When all is said and done

Ibland förstår jag mej verkligen inte på folk. Sjukt dissiga och ointresserade dom kan vara ibland. Börjar så smått känna att jag inte orkar lägga mer energi på att försöka hålla kontakten uppe. Eller tycker dom samma om mej kanske?! Att jag aldrig tar tag i nått å styr upp så vi ses o hörs.. Vad vet jag... Trist är det iallafall.. Men...

Pierce Brosnan – When All Is Said And Done

IMORN ÄR DET VALBORG!! Underbart ju å fira me massor av mina allra finaste. Kan nog fasiken inte bli så mkt bättre. Man ska va me folk som får en att må bra. Så är det bara! Och det gör jag av dom jag ska hänga me imorn. Kul e också att både kalle och Pihl ringt idag och vill ses. Det är jag glad för idag :D



Nu ska jag sova och ladda inför imorn!

Some dudes know all the right things to say

Idag har jag jobbat, som en liten tok kan man säga. Haha, fått en massa bra gjort. Det känns skönt. Men ändå blev det stressigt o mkt som va tvunget att bli gjort innan man ilade iväg hem. För vet ni vad jag skulle iväg på för äventyr efter jobbet ?! Jag blev besprutad! Wiho! Och om 6 veckor är det dags igen. Eller vi bokade in dagen före midsommarafton. Verkar tycka om att göra sånt hära otrevligt dagen föra aftnar. Men men, det gick ju bra iaf! Kändes inte något alls. Fästingspruta var vad jag tog. Så nu ska dom rackarna inte kunna förpesta mig med någon slags hjärnhinneinflammation, känner väl lite att det klarar jag mig utan.

Fick också matmuffins av min syster. Tre olika sorter hade hon svängt ihop. Med parmesan och spenat. Med feta och morötter. Och med... hmm.. jag minns inte vad som fanns i dom sista. Har inte smakat dom än. Bara en halv parmesan/feta och den var något så rackarns god. Mumsfilibabba!!

Nu är jag hemma och har diskat och bakat en kladdkaka. Så fort Patrik behagar komma hem ska vi åka till Emmie och Herman me lite stuff inför imorn. Rockband och en massa massa mat och dryck! Kommer bli en såååån bra dag. Har vart dödligt trött stundtals idag. Hoppas det blir bättre imorn. Men förmodligen kommer jag väl att vara sådär löjligt spänd och uppe i varv att jag inte kommer kunna slappna av och somna. men det är ett senare problem. Nu ska jag lyssna vidare på Jason Derulo – In My Head och ladda inför imorn!


Underbara imorgon

Idag har jag sprungit. Blev en testrunda i Jälla för att se hur spåren där va. Underbart att kunna ta en tur sådär direkt efter jobbet. Det kommer det garanterat bli fler gånger av. Testa 3 km-aren idag för känner att knäna inte riktigt e vad dom borde efter träning 8 av de 10 senaste dagarna. Men det kändes lite kort, så nästa gång tar ja 6an. Efter det fick jag hämta min älskade cykel som har varit hos farbror doktorn. Nya växlar och ett nytt baklyse. Som fit for fight för en valborg. Å appropå valborg, har handlat en herrans massa mat till den finfina fredagen. Massa mums till lunchen, och sen en massa gott gott till middag. Kommer bli en alldeles alldeles perfekt dag bara vädret blir bättre än regn. Å det ska det väl bli!!!

Har nu lagat fisk till Patrik och mig. Johans favoritfisk som den så fint hette. Den fick man lära sig av Sonja Håkansson på hemkunskapen på högstadiet. Va tokigt länge sen man åt det nu, men det blev som jag mindes. Dvs massvis me gott :D Och för alla som vill minnas tillbaka barndomen. Här haru nått att bita i. Beppe Wolgers – Underbara Imorron

Nu ere Ankan på tv och jag ska ägna mig åt min kära Patrik.
Kram å hej!

The final countdown

Blir man inte lite smått livrädd när dörren till träningssalen öppnas och man möts av Europe – The Final Countdown. Hjälp säger jag bara. Men passet gick finemang och det var väldigt jobbigt och kul!

Får väl också försöka be lite om ursäkt för mitt förra inlägg. Hade väl nått slags vredesutbrott inom mig själv. Så väldigt förbannad isf. Men nu ere bra igen å jag e glad. Det är gött mos!

