Armarna ut och jag svänger ner. Go! Go! Go! Vi blir fler och fler.

Jani, helgen har gått. Lördagen hos Emmie blev perfekt trots lite regn. Men med ett paraply över grillen fick vi tillslut mat iallafall. Dock intogs den inomhus. Fredrik kom och gjorde den ensamma karln Herman sällis. Sjöng singstar å hade trevligt och tog sen en tur till Flurran för att svänga våra lurviga. Mycket skojsigt men också gräsligt varmt. Men summan av kardemumman, en mycket trevlig och bra kväll!

Söndagen ägnades åt att fira Patriks födelsedag. Mamma Mia med sin Mats, pappa Sven med sin Åsa, bror Andreas samt plastbrorsan Adam kom på besök. En massa fika hade Patrik bakat och alla blev så impade så.

På måndagen var det dags för en tur till Enköping. Lägenheten skulle besiktigas kl 8.15 så det var bara till att gå upp med tuppen. Uträttade lite ärenden där också. Hämta lite stuff i containern och så det bästa av allt. Vi köpte inlines. Jag hade aldrig i min vildaste fantasi trott att Patrik skulle gå med på det men oj oj oj, vad förvånad jag blev när han helt frivilligt säger att han nog också vill köpa ett par när jag ska köpa nya. Iallafall ere hur kul som helst. Jag som deppat lite över att jag inte har någon att åka med. Men nu har jag det och det är ju det bästa! Tog en premiärtur på kvällen och jag vill bara åka åka åka nu. Har tjatat hela dagen idag men inte hunnit med något åk. Magnum Bonum – Skateboard Dock fick jag ryck framåt eftermiddagen och tog mig ut å löpte. Ibland blir jag bara för trött på mig själv som inte klarar av att va still. Men för sjuttsingen, kroppen förslappas ju och det gillas INTE! Annars idag har vi uträttat en massa bra. Vi har lämnat nycklat till han som ska ta över Patriks lägenhet i Enköping. Vi har provsattupp tältet i mammas o pappas trädgård för att se att alla delar fanns med och att det inte var trasigt. Det känns såååå najs att äntligen få sova i tält igen. Mamma blev också duktigt sugen. :) Söta hon! Vi åkte också till Willys för att panta back och burkar från midsommar (äntligen) samt för att köpa den speciella salladsdressingen som bara går att köpa på Willys, för det är Eldorado, tro det eller ej, men går inte att käka nån annan. Denna e bara föööör god. Speciellt till vitkålssallad. Skulle kunna leva på enbart det! Smufs! Vi har också inhandlat självuppblåsande liggunderlag till tältet. Och så har vi hälsat på Steve där han vaktade sig på Elgiganten. Kul att se han "in action" lixom. Han e rolig han, den lilla pricken :) Sen har vi också tvättat en massa och packat packat och packat. Så nu sitter vi här helt slut i soffan. Trodde vi skulle orka se på "Vi hade iallafall tur med vädret" ikväll. Får se om det blir så nu. Klockan e ju ändå halv 11 å vi räknar med att komma iväg strax före 9 imorn bitti. Så man kan ju faktiskt inte va uppe hela natten.

Får se nu om det blir något bloggande under semestern. Inte omöjligt men vill inte lova något.
Tänkte att ni skulle få se en bild på den lilla lilla tussiga kattungen me.
Världens sötaste just nu!

Soliga kramar till er alla!

Du är min dröm och min oas

En ledig dag som va planerad för sol och bad blev jadu, bad iallafall men vart tusan är solen någon stans? Jo, det kan jag berätta, även fast den inte syns så finns den, bakom molnen. Har varit och badat med Patrik, Mattias, Jossan och Solo idag. Så himla skojs att träffa Mattias igen. Jag saknar tiden från skolan när vi fick hänga å bråkas varje dag. Massa fika och mat blev det. Och kortspelande. Sen när solen inte ville visa sig så tog vi turen till Fyrishov istället för att spela lite minigolf. Jag var urusel som vanligt, men vad gör man... Jag tycker iallafall att det är skoj, och jag ser det som så. Flest slag vinner, iallafall om man ser till vem som har fått mest för pengarna! Så det så!

