Move along, move along just to make it through

Idag har jag flyttat ut till skogs. Vi trodde att Roger skulle flytta till Gnistakontoret idag när han kom ikörandes med sin husbil :) Men icke, det var bara en besiktning inför sommaren lixom. Jag har tränat idag. Blev löpning 30 min och sen 30 min abs. Riktigt najs, men shiiiiit va slut man va i benen på absen. Herregud, rumplyften va inte att leka med. Fick typ slut me blod i mina stackars små ben när jag låg med dom där rakt upp i luften. Aja, nu e ja hemma igen och har bjudits på grekisk middag, "som om vi va i Grekland" som Patrik så fint uttryckte sig :) Min lilla söt!

Iallafall, åter till flytten, jag har nu tagit mitt pick o pack å dragit från Gnista och alla brandmän till långtbortistan, alltså Rasbo, Grän, Svevias bergtäkt, vågen, vår ETABLERING!! Jiiha, så fint det är där ute. Å vilket himlans stort och fint påskägg vi fick av ABT. Massa godis som vi ska smaska upp alltihopa imorn, det är nog det enda ja ska göra :D Mumsens ju!! Kenneth har fina gardiner på sitt rum, han har nog smugit dit på natten å satt upp dem för att ingen skulle se för att det verkar pinsamt. Jag har en blå delfinskål på mitt rum, undrar när jag blir mobbad för den första gången. jag hoppas jag slipper retorden och att den fylls me gosaker ist. Mycket bättre!!!

Ett litet låttips till kvällen: The All-American Rejects – Move Along

Run to the hills

Gasch, jag tror jag dör. Vart ute å sprungit nu i en timme. Fick en sån himlans lust när jag gick från bilen efter jobbet. Solen sken och fåglarna kvittrade. Så det var bara att slänga på sig dom för säsongen nyinköpta löparkläderna å ge sig ut. Å herrans så skönt det var. Bara sprang å sprang. Mitt mongoknä kajka ur efter typ 35 minuter men det gick typ över efter en liten stund igen. Ajabaja dumma knä! Nu ska jag duscha! 
 Iron Maiden – Run To The Hills e kanske jordens bästa löparlåt btw.

Nobody loves no one

Jag ser på Hitlåtens historia på svtplay. Såg nyss om hur Metallica skapade Enter Sandman. Shit va me bra musik dom gjort egentligen. Nu ser jag på Chris Isaak och hans Wicked game. Det är en väldigt fin låt faktiskt som man nog lyssnat lite för lite på. Den har lixom ett lugn i sig. Chris Isaak – Wicked Game - Remastered Album Version Lätt värd en lyssning om du inte hört den. 

Patrik e påväg hit efter en lång jobbhelg för hans del. Själv har jag tvättat idag, städat ur alla köksskåpen och rensat bort en massa skit (som nu står på köksbordet för ja inte vet vart ja ska göra av det) å så har jag målat en liten kant i köket svart. Det blev en najs och mycket enkel uppfräschning :)

I had to leave a little girl in Kingston Town


Ja, såhär ser jag ut idag. Nu ska jag iväg å möte Mia och Maria för att inhandla lite mat till kvällen. Sen vankas vin och singstar och en liten liten utgång :) Yes! Jag börjar bli taggad. Det är bra för framtiden. :)

Lyssnar på Harry Belafonte – Jamaica Farewell och minns barndomens midsomrar med tillhörande gitarrspel och pärmar alldeles fullproppade med låtar. Jag bara älskar det!

I'll be there for you


Minns du dessa fina små pojkar. Jag dör typ! The Moffatts. Alltså, vem döper sitt band till The Moffatts. Lyssna bara på det hur det låter. Jag fattar ingenting. Okej om det är deras efternamn men hur låter det!? Nej nej.. å hur ser dom ut sen... Jani... Lyssna å njut. The Moffatts – I'll Be There For You

