Snygging

Efter en strålande dag ❤


Valborg

Börjar dagen på helt rätt sätt!
Nu ska jag fixa mig och packa ihop oss för champagnefrukost hos Frida och Niclas. It's gonna be amazing!


Gammal

Känner mig halvt gammal och grå när jag firar kvalborg framför Arga snickarn i tv-soffan. Men härligt är det. Och desto piggare kommer jag vara imorgon ju!


Vilken helg!

Kanon uppladdning inför Valborg. Känner mig mer än taggad!


Härlig dag

Jag har haft en strålande dag. Solen har skinit och mycket har blivit gjort. Nytt golv i lillstugan och ny fin grusgång upp till huset. Familjen Tasdemir kom på besök också. Nu myser pappa, Patrik och jag framför tvn och öppna spisen. Det är härligt!


Bebis

Jag dör lite av söta bebisar på stationen just nu!!!


Aw-dags

Dags för aw med lite jobbfolk. Fix på jobbet innan. :-)


Strejk

Det är vad som gäller på mitt jobb sedan i onsdags. Iaf för rörmokarna. Spännande! Vi får se hur länge det håller i sig...


Fyndat, igen!

Massor av bra grejor fick följa med hem. Äntligen blev ljusstaken min också som jag suktat efter i två veckor nu! Tredje gången gillt och jag gjorde slag i saken. Hittade även en fin fotölj för ynka 50 spänn, men vem kan klä om??


Fisk

Det är en svag doft av fisk i luften idag. Vad har hänt? Lever jag i ett akvarium?


Musik

Med lite bra musik i öronen är en löptur såhär före jobbet inga problem. Fast att jag för en gångs skull har chans till en liten sovmorgon.


Fint

Fina vänner, visst är det underbart att ha! ❤


Svagt

Ett svagt rus av lågt blodsocker finns i min kropp idag. Jag undrar om det är en koppling till gårdagens hårda träning. Att kroppen lixom inte orkar med allt idag. Undrar hur kroppen egentligen fungerar ibland...


Tjohoooooo!!!!

Vilken energiboost! Helt toppen pass. 121 deltagare och nästan 1 mil senare. Spurt på slutet och många härliga styrkestopp på vägen dit. Rekommenderas verkligen till alla uppsalabor som gillar att ut å röra på sig och det bästa av allt är arta man är välkommen att smita med även om man inte är medlem på Actic. Om två veckor kör vi igen! Go go go!


Cross camp

Redo för 90 min cross camp men väldigt nervös. Det pirrar i magen. Hoppas iaf att nån springer lika långsamt som jag. Nu kör vi!


Yngling

Ja, hur ung kan man se ut. Skulle lösa in en trisslott på Ica. Tjejen i kassan frågar om leg "för säkerhets skull" som hon så fint uttrycker sig. Varpå jag, som bara tagit pengar med mig inte kan visa något leg. "tyvärr då kan jag inte ta in lotten" säger hon och lägger till att "det får du ta som en komplimang". Ja, jag vet inte ja. Känns lite halvt löjligt...


U


Världens fest igår

Vilken strålande kväll Emmie bjöd på igår. 27 år har hon blivit och det firades med pompa och ståt! Massa härligt folk, gott att äta och fint att dricka. Sist men inte minst, circle of death!!! Kanonkväll!!


Media markt = det sämsta!!!!!!!!!!

Är med pappa och Patrik på media markt för att köpa tvättmaskin till mamma å pappa å hjälpa dom frakta hem den. Nu har vi stått å väntat på hjälp i 20 min, frågat efter hjälp, väntat lite mer å nu väntar å väntar å väntar vi!! Suck vilken usel service. Hon vi fråga om hjälp sa att hon skulle komma. Nu har hon hjälpt två andra par mellan som hon typ mötte på vägen... Suck!!! Sjukt dåligt media markt!!!!


Action

Här händer det grejer utanför fönstret vill jag lova


Yey!

Nu kör vi :-D


Detaljer

Nu drar jag på aw med jobbet. Slitsam dag med kurs och snö! ;-) skönt att kärleken kör mig till stan så jag slipper se ut som en dränkt katt när jag kommer fram.


Svetto

I morse vaknade jag svettig. Eller rättare sagt, helt jäkla dyngsur! Jag undrar verkligen hur det kan komma sig och vad det beror på. Det är så ibland bara. Skumt!

Och ja!!!!!! Jag måste skriva. SM-GULD SM-GULD SM-GULD!!!! Fan va najs. Äntligen!