Nyss fick jag någon slags anfall också. Spelade så bra teater att jag blev så rädd för mig själv att jag nästan började gråta.. Nja.. såå... normal har jag väl aldrig velat kalla mig... Nu låter det kanske värre än vad det var, men ändå..

Nu, dags för shoppinglistesnack me Emmie samt 112.
Kräm

FAN FAN FAN!!!!

Ibland är det konstigt vad som händer i ens liv. Jag förundras ofta om hur allt runt en påverkar en, ofta också mer än man tror. Och hur personer som man trodde man kände och kunde lita på helt plötsligt bara skiter i en och behandlar en som om man vore en fis i rymden. Det finns personer som har gjort mig mer illa än jag någonsin trodde att en enda människa kunde behandla någon. Iallafall inte någon som man säger sig tycka om och bry sig om. Spåren är som sagt djupare än jag någonsin kunnat föreställa mig. Var och varannan dag slits dom upp av en tanke. Inte så att jag går runt och mår dåligt över det, eller jo, på sätt och vis. Det får mig att inte förstå. Jag förstår faktiskt ingenting. Jag blir äcklad, mår illa och det bara snurrar i min skalle. För mig är det oförståeligt och oförlåtligt. Jag önskar nu för första gången att man kunde förändra det förflutna. Mår illa av tanken, känner mig våldtagen. Fan!! Måste sluta tänka dessa äckliga tankar. Vidrigt är vad det är. Vidrigt! Bara åsynen av dessa personer får mig att skaka i hela kroppen. Som att den gjorde uppror av något slag. Hela kroppen säger lixom ifrån. Vissa dagar är perfekta, andra är jobbigare. Men.. visst har jag lärt mig mkt. Och jag vet, jag skiter i allt som hänt, det vad då och nu är det NU! Det jobbiga nu är att inte förstå!!! Det jobbiga är att man känner sig så fruktansvärt sviken!! Hur fan dum i huvet får man vara för att kunna behandla folk så!?

Usch!!!
Ne, nu måste jag dra till träningen men var bara tvungen att skriva av mig lite.
FAN!!!

I'm a big big girl in a big big world...

Oj oj oj vi har en stor maskin på jobbet nu!


Eller så är det jag som är extremt miniliten ;)

Play that funky music

Tjoolahopp!
Vilken toppendag jag haft.
Degade lite på morgonen. Gav mig sedan ut på en 45 minuters löptur i solskenet. Duschade å gled över till mams o paps. Pappa å jag bytte däck på min cykel Va ju tokigt mkt enklare än jag trott. Nästa gång klarar jag det nog själv :) Mamma och jag åkte till IKEA och Ö&B. Jag shoppade upp mig på en jättefin zebrasop. I like it!! Sen fikade vi lite hemma hos dom. Jag drog hem å pillade lite me Photoshop. Har som blivit lite fast där.

Patrik på en mysig promenad med tillhörande grillning i Enköping.

Kvällen avslutades sedan med min älskade familj på UKK. Bolandsskolans elitelever inom dans, musik och teater satte upp en gratisföreställning. Skitbra vare å man blir ju så glad av sånt dära. En av låtarna dom sjöng var Wild Cherry – Play That Funky Music. Ja, ett mycket bra jobb hade dom gjort. 10 maj är det dags igen för en ny föreställning. Ska nog försöka gå på den me.

Nu ska ja leka vidare med Photoshop å vänta på att min lilla Patrik ska komma hem från jobbet.
Pöss

Take a look at you and me, are we too blind to see

Söndag, solen skiner och igår var det Stockholm och THE LAST BOUNCE. Betyg: Fy fanken så jäkla bra!! Helt överväldigad. Satt bara å log hela föreställningen. Man blir ju så sugen. Så rackarns skoj det ser ut och vilka jäkla ideér dom har o vad dom får till. Men jag tyckte synd om han som typ brytit benet eller nått å inte kunde va me. Poor him!


Globen förvandlades till världens största discokula!

Men dagen i Sthlm var super!! Vi tog tåget vid 10. Knallade runt i lite affärer o blev faktiskt endel shopping. En typ korallfärgad sommarklänning, ett svart typ nitbälte och en svart typ jacka, modell kortare. Supernöjd! Efter vissa påtryckningar från min inhandlade Patrik en t-shirt också. Har inte fått se den på men jag hoppas han är fin i den. Det tror jag nog alldeles säkert. :)


Patrik och jag i solen i Kungsträdgården

Dagen idag bjuder som sagt på solsken. Funderar på att ta en joggingtur men jag vet inte, vi får se. Sen ska jag över till mamma o pappa iaf. Pappa ska hjälpa mig att byta däck på cykeln. Tycker dom där dubbarna är rackarns onödiga nu faktiskt.