Fyra bugg och en romocola

Ja shit vad säger man. Fyyyyyy faaaaaaaaaaan!!! Så, rent ut sagt, jääääävla skoj jag hade igår. Ojojoj, va väääligt länge sen jag hade så skoj hela kvällen o aldrig kände mig trött eller ett sug efter att gå hem under kvällen. Som sagt, middag hos vad som visade sig vara mästerkocken Samuel. Bjöds på potatisgratäng, fläskfilé med svampsås. Mums vill jag lova. Vin och öl till det. Sen skrämde dom livet ur mig med någon slags citronlikör. Haha... tönt jag är. Dom verkade så skeptiska till den så ja trodde den ja farlig o konstig på något sätt. Men tji fick jag, smakade o visst va den stark men annars god. Pjuuhhh! Sen bjöds det på musiktävling, å det är ju alltid lika skoj :D Till efterrätt fick vi chokladkaka me grädde och en irish coffe till det. Inte fel, inte fel. Kvällen största gåta va dock när Jennie började mumla om en låt där i musikvideon en kille sitter på en stol och sjunger, så är det en annan som går runt med en gitarr. Så kommer det saker ut och in hela tiden, dom typ flyger runt. Så äre typ Paul Simon och så kanske nån slags komiker, kom vi fram till efter en stunds tänkande. Tacka vet jag Youtube där. Hittade efter en stunds sökande det vi letade efter, å jaa, beskrivningen e väl rätt bra ändå måste jag säga.
http://www.youtube.com/watch?v=ULjCSK0oOlI

Bestämde oss sen för att dra till Vip, Sannex skulle ju spela = dansband. Jag såg fram emot en massa bugg å jaaaaaadå! Visst fick jag bugga. Samuel är en riktig klippa på det där med bugg. Svängde loss några vändor me honom å det är sååååå skoj. Jag vill börja igen. Han erbjöd sig att gå kurs me mig i höst om jag inte får me mig Patrik, för det är väl tveksamt. men jag vill verkligen, inser nu hur mycket jag älskar det ju. Drog några vändor me dom andra grabsen me, å shit, jag hade verkligen så nedrans skoj. Vid kanske 2-snåret dök även Mattias upp till min stora förtjusning. Alltid lika skoj att dansa me honom. Då hade bandet slutat spela o istället pumpade musik i stil me schlager och andra gamla godingar i högtalarna. Underbart! Vi dansade så svetten lackade och när klockan började lida mot 3 och vi var dom enda kvar på golvet tog vi mod till oss å gick hem. Blev promenad hemåt med Jonas och Daniel. Ja, jag kan bara säga en sak, vilken underbar kväll. Detta måste det bli fler av. Nu väntar fest i Jonas sommarstuga i sommar, Jennie vill bjuda in i vår och sedan ere Daniels tur i höst. Mycket bra tradition. Gillas skarpt.

Nu blire teven och en god kopp te med rostat bröd, ost och björnbärsmarmelad. Mums!

When love takes over

Laddar för fest :) Jiiihaaaa!!!!
Lyssnar på min absoluta favvopartylåt, alla kategorier :) David Guetta – When Love Takes Over (Feat. Kelly Rowland; Electro Radio Edit) Blir inte mkt bättre!!! "When love takes over..." Lalala!!

Tänkte ni skulle få se en kvällens outfit-bild också.
Ja, blir inte bättre än sådär.

Puss å hej på er alla söta

She's got to look

Oj vad dagarna går när man har kul. Känns knappt att jag varit på jobbet idag :D Hemma nu igen efter ett försök till fyndning me Emmie, gick sådär. 10 spänn va allt vi lyckades göra av med, men påvägen hem blev vi sugna på att ta ett lån för att köpa oss en traktor, men vi ångrade oss i sista sekund. Synd! Hade nog kunnat vart skoj.

Om tre timmar är det dags för att dra iväg på galej. Massa gamla typ jobbarkompisar från NCC. Samuel som bjuder. Mat, dryck och en massa lekar väntar. Kan nog inte misslyckas. Får se om det blir utgång sen eller ej. Det vet man aldrig. Skulle gissa på att man står där utanför Flurran vid 3snåret tillslut :S Vet dock inte alls vad jag ska ta på mig för kläder :( Usch, tror det är en sån där dålig väljakläderdag idag. Såna dagar gillas inte alls...

Igår kväll efter träningen dog jag som sagt i soffan. Kikade runt lite på svtplay och hittade värsta bra programmen som jag bara måste se. Såg två avsnitt igår. Four to go, möjligt att det blir ett nu innan dusch. Detta första avsnitt tittade jag på igår blandannat. Handlar om Roxettes första superhit The Look och hur den blev till och känd. Sjuk historia egentligen. Tänk vad slumpen kan avgöra ens liv. Vääääligt sevärd kan jag lova!
http://svtplay.se/v/1849212/hitlatens_historia/del_1_av_6__the_look_-_roxette?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,1934400/sb,p122837,1,f,-1

Kläm på er alla tjäcka :)

monsterfys, ehhhh nejdå, jag säger MONSTERFYS!!