Nu sitter jag i soffan, med turban på huvet, äter vattenmelon och lyssnar på Lars Winnerbäck – Lycklig och förvånad. Snart ska jag till Emmie och grilla, dricka vin och kackla med henne, Linda, Mia och Herman. Kommer bli en toppenkväll. I know it! Får se om det blir någon utgång sen eller ej. Lite sugen på att dansa e jag allt måste jag erkänna :)

Tjipp o hej!


Bara ett av dom sätt jag åtrår dig på

Solen skiner. Patrik fyller 27 idag och jag har uppvaktat honom med frukost på sängen. Också fick han jordgubbar me glass och också godis på sängen. Det är sånt man får när man fyller år, och det är han värd min lilla gosis. Jag har min första typ semesterdag idag. Vi ska ut till Patriks mamma Mia och Mats och bygga en massa. Ryktas om att man kanske kan få bara lite också. Mums!

Nu ska ja ta en snabbdusch för att sen hoppa i byggshortsen. Peter Lemarc – Ett av dom sätt påminner om barndomen, påminner om mamma, påminner om kärlek och värme.

Och, jag glömde ju en grej!!!! En mycket viktig grej!!! Vi har blivit med bebis!!! Lilla fina Zarabi har blivit mamma sådär bara hux flux. Har misstänkt, men trodde inte lilla kissemissen skulle ploppa ut redan nu. En liten svart me vitt och orange på ryktas det om. Måste vara kissevakt ikväll. Ååååååh vad jag längtar. Kan knappt bärga mig för att se underverket!

I do whatever it takes

Alltså vad varmt det är. Helt underbart ju! Nått annat som är HELT JÄVLA FANTASTISKT är att min och Emmies biljett till Lifehouse i Groninen 24 september har landat i min brevlåda. Så nu jäklar är det på sanning! På lördag bokar vi resan också. Torsdag till söndag ryktas det om, och ojaaaaaa, Emmies mamma tipsade om att det var en massa bra shopping där. We like a lot! Nu bara pumpar jag en massa massa Lifehouse i högtalarna. Det kommer bli det bästa!

Har varit på stan med Mia idag efter jobbet. Shoppat "Evelina-örhängen" (det var zebramönster) samt ett par svarta cykelbyxor. Kommit på att det kanske kan vara det bästa när man inte vill ha leggings men ändå inte vill visa hela rumpan lixom. Kanoners!!

Och så har jag manglat, och manglat, och manglat. En halvtimme tog det att mangla den drös med lakan och gardiner som så snällt låg och väntade i en liten (läs STOR) hög i lägenheten. Men men, nu ere gjort!

Sen ska ja dö i soffan tror jag. Men först, dusch och korv o makaroner. Mumsens! (och såklart Lifehouse i duschen, Lifehouse – Whatever It Takes)

Dom låter starka och fina som bara ungar kan

Carpe diem! Fångat dagen, ja, det är precis vad vi har gjort idag. Bestämde oss att i hettan efter jobbet införskaffa grill och diverse tillbehör och bege oss ut till Fjällnora för att bada och äta middagen där. Underbart härlig kväll. Solen som strålar och den varma vinden som smeker över kroppen. Heeeelt underbart! Varmt vare i vattnet me :) Badade och grillade, spelade tärning, och badade igen. Sen satte vi oss i solen vid strandkanten och tittade på alla små barn som lekte i vattnet. Vad glada dom va och va härligt dom tyckte det var, det märktes verkligen. Fast klockan började bli mycket och dom i vanliga fall kanske sover vid den tiden så stormade dom runt med glada miner på läpparna och fullt spring i bena. Den svenska sommaren är allt bra bra när den visar sig från sin bästa sida. Lyssnade på Cornelis Vreeswijk – Turistens klagan och många andra av hans låtar i bilen me. Dagen va bara fööör härlig. Känns som att jag är i nått slags euroforiskt lyckorus eller liknande. 