Förresten, har ju glömt berätta vad som hände efter sista inlägget i fredags. Snackade lite me Emmie. Herman ville ut å cykla lite, så jag bestämde mig för att följa med. Vilken fredagkväll va!? Inte igår man bara va ute å cykla sådär utan anledning. Kände sig som barn på nytt. Ni vet, när våren kommit och man just fått plocka fram cykeln igen. Det var ju lycka ju på den tiden! Så vi drog ut på en tur efter 20 nån gång å va inte tillbaka förrns efter nio. Mycket annorlunda fredagkväll men otroligt trevlig! Tack Emmie och Herman för att ni rastade mig :)

Ne, upp och iväg var det!
Elvis Presley – In The Ghetto Skön låt förresten!
Tjihoooo!

Baby, there's no other superstar You'll know that I'll be

Fredagkväll, jag sitter och redigerar bilder för fulla muggar. Såååå himla roligt. Jag skulle vilja gå en kurs i Photoshop tror jag bestämt. För att lära sig lite mer på riktigt lixom, nu e ja ju enbart självlärd.. Å så kan man ju inte hålla på ;)

Fick en bild som min syster tog på mig när vi var i Berlin. Jag verkligen ÄLSKAR den bilden och jag säger bara Lady Gaga – Paparazzi när jag ser den. Fan va cool jag tycker att den är. Känner mig som en kändis typ! Haha!



Testsprungit stadsskogen har ja gjort också. Gick riktigt bra. Å skoj var det! YES! Så det får se till att bli av fler gånger. Ska börja löpa i Jälla me tänkte ja. E ju så smart lixom för det ligger påväg hem från jobbet å det är ju bara perfekt!

Nu... åter till bilderna. Imorn ere Stockholm, Patrik och The last Bounce som gäller. Love it!

Promise me to look back at us as a time in your life you enjoyed

Jani, så vare helg igen. Jag väntar på att pastan ska koka klart. Blir lyxlyxlunch. Pasta me pesto, feta och coctailtomater. Bra uppladdning för det som väntar sen. Blir en joggingtur. Tänkte testa spåret i Stadsskogen. Enda minnet man har därifrån är ju hur man slet under skoltiden och bara HATADE att vara där. Orientering, terränglöpning och jag vet inte allt. Fy vare iaf! Men idag ska det bli andra bullar. Solen skiner så det bli härligt. Jag ser fram emot!

Dead by April – Promise Me Så jäklarns bra låt förresten!! Önskar att jag sett dom i somras när som spela. Men kompisen som va där sa att dom inte va nå bra. Så då gjorde det väl kanske inte så mkt :D

Nu började en rockbandslåt spela. jag är tokigt sugen att spela lite. Var sjuuukt länge sen. Tror kanske det kan bli lite sånt efter löpning och dusch! YES! Grymt! Jag längtar redan vilket innebär att jag kommer att springa fort som en tok!

Nu ska jag äta pasta!!

Right beside you is where I belong

För typ 1,5 år sen var jag i Turkiet av en alldeles speciell anledning. Min kära storkusin Karin skulle gifta sig med sig älskade Yavuz. Så fint och vackert det var. Istället för vanlig hederlig bröllopsmarsch spelades Shania Twain – From This Moment On - Pop On-Tour Version när dom gick in till alla sittande. Så himla fin. Låten får mig att gråta! Ja vette fan va ja ska ta mig till nästan när jag hör den. Den skänker såååå himlans mycket lycka. Jag bara ler och blir typ upp över öronen kär! I will love you as long as I live. Ja, det är fina ord det där, och mycket stora!

Andreas har vart här idag. Vi har käkat en hejans massa marängswisch, sett på Sveriges värsta bilförare, en dokumentär om ett flygplan som flög genom vulkanaska, pratat och såklart skrattat en massa. Han är härlig den där pricken. Tyckte jag skulle komma till Gävla på sönda å se deras trick-show, men nee... lite för långt. Hoppas dom snart kan showa i Uppsala istället. E ju nedrigt nyfiken på att se ju!!