Alltså shit pommes, jag tror jag avlider!! Nyss hemkommen från 75 min fyspass. Som ja skrev så hade dom döpt det till monsterfys och det hade dom gjort med all rätt. Jag tror nästan att det var den jobbigaste träningen jag någonsin varit på. Är nu heeeeelt totalt förstörd i varenda del av min andra kropp. Inte en muskel gick säker där inte. 75 minuter, 40 olika övningar, 45 sek i taget, 15 sek i vila. Alltså, dom där 15 sek vila märkte jag nog aldrig av. Full rulle HELA tiden. Tog i så jag nästan sprack o fick typ blodsmak i munnen, då måste det varit ett bra pass. Undrar nu bara hur jag mår imorgon :S Men nog om detta, summasumarum är iallafall att jag vill gå igen och igen och igen :D Wiiiii!!!

På väg hem, under en cykeltur på kanske 6-7 minuter hann jag bli tokig på två bilister. Då hör till saken att det typ knappt e bilväg påväg till träningen :o Dom dumma biljäklarna körde ju på cykelvägar. Så kan man väl inte göra heller... Bilvägar är för bilar och cykelvägar är för cyklar. Det hörs ju på namnet. Hur svårt kan det va!? Nedrans dumskallar!!

Fick njuta av en väääääligt vacker låt sen iaf på stretchen som jag aldrig hört förr. Dive – Captain Nemo Var som kärlek vid första ögonkastet.
Mysig torsdagkväll på er :)

You are my angel. Save me from danger.

Så var veckan nästan slut igen. Helt sjukt vad tiden går fort när man har roligt egentligen. Snabbuppdatering om vad som hänt på min front då... Blev bjuden på mysmiddag med D3E hemma hos Emelie i nya lyan. Mycket skoj att se. Dom hade det så fint så! Så kul att träffa tjejerna me å bara babbla en massa skit. Komma ikapp lite lixom. Å igår då så fyllde mamsen år. Tog en snabbtur till gymet efter jobbet och sen hem å duscha å sen över till mams å paps. Hade me mig 4 finfina paket till mamsingen och hon blev alldeles överväldigad att det va så många.. Fast jag tyckte själv inte att det va så många. Men fina blev dom. Älskar verkligen att slå in paket när man har tid att pyssla lite extra på dom :) Åt massa go mat och hade trevligt med en massa folk man typ aldrig träffa. Några glas rött blev det allt me, det va ju trots allt lill-lördag. När jag kom hem sen mös jag och Patrik ner oss i sängen å såg 112 - på liv och död. Alltså, det slår mig när jag ser på det, att minsann har dom där människorna intressanta jobb. Jag ville ju själv bli polis för några år sen. Men usch så mkt hemskt dom också får se. Gäller nog att man har lite psyke att ta av alltså. Blir minst sagt impad :) Sjukt bra jobb gör dom! Sov sen som en stock hela natten och vaknade pigg som en mört, eller nått. Upp å iväg till jobbet i denna arla morgonstund! Puh! Mötat o jobbat å grejat hela dagen så tiden har bara swischat iväg. Perfekt ju. Nu tar jag igen mig lite i soffan innan det är dags för ett fyspass som denna gång heter inget mindre än Monsterfys på schemat. Kan det bli mycket värre än så. Vi lär ju typ dö. För jag tror och hoppas verkligen att Emmie och Herman ska med. Det lät så tidigare i veckan. Har ju fortfarande träningsvärk ju, fast bara lite, det börjar gå över nu som tur e. Iofs skönt också, då känns det ju att man gjort nått bra å det är ju bra det :) Hörde en ny låt på jobbet idag som ja inte hört förr tror jag. Gillade den. Broken Door – Angel - Guitar Version Efter 75 minuter slit ska ja nog bara hem å dö i soffan igen för imorn blire några timmars jobb igen, sen ska jag å Emmie ut på äventyr. Emmaus på landet blire, förhoppningsvis en bit träning å sen ska ja nog lura me henne till Återbruket. Aldrig vart där men tokigt va sugen jag blev efter allt snack om det på kalaset igår. Mmm ja, så får det bli!
Krambanan

Har träffat farbror blå för tredje gången...

