. Men ändå. Vi har nu bestämt kök, och beställt det. Vart på IKEA och fixat hela paketet så om en liten vecka står sakerna på plats i vardagsrummet redo att monteras. Mycket mycket spännande! Och sååå himla roligt. Vi e också typ överens om tapeter till sovrum och hall. Kommer bli tiptopbra! Nu ska vi bara bestämma golv imorn och kika på ett soffbord på Mio så att dom typ inte har tänkt sig att ta det ur sortimentet innan vi hinner lägga beslag på ett. Detta kommer bli så bra så! Nu vill jag bara ha nycklarna nu nu nu! Fast först ska jag jobba en torsdag, va hemma en torskväll, jobbar löjligt få timmar en fredag SEN! Mäcklaren, nykelen och LÄGENHET (med en liten paus för stolsbärande till lördagsfesten)
JIIIIIHHHHHAAAA!!!! Tomas Ledin – Sommaren är kort

You dare to dream but still you're too afraid

Vi myser med tända ljus och te ikväll. Har vart iväg å tränat samt fyllt i massa viktiga papper som ska iväg me posten. Bla. har vi deklarerat och godkänt att vi från fredag räknas som en familj. Det känns underbart och mysigt må jag säga. Och spännande!
Mitt vänstra knä värker mer än normalt. Har vart så några dagar nu. Vet inte riktigt alls vad som har hänt. Har ikväll provat med både vetekudde och diplofenac men det verkar inte vilja lindra. Massage från Patrik går inte heller för jag verkar ha fått nån slags kittelsjuka i knät ikväll. Så nu provar jag med te. Sen tror jag nog att jag ska mysa ner mig i sängen och läsa lite.
Blev nyss tipsad om att Alter Bridge tredje album kommit ut på Spotify så måste försöka ta mig tid å lyssna lite på det också. Gör det du med vettja :) Alter Bridge – Isolation Så nedrans bra ju!

that's where you'll find me...way up high

Somewhere over the rainbow, way up high, and the dreams that you dream of.
Israel “IZ” Kamakawiwo`ole – Over The Rainbow/What A Wonderful World
Ja, drömma får man ju. Inom loppet av 3 dagar har två personer som jag inte hör av allt för ofta hört av sig bara för att de drömt om mig. Undrans vad det kan betyda. Drömmar är intressanta. Ofta skrämmande. Hur funkar det där med drömmar egentligen? Det finns ju inget värre än att vakna på morgonen och inte veta om man drömt eller om det är på riktigt.
Idag har jag en ensamskönhemmasöndag. Patrik jobbar, tyvärr. Visst är det skönt att ha en dag själv, för det var otroligt länge sen jag bara degade hemma själv. Men ändå, jag saknar min lilla gurka! Må han snart komma hem och hålla om mig! Jag saknar honom!
Jag dricker o'boy. Det får man göra på söndagar tycker jag. Ska snart pyssla lite tror jag. Mamma kommer hit också. Vi ska festplanera lite. Henne saknar jag också för det va ju jättelänge sen vi sågs!
Vad veckan bjuder på fram till fredag bryr jag mig egentligen inte så mycket om för på fredag är den STORA DAGEN D. Då får vi nycklarna till vår älskade lägenhet. Kl. 11 är det dags och när alla pengar är överförda och papper påskrivna åker vi direkt till nya lilla lyan och firar med rivningsfest kvällen lång. Så är du sugen på att få ut lite aggretioner och bära lite skräp, kom förbi vettja! Det blir kul :)
Nu ska jag pyssla mig en ring.
Pussar

I wan't to break free

Queen – I Want To Break Free (Single Version) Fy sjuttsingen vilken bra låt egentligen. Jag sitter lite småtrött å försöker tagga till. Ska snart snygga till mig efter arbetets dag och ta mig cyklandes iväg till Olov. Vi ska äta mat, dricka öl och spela rockband. Sen vet man aldrig vad som kan hända och ske. Kanske blir det en utgång, kanske inte... Det får kvällen avgöra hur sugna vi blir. Nu ska jag tagga vidare!!
Puss o glad helg!

and you've lost all sense of control

Nu sitter jag å lyssnar på Green Day – 21 Guns - Feat. Rebecca Naomi Jones, Christina Sajous, Mary Faber, Stark Sands, John Gallagher Jr., Michael Esper, Company (så himla bra!!!) å väntar på att min söt ska komma hem.
Jag har en turban på huvudet för jag e nyduschad. Det känns fräscht, och nyttigt efter dagens träningspass. Jag ska va duktig också. Jag ska laga mat idag. För min prins kommer hem senare än jag för en gångs skull. Det är sjukt egentligen att man aldrig hinner nått. Jag önskar att man hade en jobbdag på minst 12 h varav 4 utan maskiner och anläggare för att då ägna sig åt "innejobb" och sen önskar jag att det va typ 8 timmar tills man måste sova och att man hann träna och äta mat för att sen kunna hitta på nått på kvällen. Det går inte idag. Det är jobb som titt som tätt drar över på tiden. Sen träna och äta å sen försöka hinna med en stunds mys i soffan innan det är dags att sova. Jag önskar också att helgen va typ 4 dagar med typ 34 timmar/dag också. Tänk vad mycket man skulle hinna med. Men det får bli när man blir pensionär, då kommer man ha hur mycket tid som helst till pyssel, rockband, singstar, vänner, familj och musik!

RSS 2.0