Sprang också en sväng efter jobbet. Men inne. Önskade att jag sprungit på en kuperad skogsstick, men icke. Snö och regn var vad gudarna bjöd på så det blir ett platt och svart löpband istället. Men dock, e ju ändå skönt när det är klart.

Imorn ere kortdag på jobbet som alltid en fredag. Kl 13 får jag gå hem. Då vette tusan vad jag ska ta mig för. Önskar vackert väder för då kanske ja ger mig ut på en fototur. Klockan 17 blire fysträning iaf :) Skön träningsvecka denna vecka. Det gillas skarpt! Bra där! Hoppas på lite Emmie-tid imorn kväll också men vi får se vad som händer. Än så länge vet jag inget alls. Rätt skönt det med såklart.

Sa nyss godnatt till Patrik i telefon och ska väl så snart säga godnatt till mig själv med. Behöver verkligen sova. Blev alldeles för sent igår. Som du ser har jag börjat fila lite smått på blogg-designen. Inte det lättaste när man är helt nollställd från början, så det tar tid vill ja lova. Men... den som väntar på nått gott. Eller nått ;)

Tjipp o tjo!

Se fjärilsvinges slag

Regn och snö och sol idag. Å svajnigt kallt. Men ja, det är väl det som kallas aprilväder antar jag.

Har jobbat idag. Fan det känns bra! Imorn ska min allra käraste vän till Stockholm på ett hemligt besök och jag hoppas för allt i världen och med alla mina tummar att det ska gå som smort så att vi kan börja köra after work tillsammans snart!!

E själv hemma idag. Patrik jobbar såna dära övningsdygn denna helg vilket innebär att han blir borta onsdag-söndag. Men det bästa av allt är att jag snott honom från försvarsmakten hela lördagen. Inte illa. Då ska vi göra Stockholm osäkert typ. Vi ska mysa runt, njuta av varann, se The last Bounce i Globen och avnjuta en underbar middag på mysigt ställe. Kan inte misslyckas!

Idag skulle jag hade jag tänkt: Diska, mangla och baka bröd.
Vad blev det istället: Diskning, försök till att baka bröd men när jag insåg att det rackarns brödet skulle jäsa typ 2,5 timme la jag ner (hade ju fått hålla på hela natten), läsning av "Ensam mamma söker"-Helenas blogg för att ta reda på vad hon egentligen skrev om henne och Oscar, läsning av Ullared-bloggen, läsning av "Bonde söker fru"-Emmas blogg för att åter hänga me på hur det går me bebisen, sett en dokumentär om Sussie Tapper och hennes parkinzon, skapande av ett evenemang på Fejjan, massa Lifehousemusik, inköp av tre Melissa Horn-biljetter till Katalin 20 augusti.
Så ja, egentligen har jag väl kanske fått nått vettigt gjort. Jag har ju faktiskt lärt mig lite om parkinson och införskaffat biljetter till kanske den mest skönsjungande flickan i Sverige! Jag är nöjd!
(å så har ju Emmie ju köpt biljetter till henne, mej, Herman och Patrik me till The Baseballs på Katalin 17 juni)

Åååå jag är så tillfreds nu när massa skojiga konserter är inplanerade igen. har känt mig tom en lång stund under detta år nu när inget vart inplanerat. men nu så, nu är allt som det ska igen!!

Idag måste jag nog tipsa om tre låtar med en liten förklaring till
1. Peabo Bryson – Beauty And The Beast (Celine Dion and Peabo Bryson)
Jag minns såväl när denna film kom. Oj vad jag gillade den och vad jag sett den många gånger. Kusin Maria hade den på VHS och jag lånade den titt som oftast. Tror tillome att jag fick den jag med tillslut. Cd-skivan hade jag iallafall så historien och musiken kan man ju iallafall. Ett litet sånt dära slags handdataspel med Skönheten och odjuret hade jag också. Första banorna va enkla, men sen blev dom svårare och svårare. Dock e man ju inte sämre än att man kommer på ett fuskisknep. Om man stack in en blyerts i ett litet hål vann man jättelätt. Haha! Åååh denna låt är sååå himla fin. Bara älskar den. Vill promenera i solnedgången på en sandstrand när jag hör den. Jag blir som kär på nytt!!
2. Ainbusk – Älska mig
En svensk klassiker. Hennes lite raspiga, riviga, rossliga röst. till de lugna tonerna av trummor, som ökar och fler instrument kommer till. Låten tar lixom mer och mer fart ju längre den går. Den blir starkare. Väcker mer känslor inom en. Jag blir som tokig. Vill bara springa runt som en nykläckt ko på en blomsteräng!!
3. Ronan Keating – It's Only Christmas
Ja, jag vet. Helt fel tid på året. Men om man inte tänker på att den handlar om julen.. Den e såå mysig. Patrik och jag låg i sängen å lyssnade på musik när denna låt kom. Han undrade lite försynt om jag hade lyssnat på texten, eller rättare sagt om jag visste vad den handlade om. Och ja, jag vet att han sjunger om jul osv. Men det spelar ingen roll. Jag blir varm av låten, den är mysig och fin. Jag vill bara krypa långt upp i en soffa med en filt och en massa tända ljus i rummet omkring mig!!