...men denna gången vare iallafall ingen husrannsakan. Tur!

Jag är nu hemma i Uppsala. Har hunnit jobba mellan också. Åkte direkt från Enköping till jobbet idag. Spännande att pendla juh :P Eller...!? Mjo, dagen började ju lite nervöst iallafall med en poliskontroll... Å mitt körkort som egentligen inte är giltigt :S Ajabaja, måste fixa till... Men det gick bra iaf. Fick blåsa för första gången så det va tur man inte använder munskölj på morgonen för då hade det kunnat gått åt skogen. Solen sken hela vägen så det var en härlig färd mot mitt sköna Uppis trots allt. Jobbat sen hela dagen. Va lite segt på morgonen men sen rullade det på. Köpte tårta för vi har fått in ett nytt jobb å det är ju alltid värt att fira. Suttit i produktionsmöte och sen mötat massa om losshållning, krossning och transporter av berg. Hur när var vi ska lösa allt typ. Mycket intressant och spännande och jag lär mig sååå mycket hela tiden. Det är kul!

Nu sitter jag o väntar på att grabben kommer hem så att jag kan lämna honom. Haha, jag ska iväg å träna power +  abs me Emmie och Herman. Patrik e inte helt kry en och eftersom läkaren ordinerade total friskhet innan återupptag av träning så får han stanna hemma å laga mat istället. Man kan ju iallafall hoppas :) Sen ska vi se på Håkans bar o skratta ner oss åt konstigt folk för att sen se på Svenska Hollywoodfruar och skratta ännu lite mer åt mänskligheten. Typiskt bra kväll!

När jag är arg brukar jag lyssna på hårda låtar. Inte så hårda e dom kanske men förbaskat sköna att lyssna på högt. Ska va så högt att det hörs ända ner i källaren och det spelar ingen roll vilken våning du bor på. Ljudet ska ner ändå! Try it! http://open.spotify.com/track/7LquhljxA4G5TLqTZ89LGi eller http://open.spotify.com/track/6ZJ1x2rr14XbIAZSSVKRlD. Dom har lixom sitt hårda men också sitt mjuka :)

Mat- och sovklocka, eller iallafall sov!

Solen skiner utanför fönstret. På bordet står färskt bröd. Bredvid mig sitter min fina pojke. Kan man ha en bättre morgon. Kanske ska jag föreslå att vi ska lösa Melodikrysset kl 10 också.. Men undrar hur han skulle reagera då. Plus att det nog är lite för mkt vuxenpoäng på det. Jag nynnar istället vidare på http://open.spotify.com/track/7k2hvWTTXotDZuGc6U0vUp.

Min kropp spökar med mig. Jag har blivit som Skalman. Inte så att jag är grön, ligger på rygg o inte kan komma upp. Utan jag har fått en inbyggd mat- och sovklocka. Eller iallafall en sovklocka. Jäkla jobbtider. Klockan 06.00 slog jag upp mina blå, pigg som en mört. Ajabaja, så kan man väl inte ha det på en ledig lördagmorgon heller.. Suck! Låg och läste lite i min Berlinbok å sen lyckades Patrik övertala mig om att ligga kvar och så somnade jag om. Sicken himlans tur. Så slipper jag somna på bion ikväll. Det vankas Änglavakt. Hoppas att den är bra. Mickes filmer brukar ju bara bra och väldigt tagande så jag hoppas.

 

Nu ska ja ta en till macka me ost å gurka sen bär det av mot Västerås för en mysig dag med pojken min <3

Finast i kommunen ;) Javisst

ja, då va middan uppäten å en herrans massa för mkt godis. jag har skrålat till Så ska det låta o Patrik har skrattat åt mig. Ja, så det kan man väl sammanfatta som en rolig kväll, absolut!
Nu tokmongoryckdiggar Patrik i soffan till Let's dance versionen av http://open.spotify.com/track/0wruS6JEQCGeYrvsCIdG0Z Söt å knäpp å galen, Javisst. Skönt att det inte bara är jag som är lite tokig. Önskar jag hade en bild på honom :P Då skulle ni få se nått galnare än en halv gris som e ihopsydd med en kråka som går på fem ben och håller en orm i handen. Hmm, ja, nått sånt iaf. Den där knäppgöken tycker också att jag är finast i kommunen, lite annorlunda sak att säga måste ja tycka men lite charmigt också :) Så jag e glad :D :D
Å, flum flum, Bäst att lägga av innan det går för långt.
Kram å kyss!

