Sjukt hus

Ytterligare en sjukdag. Ligger bänkad i soffan å ser på Hustoppen, avsnitt efter avsnitt. Börjar dock känna mig piggare och det är väldigt skönt. För gårdagen mina vänner den va inte rolig. En huvudvärk som inte var av denna värld samt feberfrossa och galen halsont. Idag har symtomen mildrats och jag går mot en bättring. Fantastiskt! Håller tummarna nu bara att jag mår bra imorgon!!


Man blir lite rädd

Ser på Borås superstars. Idag går utflykten till kyrkogården. De pratar om kärlek och lycka. Om bröllop! Men också om saknad och sorg. Kurt hälsar på sin Inga-Britt på kyrkogården. Usch, så kommer tårarna. När Kurt brister ut i gråt och berättar för sin fru i himmelen hur mycket han älskar henne och att han aldrig kommer glömma henne, då kan jag inte hålla emot. Tårarna strilar ner för kinderna och jag önskar för allt i världen att det dröjer länge länge tills jag själv måste stå där och ta farväl av min man. Usch, att jag ens tänker så är illa. Livet har ju bara börjat!


Fredag

Ätit middag. Sen kröp vi ner i sängen och vilade å såg på Åsa-Nisse. Så himla mysigt! ❤ Nu har vi tagit oss upp igen och myst ner oss under filten med lite flädercider i väntan på Doobidoo. En underbar fredagskväll med min man!


Nehejni

Dryga veckan fick jag vara frisk. Kul! Träningen idag fick bytas mot en timme under en filt i soffan. Nu efter handling är jag tillbaka där igen. Snuvig och ont i halsen. JAG VILL INTE!!!! Må det gå över lika fort som det kom!


Kolifruktansvärd

Träningsvärk i insida lår. Precis där jag vill. Känns bra att lite ickemuskler där vill omvandlas till just muskler. Men jag undrar hur löpningen på gymet kommer få idag. Jag som knappt kan gå...


Upptagen

Skönt att inse att det finns två helger kvar detta år som inte har något planerat alls. Och jag som för någon vecka sedan trodde att jag hade en hyfsat obokad höst.


Och idag

Har vi testat en ny loppis. Den var inget att han minsann. Men nu vet vi det. Emmie och Herman har varit här på lite fika. Jag bakade havrekakor med choklad samt muffins med vit choklad och hasselnötter. Dom sistnämnda var helt klart godast!

Jag har också slöjdat idag. Har gjort om den sån dära sackosäck som man hade när man var liten ni vet. Nu blev det en sittpuff istället med nytt fint fodral. Toppen ju! Ibland är det bra att ha en mamma och pappa som sparar på en massa grejer på vinden.

Vi ligger i soffan nu å väntar på Kalle moraeus. Ikväll är det avsnittet från när vi var där och kollade. Ska bli spännande och kul att se.

Vad väntar till veckan då tro. Jo, träning skall hinnas me. Mycket av den varan hoppas jag på. Ska träffa bebis också. Och till Memira för en 3månadeskik av ögonen. På torsdag blir det middag med tjejerna, Emmie Emelie och Frida. Å i helgen väntar mer tjejmys då Emmie är gräsänka så vi passar på att inta lägenheten för god mat, dipp och en massa massa tjejsnack.

Ja ni förstår. Jag ska nog lyckas få även denna vecka att gå. Tjohej!!


Torsborg

En tur till sommarstugan står på schemat idag. Båtupptagning, i regnet. Hoppas på lite uppehåll iallafall just under själva båtarbetet. Elda lite å mys framför brasan blir det med. Härlig lördag trots allt!


I väntans tider

Nu, i kö hos naprapat. Ska få nacken lite halvt omvriden. Skönt ska det bli!

Sen, utflykt till Västerås! Tjoho! Ny pärla ska fraktas hem. Kommer bli det bästa.

Ikväll, middag med gubbarna på jobbet. Peppar Peppar med allt vad det innebär. Fint värre blir det iallafall. Får väl se sen vart kvällen slutar.


Bebis

Har fått en ny liten bebis i familjen. Maria och Anders har fått en pojke. Åh så söt han är då. Jag längtar verkligen tills jag får träffa det lilla underverket! Hurra hurra hurra!!!


Kursdags

Idag väntar kurs i Solna. Ska lära mig om företagsekonomi i projekt. Blir spännande!

Gjorde comeback på gymmet igår efter allt för långt uppehåll. Var jättekul och fick verkligen en nytändning. Var rätt skönt också att musklerna inte var helt förtvinade. Tvärt om, jag kände mig stark! Självklart fick jag sänka vikten på några övningar men den övervägande delen klarade jag faktiskt samma som i våras. Och än dock det var tungt satan. Svag träningsvärk i magen idag. Yes! Nu är jag igång. Det känns underbart. Får bli en tur imorn med efter jobbet. Succé!


Stockholm

Sitter på tåget på väg mot Stockholm. Ska på möte hos WSP. Träffa massa letter å grejer å snacka prefabstomme. Ska bli intressant men också lite läskigt. Iallafall så här första gången när man ska försöka bara lära sig och förstå alla uttryck och ord. Jag som inte ens vet vad det heter på svenska. Hur säger man tex filigranbjälklag på engelska? Jaja, det går säkert fint. Har ju Mattias med mej som gjort detta förr.