Nu ska jag läsa ytterligare en blogg. http://amelia.se/blogg/maria-montazami/ Hollywoodfrun Maria Montazamis blogg. kan det bli bättre. Hon e såååå himlans rolig o skönt! Kommer bli ett bra avslut på kvällen!

Puss å gonatt

And I feeling feeling feeling this way

Jag myser i mörkret till tända ljus. Snart ska jag å Patrik se på 112 - på liv och död men först ska Patrik duscha av sig militärlukten som han tog med sig hem från jobbet idag. Jag lyssnar på min bästaste sommarplaylist på Spotify. "Musik att skråla till en solig dag i en bil på en väg någonstans i Sverige" heter den och den ska vi lyssna massa på när vi åker på Sverigeturné i sommar. Uschki vad jag ser fram emot det!!

Emmie berätta för mig idag att Lifehouse ska spela i Holland i september. Jag tror nog i princip att vi bestämt att vi ska försöka ta oss dit. Billiga va biljetterna me :D YIHA!! Hörde Lifehouse – Halfway Gone på Bandit häromdagen. Jag blev sååå himla lycklig då. Hade nästan glömt bort att lyssna på den ett tag. Minns lixom tiden när den stod på repeat på jobbet för att enda stället man kunde höra den va på Lifehouse hemsida. Och det är verkligen en låt man inte kan tröttna på. Iallafall kan inte jag trots att jag lyssnar på den kanske 20 gånger i rad. Men sen e väl inte jag som andra folk heller när det gäller musik. Musikkåt skulle man väl kunna kalla mig.

The Baseballs spelar också på Katalin. Jag tror vi ska försöka styra det me det unga paret. (Dvs. Emmie och Herman). Sen är det Melissa i augusti också. Det vill jag nog också gå på. Emmie och Mia va sugna å så vare ju en lörda me, kan ju inte bli så mkt bättre känns det som. Usch å fy vad jag verkligen tycker om musik.

Å ska ja va ärlig, jag börjar gilla mitt jobb mer o mer nu. Typ skarpt gillar jag det!! YES!!

Lilla tussilago, lilla tussilull!

Efter en underbart fantastisk kväll igår är det två halvsega som ligger i soffan. Har sett reprisen av Körslaget och Talang. Perfekt söndagsgöra. Tänkte ta oss ut på promenad å käka glass i solen men solen försvann så det fick bli en prommis till Willys bara för att handla middagsmat. Klyftpotatis, feta/pestofylld kyckling, haloumi och sallad står på schemat. Kom just nu på att jag ville ha majs också, kolvar lixom, men icke för det glömde jag att köpa :( Typiskt. Småcitrusar blev det däremot så det ska jag hugga in på nu. Vi hittade massa tussilagosar på vägen så jag var tvungen att plocka några. Se så fint det blev.
James Hollingworth – Lilla Tussilago


Patrik ska räkna på jobb nu, omläggning av garagetak. Jag ska äta min citrus och jaa... jag vet inte vad mer...
Pösssss

What a beautiful morning

Patrik sover och jag är vaken. Lite av en standard här hemma nuförtiden. Jag har pysslat lite nu på morgonkvisten. Ska iväg på dop kl 13 så det skulle fixas ett litet kort till presenten. Lilla Erik är det som ska döpas i Gamla Uppsala kyrka. Mitt kusinbarn är det btw.

Ska försöka hinna förbi kyrkogården också. Årsdagen sen morfar dog idag. 6 år sen nu men det är knappt jag förstått det ändå. Önskar och tror titt som tätt att han ska dyka upp igen. Berätta att han varit på semester eller nått kanske. Gömt sig under en sten i Torsborg kanske men att du ska vi minsann ut å lägga nät på sjön igen. Men tyvärr, det kommer aldrig att hända. Många tankar finns hos dig idag min älskade morfar!