Har du sett alla mina medaljer?

Hej å hå alla glada fredagsmysare :)
En helg i Enköping dårå... undrar vad det kan ha att bjuda på. Just nu väntar vi på att maten ska bli klar. Egengrillad kyckling, ugnsstekta potatishalvor med en hel massa vitlök på, en smarrig sallad o holidaydip till det. Kan det bli bättre!? Sen såklart smågodis till efterrätt. Patrik e minsann en liten godisråtta, eller stor kanske :)

Jobbat idag iaf å flängt runt en hel massa. Men det är ju så ja gillart :) (som en parentes kan jag nu meddela att patrik e galen och låssasspelar trummor till http://open.spotify.com/track/0LPRlUS1zVjMC4z5X7L5sG. Rätt söt må ja säga) men iaf... Åkte ut till etableringen och hittade på Niclas där så vi tog en trevlig långlunch me kaffe å frukt till efterrätt. Sen orkade vi inte så mkt mer så han hjälpte mig att välja möbler till mitt kontor å så krånglade vi in dem där. Fick skruva å dona en hel massa men till sist blev det fina fisken. Hade det bättre än Magnus iaf, han drog avlopp under hela etableringschabraket. Typ enhalvmeter där så han fick åla där under och samtidigt vara rätt för att få en råtta eller nått upp i ansiktet. För tydligen finns det en hel massa av dom där ute. Usch, det ser jag verkligen verkligen verkligen inte fram emot. Dubbel :(

Ja, å angående medaljerna. Patrik visade att han hade hittat en flaska Finlandia Cranberry å undrade varför vi inte druckit den nån gång när vi ville bli fulla. Sen pekade han på sina medaljer som finns i samma skåp å frågade om jag sett dom... Å ja, det hade jag visst....

Ne, matdags! Återkommer sen igen.
Kläm

Pain

oj oj oj, vilken hektisk dag det varit på jobbet idag. har flängt runt som en tokgalning och donat me massvis. suttit ner kanske max 15 min när jag slängde i mig lunchen. fram å tillbaka till etableringen fyra gånger har det blivit. flyttat dit en herrans massa saker å möbler och burit och haft mej, men sjukt bra grabbar till hjälp så man ska inte klaga.

kom hem trött som ett as å bara längtade efter min soffa men icke, jag valde istället att låsa in mina bilnycklar i bilen så va tvungen att krångla en massa med det... även om det räckte med att gå in hemma å hämta reserverna, men ändå... krångel ju!!

har spelat mitt nya rockbandspel sen jag kom hem nu. kämpat med http://open.spotify.com/track/3fK2it74lx8EwvwbOEijpA ett bra tag, för det fanns en sjukt skoj utmaning. man skulle lära sig en bit av låten utantill och sen spela den rätt. galet kul men också herrans svårt när hjärnan inte e tokpigg lixom.

nu ere dags för mig att dra på mig träningsdressen och hoppa upp på cykeln å bajka ner till centralbadet för ett pass aerobic. ska tydligen va nått slags teampass med massa dans o skojs. ser verkligen fram emot det!! wiii!!!

ne, puss så länge :)

Jag har en lycklig man

Wiho o tjohej å tjim!
En dag som började skumt, fortsatte med sol och berg på jobbet, blev sen till ett upponervänt kaos men NU är allt bättre och finare än det vart på tooookigt länge. Lyckan är åter funnen och det finns inget som går upp emot denna låt. Jag tror minsann att jag i ett svagt ögonblick ska tvinga Patrik att sjunga den för mig på vårt bröllop, haha, för det är lixom som vår låt. http://open.spotify.com/track/6yx8Ox6KYBISzzh17vdXMr Men man blir ju såååååå glad av den.. "Öppna upp kappan och låt mig komma in" lixom...