Såja

Blev en mil i löparskorna idag iallafall. Det gick bra tillome ju. Det enda dåliga e ju att det är såååå tråkigt! Men man kommer in i det efter en stund å då är det väl bara att köra antar jag.

Blev snabbdusch sen å iväg till Gränby för handling inför helgen. Nu slappas det i soffan för fulla muggar.

En härlig kväll helt enkelt!


Mamsingen

Tränade med Mattias efter jobbet. Sen blev det blomleverans hem till mams som kommit hem från sjukhuset och gårdagens operation. Inget allvarligt men skönt att se att hon mår bra! Hämtade också en massa kläder som jag beställt. Ska bli skoj å prova. Bl.a. fanns också ett par skor där i som eventuellt är ett bar bröllopsskor. Det ni!


Tänk jag drömde i natt att jag hade en katt

Ne, ingen katt denna gång men dock en liten nyfödd. Han åt så mycket vid första amningen att det sprutade blod ur naveln som inte hade läkt ihop ännu. Sen va han plötsligt stor, eller större iaf, och körde racing med en sån dära "lära gå-stol" som bebisar sitter i med hjul runt om. På baksida hos mamma å pappa var det, på gräset. Och jag minns att jag tänkte att det va tur att diametern mellan hjulen va så pass väl tilltagen som den var annars hade ungen vält så som det gick där!
Mycket annat skumt hände i drömmen med men det kan jag inte ens först att sätta ord på. Konstigt hur man kan få till det ibland.


8 år. 27 år.

Idag är en årsdag av två slag. En glad! Och en tråkig.

8 år. Det känns som så nära men ändå så otroligt långt bort. Det var idag 8 år sedan min älskade morfar gick bort. Han saknas fortfarande men lever kvar i mig genom mitt yrkesval. Det känns härligt!!

27 år. Så länge är det sedan min älskade vän Emmie för första gången andades luft. Jag är så glad att hon finns i mitt liv. En vän som Emmie släpper man inte i första taget!!

Ni förstår. Både en sorgens och en glädjens dag. Tränade efter jobbet och sen gjorde jag ett besök hos morfar och mormor på kyrkogården. Efteråt svängde jag förbi hemma hos Emmie med en bukett blommor och en kram. Och ett stort hipp hipp hurra såklart!


Nu är det slut

Sista buggen avklarad för denna termin. Sååååå himlans skoj det va då. Alldeles upprymd nu efter att ha fått svassa loss ordentlig.

Nu myser vi ner oss i soffan och jag ska leta lite bröllopsinspiration samtidigt som jag ska ladda inför Eurovision med SVTs program "Inför Eurovision song contest 2012". Jihoooo!


Hjälp

Jag har bokat tid för koll ifall det funkar att göra laserbehandling på mina ögon. Ont i 2 dagar, ont i en vecka, eller ständigt glasögonorm. Det är nu frågan...


SM-guld

Det är vad jag hoppas på ikväll! Tre raka vinster hittills och än så länge ser det bra ut. 1-0 till Brynäs efter halva första period. Tjoho!!


BF

Barnfritt ikväll. För Karin alltså. Vi passar på att ta en runda på stan. Ska börja på Katalin med mat så får vi se hur det blir sen. Nu väntar vi på att den lilla fisen ska vakna bara så han kan få lite mat innan vi ger oss iväg. Kors i taket har han sovit i typ två timmar nu tydligen. Det brukar inte hända. Vi får sen se hur länge vi håller ut sen. Blir nog ingen stängning av Flurran direkt. Men mys ska det bli!


Snöstorm

Ibland undrar jag hur jag är skapt. Ge sig ut på promenad i detta oväder. Ledde till plaskvåta skor och iskalla ben. Men fick iallafall ihop lite steg. :-)


Glasögon no more??

Idag har jag skickat intresseanmälan till Memira för ev. behandling av ögonen. Ruggigt sugen på att slippa allt vad glasögon och linser heter.

Nu ska jag in på Kupan med förhoppningen inställd på fynd!


Notering

För er som inte märkt det vill jag bara upplysa att det är typ dödligt kallt ute idag! Bläää! Men nu e jag på gymmet för att försöka få upp lite värme i kroppen. Skönt!


13

Fredag 13. Undrar vart detta ska sluta.


Bröllopsbestyr

Igår planerade jag och skrev listor över sånt som kommer behövas tas med och inhandlas till bröllopet och dess olika delar. Mycket nyttigt!

Idag har jag varit hos floristen och pratat brudbukett, blommor och dyl. Bra möte å hon skulle kolla upp lite saker åt mig och återkomma.