Snart är det semester också. Det märks på jobbet. E så lungt så lungt så man kan tro att det är efter klockan 13 en fredag nästan. Dvs tid då ingen jobbar. Jag och Conny stormar runt å hänger runt och smådonar me lite grejer. Idag har han beklagat sig över att det är lite för lugnt och att han inte vet vad han ska göra. Så imorn skulle han va ledig å ut å segla istället, gör han helt rätt i tycker jag. Själv funderar jag på om jag kanske ska jobba hemifrån på fredag. Sista dagen innan semestern lixom. Lär inte va en kotte på jobbet då. Patrik ska jobba hos sin mamma å bygga massa. Kanske hakar jag på ut dit och konsultar lite. Kan ju ta me datorn också så kan jag ju jobba lite med mitt jobb också. Annars får jag se det som inlärning, för det är ju ändå i samma bransch. Om än lite olika med hus och anläggning, men wtf. Same shit, different name bara! 

Nu ska jag ägna resten av kvällen åt min karlslok tror jag. Vi måste se till att få tag i ett boende i Kalmar också. Verkar svårare än svårast. 29-31 juli ska vi va där, men ingen verkar vilja låta oss sova i deras sängar.. Typiskt! Sökningen får gå vidare. Det ska nog se till att lösa sig. På lördag ska vi köpa tält också så sen e vi typ nästan redo för SEMESTER!!

Åååhhh, måste ju berätta en annan grej också. Igår, dum som jag är, fick jag för mig att gå på Lisas extrafys som hon kör lite sådär för speciellt inbjudna. Våndades hela dagen för hur man skulle klara av passet i den extrema värmen. Det som brukar vara fruktansvärt varmt redan som det är i den där lokalen, tillome på vintern. Iallafall, träning skulle det bli och kul också! Så det såg jag fram emot. Uppvärmd skulle man vara när man kom dit. Så jag bestämde mig för att ta inlinesen dit. Va ju så länge sen jag fick åka!!! Glad i hågen rullade jag iväg men fy fanken vad trögt det gick. Fick slita som ett djur för att ens komma framåt i fortare än gåtakt. Väl framme på gymmet när grillorna åkte av upptäckte jag!!!! Dels, hjulen va helt dödsvarma av den varma asfalten OCH bakhjulet på ena hade typ pajat ihop och lossnat från sitt nav lixom. Så det rullade inte ens. Inte konstigt att det gick trögt att ta sig fram. Nåja, det fick väl vara. Inte mycket att göra åt den saken tänkte jag. Tog mig igenom passet och det var yberskoj. Insåg där mellan armhävningarna att jag verkligen älskar denna form av träning. Helt rätt för mig. Mer sånt åt folket, eller iallafall åt mig. Superbra att Lisa kör extra på sommaren. Tack tack! Måste bara se till att kunna gå på fler tillfällen. Så, passer var slut och jag skulle upp på inlinesen igen. Det är verkligen tur att det inte är så långt hem. För alltså, fy bubblan. Jag var ju inte direkt piggare i bena efter ett hårt träningspass, och till råga på allt slutade båda bakhjulen att snurra. ja, det är då som att åka på, ja, va ska ja säga. En cykel som man försöker cykla på fastän man inte låst upp låset. Heeelt galet jobbigt vare. Pust å stön! Så, jag kom iallafall hem till Patrik och fick beklaga mig lite. Men, som plåster på såren, nu när jag måste köpa nya inlines, gick han med på att införskaffa ett par han med. Inga dyra värstingar, utan ett par bra, dugliga, som man kan åka på nån gång ibland. Som utbyte lovade jag att jag skulle köpa stavar som vi kan ut och traska med också. Paschisvarning, I know. Men, vad gör man inte för kärleken.

R.I.P älskade inlines.