Nu har vi nyss druckit te och ätit en smörgås till middag. Å så har vi sett på Håkans bar, så himla skoj men vilken snubbe han e. Ett riktigt stollepro! Han har nog inte alla hästar hemma iaf, vilket dom just rekommenderade att man skulle ha på tv för att vinna på travet. Patrik fick sig ett gott skratt. Jag hoppas lite att han och Herman kanske nån lördag framöver lyckas samla ihop alla sina hästar på en o samma gång. Håller mina tummar :) Men, nu längtar vi redan tokigt mycket till nästa veckas avsnitt. Wiihooo!!

Snart blire 112 - på liv och död på Kanal5play. Hoppas det inte händer allt för läskiga saker. Men om så ere tur att man har en hand att hålla i å en kudde att gömma sig bakom. Jag som älskade SOS - på liv och död när jag va liten. Typ ett av mina favvisar. Minns så väl avsnittet när en man höll på under sin bil som stod i en sån där bilgrop ni vet, å så började det typ läcka bensin eller nått så att han började brinna. Mycket scary må jag säga.

Ne, Bygglov nu och kanske en kram.
Tidelipom :)

Åh vilken härlig dag!

La la la laaa, la la la laaaa la la laaaa!
man kan väl inte bli annat än glad av denna låt. http://open.spotify.com/track/2M8pRsbTsrNQ2O9h5wtpmV

Jag har lagat pannkisar åt min sjukling här hemma. Han snorar å hostar å har fått nån slags konstig nässelsjuka. Stackars liten tuss då! Men tur att han e hos mig då så jag kan ta hand om honom så att han inte va hemma i Enköping för sen några dagar tillbaka finns det ju inte ens några fiskar där som kan se efter honom. Patrik har vart hemma från jobbet idag, han tror nog att han ska få gå dit imorn, för att han tror att han måste, men icke. Han har ju feber för sjutton gubbar så mammarollen i mig får gå in å styra upp. Tur att man e klok ibland när det gäller andra iaf... För jag vet inte om jag är så bra på att praktisera det på mig själv. Jag gick ju till jobbet me ett helt svin i kroppen.. Men vad gör man :S Jag har iaf haft en tokigt bra dag på jobbet. Lite hostig, trött å me en gnutta hals och huvudont men ändå, det var tur att det var en så rolig jobbdag. Har typ suttit hela dagen å planerat krossning av berg till olika fraktioner och tänkt ut vilka bergknallar som ska köras vart å så. Skitskoj ju! Platschefen min, Conny, undrade om jag tyckte det va tråkigt å sitta o klura med honom. Men icke! Tvärtom, han har ju massa me erfarenhet och e klurig å smart så mycket viktigt att bara suga i sig så mycket info man kan. :D

Blev tyvärr ingen träning idag. Pga en sjuk pojke och att man själv inte känner sig på topp så kändes det dumt. Men man får betala för det i efterhand. Jag är ju så där dålig å får dåligt samvete när jag inte tränar... Usch! Måste försöka jobba bort dom tankarna. Men jag vill ju hålla mig i trim plus att det ju är så skoj att träna. Men föthoppningsvis kan ja ta mig iväg imorn.

Så; summan av kardemumman. Trots 1,5 sjuklingar så har dagen varit fina fisken :)
Tjo o hej!

Herregud å jäklarns! Två slagna hjältar, check! Jag vet vart dom finns.

Fy fanken! Schlagern igår va underbar! Vet inte om jag gillar vinnaren. Låten tycker jag nog e väldigt fin, men på något sätt har jag sååååå svårt för Anna :S vet inte vad det är men ibland får jag så... skumt, för jag känner ju inte henne förtusan.

Lägenheten smyckades för fullt igår iaf. Glitter glitter glitter! Me like! Dagen idag e värre. Usch å fy, idag ere inte roligt att vara oss :( Patrik började dagen me att vända ut å in på sig själv några gånger. Till det har vi båda som små dvärgar me hammare utplacerade på våra huvuden. Trodde att mat skulle hjälpa. Men icke, jag mådde sämre efteråt. Vi har bara legat utslagna i soffan hela dagen. Teven har stått på men vet knappt vad vi sett. Bara typ halvsovit hela dagen. Att det är lite extra värre idag kan nog också bero på att vi båda e lite sjuka. Patrik låter som ett trasigt blåsinstrument när han andas. Han är underlig han. Han tyckte jag va söt nyss. Han förklarade att jag ser ut som en soffpotatis där jag sitter. Tillbakalutad och med datorn i knät, händerna på tangenterna och så ser det ut som att jag inte orkar skriva men skriver ändå å med ett ansiktsuttryck som säger "snälla kan jag inte dö snart". Ja, alla tycker vi väl att olika saker e söta :S

Neni, nu ska ja göra som min käre vän här bredvid mig i soffan. Lägga mig och bara dö med lite blåbärssoppa!