Lördag

Igår var det middag o bio med finaste paren. Emmie och Herman. Emelie och Marcus. Fy sjutton vad bra vi har det tillsammans. Längtar tills vi alla sex bor i tre fina bullerbyhus bredvid varandra och barnen springer mellan gårdarna.

Idag börjar dagen på melodikrysset. Fortsätter med Ikea och loppisar. Gränbytur med Emmie. Kvällen avslutas i Stockholm med födelsedagsfest för fina Ida! Känns som en toppendag!


Vänner

Åh vad jag är lyckligt lottad som har så fina vänner omkring mig. Blir glad och bara ler och ler och ler när jag tänker på det. Tack alla ni som finns i min omgivning och för att jag får vara er vän!


Mitt livs bästa

Konsert ikväll. Stockholm Globen med min fina Patrik. Va länge sen sista. Senast va RHCP och då var även Emmie och Herman med.

I övrigt, kvällen har varit fantastisk. Vilket ös! Och så mycket bra musik.

Euforisk och dödligt trött e jag nu på väg hem till min mjuka sköna säng. Oj, så jag längtar!!!


Honeymoon

Bröllopsresa är bokat. 2,5 vecka i värmen. 32 grader i medeltemp och 24 på nätterna. Känns mer än ok!

Tanzania 26/12-1/1 å sen Zanzibar 1/1-11/1. Det kommer bli helt underbart!!!


Andas

Hur kan vissa folk andas så gräsligt högt? Olika rum och ändå hör jag?! Märkligt.


20:58

Klockan är 20:58. Klockan är före 21 på kvällen. Jag ligger i sängen. Har varit och myst med sprängfull bebismage. Bebis skulle kommit ut igår enligt beräkningarna. Hoppas bönan/katten/marsvinet/hunden kommer snart. Vi längtar alla så!


Nytt

Nytt jobb alltså. Inte nytt företag men nytt jobb. Ny befattning. Från 1 september. Men än är det långt kvar. Ska ta över efter en herre som går i pension i maj 2014. Skönt att det finns tid kvar för än är jag inte klar med lera och schakt. Men inskolningen ska börja redan nu. Kurser och besök på kontoret för att komma in i allt. Spännande och när jag fick frågan kunde jag ju bara inte säga nej. Så inom en framtid kan jag titulera mig anbudsingenjör. Så kan det gå!


Föreläsning

Va på föreläsning efter jobbet idag. Annika Östberg pratade på kontoret om hennes liv. Det som fick mig mest tagen och tillome frambringade små tårar i ögonen var när hon berättade om att de fått in 20 st 7 veckors golden och labrador-valpar i fängelset. De skulle tränas till ledhundar och hon fick ha med sig en goldenvalp 24/7 under en lång tid. Men ack så jobbigt det var att lämna den ifrån sig sedan... 😥


Skillnad

Som gift kvinna undrar jag såklart vad skillnaden är mot ogift. Förutom allt lag- och regelmässigt som förändras och att vi nu mer heter samma efternamn så är det en sak som slagit mig.

Orden och betydelsen av Jag älskar dig har svalnat. På något märkligt sätt känns det inte som att de betyder lika mycket längre när jag säger dom. För det är väl självklart att jag älskar min man. Det är väl självklart att jag älskar mannen i mitt liv. Min Patrik, min fantastiske underbara man. Varför skulle jag annars gifta mig med honom?! Jag älskar ju honom så mycket av hela mitt hjärta!


En gift kvinna, min man, familjen Stahlén

Nu är jag fru. Det känns helt fantastiskt och jag har aldrig känt mer glädje. Bröllopet blev precis så bra som vi hade önskat oss. Nästan bättre! Vi tackar alla härliga gäster och alla ni som hjälpt till och som sett till att dagen blev till vad den var, och tack alla för att ni ville dela denna stora dag med oss.

Nu ligger jag dock däckad i soffan efter ett rejält knytnävsslag igår av mr förkylning. Han har legat på lurpass i över en vecka och nu visste han att det funkade att slå till och då gjordes det med dunder och brak. Som sagt, totaldäckad var det! Hoppas det går över lila fort som det kom!


1 september 2012

Idag är då dagen kommen som jag längtat så mycket till. Idag ska jag och Patrik lova varandra att det är vi, nu och för alltid. Idag ska vi gifta oss!!!! Kan ni tänka er. Det är helt underbart och samtidigt lite overkligt!

Lagom till denna dag vaknar jag såklart 05.30. Känns sådär inför kvällen men gissar att jag kommer va rätt uppe i vara så jag lär väl inte bli trött. I så fall får det bli många många kaffe till desserten.

Om en timme kommer min fina mamma å hämtar mig för ett första besök hos frisören. Sen väntar frukost med Emmie, Emelie och isabell. Tillbaka till frisören och sen fotografering, vigsel, middag och fest!

Det finns inget som kan förstöra denna dag! Idag är jag världens lyckligaste kvinna, och Patrik är världens lyckligaste man!


RSS 2.0