Annars ere bara fest fest fest som gäller idag. Sååååå nedrans sugen på att börja fixa mig redan nu. Världens bästa Emmie välkomnas idag in i 25årsklubben. Hon ska firas med buller och bång! 90-talet står som tema. Shiiiit va skoj det ska bli att dansa o röja loss till en massa 90-tals hits. Det kommer bli det bästa!!! Ace of Base – Beautiful Morning

Ne, plikten kallar!
Puss och Grattis igen min allra finaste vän!

Do you believe in love at first sight?

Jobbet e slut för denna vecka om en halvtimme. Måste bara tipsa om denna helt underbara låt. Love it å man blir såååå glad. Matt White – Best Days - Shrek Album Version Ska hem nu snart å pyssla lite, testa outfiten till imorn. Sen blire träning, oh yes, å sen en mysig hemmakväll me ännu lite mer pyssel. Solen skiner och jag tror nog ändå att jag är rätt lycklig trots en del motgångar å så denna vecka. Känns lite som att vissa folk arbetar emot en istället för med en...

Glad helg! puss

Vart tog den söta lilla flickan vägen?

Jani, igår vare klippning som jag sa. Tänkte ni skulle få se en liten bild.
Mmm, såhär blev det.

Ja där ser ni, tjock ser jag ut men det får duga. Ångest har jag över min träning. Blitt bara två gånger denna vecka än så länge, men tänkte ta mig en sväng imorn på en slags fys. Det får bli bra, å sen en löpning på lörda för att trimma magen inför kvällens fest med magtröja :o Så egentligen ere väl inte så dåligt. Men vafan, ibland har man såna tider bara. Allt känns neråt å man känner sig ful o tjock. Men som tur e går ju det över det me tids nog. Just D – Vart Tog Den Söta Lilla Flickan Vägen?

Nu tvättar vi här hemma men jag tänker lämna Patrik åt slumpen, han får fixa själv en stund, hoppas han klarar det. För jag ska köpa iväg kusin Maria me lilla kissen Lovis till vetrinären. Hade visst nått gojs i ögat. Tror det går bland katter nu för Mias katt hade också nått skumt där.

Ne, allt för nu... Kram å hejs!

cam cam ma lady

Idag har jag klippit mej, hos Mia. Hon e så himlans duktig så. :) Va där typ 2,5 timme efter jobbet. Jobbdagen gick fort som smör i solsken eller nått. Bara rusa iväg å så vare dags att åka hem. Hann inte ens börja med det som jag igår planerat att jag skulle göra idag. Härliga tider som jag gillar :D Fick tips av Mia med lite smycken till festen på lördag, så nu måste jag hem till mams å paps å rota på vinden. Fick också massa bra tips på restaurangbesök med massa go hamburgare och typ en dödslång å bra drinklista me t.ex. passionsmarguerita. Bokade sommarplaner dit direkt vi två :) Nu har jag stekt och käkar pannkisar. Ska snart se på Anna Anka och sen sussa för att orka me morgondagen på jobbet, då blir fotografering så det står härliga till av alla glad där ute i leran.

Kläm å tjing å sjung å va gla' Crazy Town – Butterfly

Telefantastic

När jag gick i femman så va min klass med i "vi i femman". Fick tävla i radio, men sen gick det inte längre. Då skulle man välja en låt som skulle spelas i samband med radiosändningen. Våran klass valde Shaggy – Boombastic har jag bestämt för mig. Laddar till den nu inför lördagens 90talsfest. OMG vad jag längtar :) Kommer bli det här kvartalets bästa fest!!! E ju min allra bästa finaste Emmie som står värd för sitt egna 25årspartaj! Yey!

Igår var det träning och måndagsmiddag som vanligt. Extreeeeeemt bra traddis måste jag säga. Kan inte sägas för många gånger. I just love it! Vi bjöd på pasta me köttfärssås me te o kladdkaka till efterrätt. Å så såg vi på Håkans bar. :) Mys!

Idag blev det jobb och jag ska vara någon slags ansvarig för alla sprängningar. Se till så att alla vaktar där dom ska å så att blåljus kommer fram om dom behöver och så att sprängningen så avbryts. Känns superskoj men också som ett stort ansvar. Jiha! I like!!