Carinan är som ny! Charlie börjar våga sig ut! Chill i soffan!

Så var det fredag igen. Jag har åkt lastbil för första gången :) jiiihoooo va skoj det va. Ut på en åker bar det med en herrans massa ton me stenmjöl, 0-2, för er som e intresserade ;) En kul dag på jobbet som en bra avslutning på veckan! Tiptop!

Hem å hämta Patrik för en rejäl shoppingrunda i jakten på schlagerpynt. MixMix, IKEA, Ö&B, Bikupan, Gränby centrum och sist men inte minst OKQ8. Och det var där det hände. Carinan åkte på en ordentlig tvättning. Insåg att jag visst aldrig tvättat henne sen hon kom till min familj så det var väl på tiden. Nu skiner hon som en stjärna i skyn med all sin glans. Jag är så stolt att jag får tårar i ögonen. Visst, det måste erkännas, jag var livrädd i tvätten så bad Patrik att få hålla hans hand. Det fick jag :D Och tur var väl det minsann!

Har två katter här hemma hos mig. Charlie och Lovis. Lovis är nyfiken, tokgalen och jättesöt. Klättrar, nosar och klänger överallt och ingenstans. Har besökt både sopkorgen och tvättkorgen. Verkar gilla smuts den där katten. Charlie däremot e lugn, försiktig och jättesöt. Han har mest legat inknölad i ett hörn under sängen sedan han kom hit. MEN! Det verkar som att det börjar bli ändring på det nu. Han börjar våga sig fram titt som tätt. Har tillomed legat i soffan en stund, tills Patrik började klappa honom. Då tog han plats under soffbordet istället. Men han gör framsteg, det vill jag lova gott folk!

Har nu just avnjutit en mumsig tacopaj med smarrig sallad till. Vi ser på Americas Funniest Homevideos och Patrik skrattar så sött åt galenheter. Nu börjar Färjan och det måste man ju se så vi lär oss vad vi ska och inte ska göra sen när det är dags för oss att ge oss ut på öppet hav. Patrik är lite smått exhalterad över att Färjan-Håkan skall öppna bar i Thailand och önskar högt och mycket att våra måndagskvällar i fortsättningen skall vigas åt Kanal 5. Å visst, han får som han vill min lilla gullepalt!

Så.....

Patrik har köpt en ny snyggingjacka. Jag mötte mamma i en rondell, vinkade som en tok, men hon såg inte mig. Patrik såg en polisbil som snacka massa med en byggare och blev tokigt nyfiken. Jag har köpt två brödformar. Patirk har anmält sig för att ta lastbilskort. Jag ska få åka med!!!! :D

Walking i Memphis

Jag e såååå överjäkligt trött på denna låt!!! För tusan den spelas ju typ som varannan låt på radion!!! Ne, usch, släng dig i väggen Kalle o gör nått eget istället. Jag blir upprörd av bara tanken!

Konserten igår va GRYM iallafall! Stod hela tiden o tänkte på hur fantastikt bra det va. Jag kommer leva på det lääääänge till. Hoppas man får chans att boka in fler konserter snart. E så torrt på den fronten just nu. :( Typiskt illa... Så länge får man läsa om härlig musik i denna grymma tidning. http://www.tidningskungen.se/prenumerera-pa-tidningen-sweden-rock-magazine.asp Hett tips! :) Det ska jag nog försöka göra ikväll mellan tvättarna.

Ska träna o hämta två katter också. Så mycket som ska hinnas med. Ska ha dom inneboende hos mig över helgen för lilla kusinen min ska till sin pojke i London. Blir mys att ha lite små djur å gosa me om kvällarna. Men bäst blir att träffa Patte igen såklart, för nu har vi ju inte setts sen igår morse :/ Ojoj!