Denied

ååååhhh en såå underbar dag vi haft idag. Underbart lycklig att vi flyttade å packade allt igår. Så idag gick vi upp i tid och åkte ut till mamma o pappa i Torsan. Dock hade vi lite smått att styra med innan. Åkte förbi örbygatan å ställde Robban på inspelning åt mamma, sen till flottiljen och hämtade släpet som vi lämnade där igår. Vi åkte vidare till återvinningscentralen i Librobäck å tömde släpet, sen tanka bilen, och sist upp till Eriksberg för att lämna släpet på Preem där Tickan jobbar och så snällt lånat ut släpet till oss.Tack tack! Sen va vi äntligen på väg!

Ute i Torsan va underbara mams o paps redo med picknickkorgen och rutiga duken å så bar det ut på sjön. Jag var kapten och det gick finemang. Tog en tur och visade Patrik ägorna, haha, nej, men iallafall området omkring och olika hus, flugön, måsön, bondkroken, å så dära.

Haft helt enkelt en underbart fantastisk dag med en herrans massa sol o bado och VÄRME: Det är ju försjuttsingen typ över 30 grader idag. Mums va underbart. Imorn börjar sista jobbveckan innan semestern! På torsdag kommer flyttstäd och städar Patriks lägenhet, sen är det besiktning nästa måndag. Nu längtar jag och vi bara massa tills vi hittar den dära drömlägenheten för nu är det rörigt här vill jag lova.

Å så en bra låt; Sonic Syndicate – Denied

Stand my ground

Ja.. lång tid har gått och mycket har hänt. Idag gick stora delar av jobbet på semester, men jag stretar på en vecka till. Just nu trivs jag så himla bra och har mycket att göra så dagarna går fort. Det är då jag trivs som allra bäst! Jobbade till typ halv 1 idag. Åkte sen hem å Patrik o jag packade in oss i V70n och drog till Enköping. Där var det röjning som stod på schemat. Först lämnade vi en släpvagn på regementet där där Patrik jobbar för den ska vi ha på söndag, sen åkte vi förbi Mälarträ och hämtade några stegtjofräser till taket han lagt, åkte sen hem för att skriva ut fakturan men internet var visst uppsagt, så åkte tillbaka till Patriks jobb å skrev ut den där och sen åkte vi förbi takjobbet å lämnade fakturan. Åkte sen ner till Enköpings hamn och åt tacotallrik i solen och tittade på ett gäng grabbar/män/gubbar när dom la till me sin stora stora båt. Ja, sen var det iallafall dags för hårt slit. Så nu e hela lägenheten nerpackad. Vi åkte till återbruket och slängde en full bil och nu står allt redo och uppmarkerat i olika högar för att köras iväg på söndag. Börjar som lixom kännas på riktigt nu. Nu blir vi äkta sambos och jag önksar så att vi snart hittar vår drömlägenhet :)

Det bästa som hänt denna vecka är iallafall att jag äntligen äntligen fått min älskade telåda. Beställde en enkel simpel grej på internet och sen har jag pysslat till den själv. Se så fin den blev. E tokigt nöjd :D

Har fyllt den med te också nu. Köpte två nya smaker också på väg från Enköping. Så nu är den fulländad!! Också så åkte bi förbi Bredsandsbadet och tog ett dopp efter all packning och röjning. Så underbart skönt. När vi gick upp mot bilen igen hade dom trubadur där på campingen och det är ju typ det bästa jag vet. Åh vad jag älskar den svenska sommaren när den är sådär som bäst. Sol, bad, varma kvällar, ljuv musik och sin älskling intill sig. Då e livet som bäst!

Imorn ska vi iväg på 50-års kalas å fira Patriks pappa så jag har slagit in ett bautapaket!

Se så fint det blev :) Nu blir han nog glad den där farsgubben :)

Patrik har intagit ryggläge i soffan nu och jag ska nog göra det samma och minnas tillbaka till the old days när jag bodde hemma och var liten och tittade på Snoken med mamma. För det är just Snoken vi tittar på!!

Så klart kommer ett tips på en bra låt också som jag hittat. Within Temptation – Stand My Ground - Single Version

Kram å kram

RSS 2.0