Sen vart det hem en minisnabbis och sen bar det iväg me Carinan till pappsen. Där bytte vi till sommardäck. Härliga sommardag! jag, Patrik och pappa hjälptes åt alla tre, så nu e hon som ny igen. Ska bara kolla lufttrycket så e hon fit for figth igen.

Patrik å jag e döda i soffan nu. Vi har slängt i oss en "hopkoksmiddag" och nu ska vi se på 112 - på liv och död innan vi typ dör i sängen inför nattens skönhetssömn.

Hoppas du får en angenäm natt och en mysig kväll!

I'd like to make myself believe

Hemma igen. Härligt va?! Nja, men jag har haft en såååå underbar semester! Mina föräldrar e dom bästa :)

Berlin är nu för mig lika med = solsken, mysiga stunder med familjen, höga toalettstolar där man kan dingla med benen, historia, läskiga talibaner på tunnelbanan, uppdrag som reseledare, museér, otrevliga tyskar, försök till shopping i en stad utan stil, en svensk uteliggare som pratar 1. tyska 2. engelska Sist. svenska, en liten tant på jakt efter en korkskruv i som pratar 1. tyska 2. engelska Sist. svenska, bacondoft som väckarklocka, inköp av två älskade Margretheskålar tokigt mycket billigare än i Sverige, korvätning som turistattraktion med tre kameror upp i näsan, en mur, promenadsteg, liljedoft i receptionen, ett tv-torn som en polkagris, Alexanderplatz, uteserveringar, mumsig öl, stoooor öl, stora breda gator, fotografier, Helmut Newton, solstolar i sand, målade konstbjörnar, en halvnaken man i ett fönster på 10e våningen, kameralek me objektiv, Bauhaus, mys i ölträdgård sent en kväll, o såklart en massa massa mer härliga intryck.




Utsikten från hotellrummet.

Å så en liten låt såklart; Owl City – Fireflies Såååå najs! Kan inte sluta tänka på framförandet i Körslaget, lovely!

PusS o GomoRroN

The angel closes her eyes

Jag kan inte sova som vanligt. Tror jag redan börjar bli gammal i branschen. Så nu ligger jag i min soffa. Funderar på om det finns nått på nån slags play-kanal att se på. Njuter till Live – Lightning Crashes så länge. Det är konstigt egentligen. Jag känner mig trött. Gäspar som en tok. Men ne, inte får man sova för det inte. Typiskt.

Imorn drar jag till Berlin. För tusan vad jag längtar. Med min älskade familj. Det kommer bli det bästa!

Idag är det bara du och jag. Idag är det bara vi två.

Ulf Lundell – Kärleken Förde Oss Samman Fin låt att vakna till. Javisst Javisst!

I övrigt; jag sminkar mig och fixar mig, när jag är klar tittat Patrik intensivt och nära på mig, och undrar om jag har var runt ögonen. Tack där, så fin tyckte han att jag var...

Inatt åkte jag och Patrik vattenrutchbana.

Idag ska vi på roadtrip, långresa, utflykt. Vi ska till Norberg, i Västmanland. Och så ska vi förbi Dalarna och Avesta. Herregud, typ jordens ände, eller kommunens iaf ;) Patrik har lovat att vi ska stanna vid den stora Dalahästen så att han kan ta en bild på mig där. Snäll ibland också, han kan han.

Nu ser vi på ett tv-program där dom försöker blåsa tuggummibubblor under vattnet och grilla varmkorv med mobiltelefon. Ett tv-program i Patriks klass. Oh yes!

Tack för nu!


Solen skiner, himlen är blå, vad det är skönt att leva då!

Nu är jag och Patrik hemkomna från stan. Promenerade ner i solskenet, jag shoppade lite pysselsaker, (och en sån dära typ visp som man har kliar i håret me, såååå nedrans skönt ju, kunde inte motstå för 19 spänn). En fika ute i solen fick det bli me. Premiär!



Se så mysigt och skönt det var i solen. Den verkligen gassade på oss :) Nu e verkligen våren här.
På väg hem shoppade jag upp mig på vita tulpaner och påskris. Ska till Patriks pappa imorn på middag så jag svepte ihop en liten bukett. Det kan ju alltid va trevligt att ha med sig.

 

Ett påskpynt till mig själv blev det också så nu har jag äntligen mitt ris me rosa fjädrar i stoltserande där på golvet. Blev riktigt trivsamt må jag säga :)

Nu ska jag pyssla påskkort med mina nyinköpta papper :) Yes!