Ne, nog me skitsnack! Hörs då! ;)

30 sekunder till Mars

Japp, det är heeeeeeelt sjukt. Jag ska lixom på konsert idag. Kan typ inte fattat. Har velat se bandet sen typ va vare, gymnasiet, när dom va förband till Linkin Park. Wiho! Jag och min konsertisvännis Andreas ska ge oss iväg. Tar tåget till Stockholm å firar me en öl eller två. Solen skiner och nu ere verkligen bara underbart! Jag återkommer mer senare. Nu ska jag iväg å hämta en massa ritningar och tjofräs, så länge får ni hålla tillgodo med lite musik: http://www.youtube.com/watch?v=qF1wZQzpeKA&feature=PlayList&p=4EB7118E42D5AD84&index=1

Hur kan jag tro på kärlek

Det finns en mening som spökat i mitt huvud under hela natten. Den kommer från en låt som deltagit i melodifetivalen, såklart :) Hur kan jag tro på kärlek när jag ser unga dö? Det är den stora frågan... Va tvungen att gå upp å sätta på låten det första jag gjorde. Vacker start på morgonen. http://open.spotify.com/track/6LHiWj1UWJqDpCOrOdqlmz

 

Igår var Mattias, Jossan och Solo här å såg mello me mig o Patrik. Supertrevlig kväll. Patrik ringde in en röst på Pernilla Wahlgren, till min stora förtjusning. Han kan allt, min karl. Mattias blev förskräckt över att jag vill till Ullared i sommar. Han undrade om det inte fanns nånting han kunde göra för att få mig att ändra mig, men icke. Se upp Ullared för i sommar kommer jag. Wiho!!!

Idag ere födelsedagskalas i Enköping som gäller. Ska hurra å sjunga för Patriks lilla bror så det står härliga till. Undra sa flundra om jag kan få Patrik att stämma upp till sång redan i trapphuset medan vi väntar på att Andreas ska öppna dörren, ytterst tveksamt. Men den som lever får se :)


Solen är min vän

Ärade läsare. Gårdagens mycket trevliga kväll i Gävle med besök på Viacons fabrik samt tre-rättersmiddag och hockey på Läkerol arena resulterade i att man fick promenera till jobbet idag. På me täckbrallor o me kameran drog jag ut på min 45 min långa vandring. Men OJ så härligt det var! Solen som sakta steg upp över staden, en herrans massa vit snö runt omkring och trots att klockan just passerat 06 samt de 10 minusgraderna en mycket angenäm start på dagen. Jag ställer mig frågan om man kan få en så mycket bättre morgon än så. Det är vad jag kallar livskvalitet.
Tiden på jobbet fortlöpte ganska så smärtfritt. Småpyssla me lite alla möjliga saker men mest såg jag fram till att klockan skulle slå 13.00 och en vit Volvo c30 skulle rulla in på parkeringen utanför fönstret. Det var dags för vinterutflykt. Tillsammans med Patrik, Emmie och Herman tog jag mig ut till Fjällnora för lite mysig tid i solen.


En mycket vacker utsikt skaffade vi oss.

Vi letade upp en fin grillplats ute på en liten udde. Jag och Emmie hämtade oss lite ved och sen fick Patrik, som den vildmarkskille han är, ordna med elden för här skulle det grillas korv. Smaskigt värre och som tur e va stormköket (?) med så att vi kunde få nylagad varm choklad till det. Mums! Herman hade bakat bullar och Patrik hade svängt ihop en sats med hallongrottor så det fick bli efterrätten. Kameran va me så en massa härliga bilder togs det också. Så fint ute i det vackra vädret. Sverige e ändå allt bra fint ibland. En korv blev kvar från grillningen så den la vi på stigen i förhoppningen om att en hund skulle hitta den och bli alldeles till sig av lycka.
Nu ere ryggläge i soffan som gäller med På spåret och smågodis, till Patriks barnsligt stora förtjusning. Tack och gonatt för ikväll! Nu ska jag samla lite poäng :)

Dagens låttips; om du vill känna dig lite normal för en gångs skull, jämför dej med denna grabb (eller vad det nu är... bäst från 1.45 och framåt så håll ut!) :S
http://open.spotify.com/track/3ixzMHRaCxXWdZeODxmcBp

Det första trevande steget

Har länge funderat på om man ska ta steget ut i bloggvärlden. Med en vän som återupptog sitt bloggande fick man en spark i baken och nu är även jag här ute i cyberspace för att uppdatera omvärlden om mitt liv och allt och ingenting. Vi får se hur detta slutar. Jag väntar med stor spänning... kram för idag


RSS 2.0