Glad påsk

Färdigsprungen. Patrik e vaken nu. Han letar febrilt efter ett påskägg som jag gömt till honom. Mittemellan ligger det på. Nu hitta han det. :)

Alla ska sova för nu är det natt

Tidiga morgon. Jag undrar verkligen varför min kropp inte vill låta mig sova. Brukar försöka somna om med hjälp av musik, ingen höjdare när man e två kanske. Anna Maria Espinosa – Alla ska sova för nu är det natt Men men, nu ligger jag i soffan med Vänner på tvn. Patrik sover såklart :P Det är väl som jag sa till mamma när jag va liten. Jag ville inte bli ihop med nån som sov länge på mornarna. Jag skulle ju få så tråkigt då, för det hade jag ju när Sandra sovit hos mig. Jag fick ju ligga å vänta på att hon skulle vakna. Haha, ne men det går bra. Jag funderar skarpt på att ut o löpa lite. Det verkar vara fint väder.

Igår var det bio med Emmie och Herman. Vi gick till Bullit först å drack en öl. Sen såg vi Farsan. Så himla rolig och bra film. Rekommenderas skarpt. Den var lixom rolig men också seriös och med mycket fint i den. Toppbetyg!

Ne, löptur var det! Tjings!

Det var en kyckling....

Det är tidig morgon på en väldigt lång fredag. Jag drömde så otäckt att jag vaknade och sen kunde jag inte somna om för jag tänkte så mycket på det. Uschia mig! Drömde om två personer o att ja va tvungen att träffa dom o prata med dom... Fan va äckligt! Patrik ligger kvar o snusar och sover. Jag ser på film, Tjorven och Skrållan. Det är sååå mysigt. Dock kan man ju önska att man haft lite sällskap här i soffan,men det kanske kommer. Nu skriker Malin, "Pelle Pelle Pelle, kom kom kom!" Det är roligt :)

Igår var jag på middag hos mormor. Så mysigt och trevligt så :) Mamma hade gjort sånghäfte så vi sjöng så fint så fint. Sista låten var Gullefjun. Så söt låt, Maje blev förtjust, hon påstod att hon inte hört den förr, så vi sjöng den två gånger för att öva. Gör det du me vettja. Mariann Grammofon Various – Gullefjun Hon skulle ta med sånghäftet till påskmiddan hon skulle till på söndag. Funderer på om jag ska göra det också, kul å sjunga loss lite me Patriks pappa kanske ;) Men jag vet inte, tror inte det är så uppskattat. Får sjunga loss på lörda istället då det är påskmiddag hos mams å paps. Det blir mys.

Snart ska vi ge oss ut på en långpromenad i solskenet. Tar med min kamera så kanske man kan få lite snygga bilder me :)

Kram och glad påsk alla mina små Gullefjun

Sjung och var glad :)

Jadå, då ere påsk :) Skärtorsdag och första april me, lixom på samma dag. Blev en kort dag på jobbet men nu är vi alla typ installerade ute på etableringen. Kommer bli så bra så, å jag e så glad. Gött gäng där ute, gött gäng :)
Patrik mötte upp mig på Gränby efter jobbet. Vi bytte sodastreampatron, jag postade en herrans massa jobbrev, jag köpte två coctailglas till min glassamling och Patrik gjorde klart för mig att han e inte så mkt för glas just utan han är mer för muggar och koppar och sånt, i porslin lixom, lite rejälare material, men han sa också att han tyckte Line som jag samlar på va fin så va ju tur det. :D Jag köpte nya fina skor också :) Oj va bra å billiga dom va. Helt super. Kommer va så fin när våren kommer och allt blött e borta.

Sitter å väntar på att jag ska cykla iväg till mormor nu på lite påskmat. Mamma, pappa, mormor, morfars syster Maje, Gerten och Helena är där. Blir mys! Sen bär det vidare till Andreas för lite snack, film och kanske ett glas vin eller två. Mycket bra! Dr. Alban – Sing Hallelujah! Den hem till min älskade igen. yes yes yes!!! Han ska köpa smågodis å ha det bra för sig själv ikväll. Tyckte det va läskigt med "sistaminutensläktmöte". Den söten :)

Kram på er och hoppas att inte allt för många av er flyger till Blåkulla ikväll.


RSS 2.0