Har även kontaktat leverantören av "bröllopstårta". Så nu ska vi ta å boka det också. Det går framåt nu vill jag lova.

Har även hunnit med att arbeta idag förstår ni. Samt kört ett hårt cirkelpass med tema het volleybollrumpa samt mage. Strålande för mig!


Menåh!

Så fina lekställningar det finns för barnen nuförtiden. Se bara på denna! Såna fanns det minsann inte på min tid. Hmm... Allt verkar inte varit bättre förr...


Till alla tjejer

Bara så ni vet alla tjejer. Idag firar vi våra pojkvänner!


Present

På hyllan i pysselrummet står nu en present och väntar. Jag och Patrik hittade en så perfekt grej som bara var tvungen att inhandlas. Inslagen och klar står den nu där så fint och väntar. Nu är det bara för syrran att komma hem.


Lets go!

Nu åker vi. Middag avklarad och nu blir det Bingo Lotto me dom bästa. Emmie, Herman, Emelie, Marcus och Patrik. Hoppas på stora vinster!!


Bilåkardag

På väg till Flängan för påskmiddag. Svensktoppen spelas på högsta volym. Det känns som semester!


Nörd

Nördig som jag är ute på pw. Kunde inte låta bli!


Slutkörd

Blev en heldag i Torsborg. Blandat väder med allt från strålande sol, moln, vind och snö. Men helt underbart! Och mycket arbete har vi hunnit med. Krattat, röjt, eldat och rivit ut golvet i lillstugan. Det ni! Å myst framför brasan i stugan. Nu ligger jag å Patrik däckade i soffan å bara tar det piano.


På väg

Sitter tålmodigt i bilen på väg till torsborg och väntar på att melodikrysset ska dra igång. Hoppas ni alla har en fin dag och passar på att njuta av solen!


Jobb

Skönt att jag kan ha uppsikt över jobbet även när jag sitter i soffan å äter en god påskfrukost.


Nu vet jag

Anledningen till att jag var snabb upp ur sängen i morse. För ingen vill väl bli långlaten??

"Att inte ligga kvar för länge i sängen på morgonen var viktigt under hela dymmelveckan. Den som kom upp sist riskerade att få ett öknamn som kunde hänga kvar under hela året. Sist ur sängen på måndagen var "askfisen". För de övriga dagarna gällde följande öknamn: "fetgrisen", "dymmeloxen", "skärtosen", "långlaten", "stumpen" och, sist men inte minst, "påsklåskan"."

Då, vilka smeknamn kan du ta åt dig av under veckan som gått och vilka satsar du på under kvarvarande dagar?


Tänkvärd pw

Varit ute på pw nu när stormen lagt sig. Lyssnade på lite dokumentärer. Först en om en kille som har ms. "spring för livet" hette den och handlade om att han efter att han fått sin diagnos bestämde sig för att det var viktigt att hålla kroppen i bra form så han började gymma och löpträna. Springa marathon å grejer. Intressant att höra om eftersom min mamma e drabbad. Det som skrämde mig lite var ändå att de sa att sjukdomen är delvis ärftlig. Det har jag inte hört förut utan tvärtom. Hmm...

Sen lyssnade jag på en dokumentär som hette "när polismannen är en kvinna" som handlade om kvinnor i poliskåren.

Detta innebär att dagens steg är samlade till stegtävlingen. Nu myser vi i soffan till ett avsnitt Big Brother.

Glad påsk!


Arla morgonstund

Vem vaknar egentligen kl 06.30 på sin lediga dag?
Vem är egentligen vaken kl 07.10 på sin lediga dag?

Jo. Jag. Ingen ro att ligga kvar i sängen tyvärr å bara dra mig. Vaknar jag så e jag ju vaken. Ligger nu i soffan å klurar på om det kanske inte vore lämpligt med en pw. Dock ser jag nu att regnet yr som en virvelvind här ute. Så det kanske blir att ligga kvar i soffan en stund till ändå...


Middag

Med fina Emmie å Herman! Diamanten e givet.


Wedding

Sitter i soffan å väntar på Emmie och Herman. Väntar även en matleverans. Ikväll ska vi testa menyn inför bröllopet. Det ska bli helt galet spännande!


Fredagsgott på jobbet

Varför inte passa på o slappna av med en liten Riesen när man läser armeringsritningarna. Snart tar jag påskledigt och cyklar iväg ut i solskenet! Glad påsk på er alla!


Påsk

Hemma från en timmes uppfriskande power walk. Njuter nu av fint påskpynt vi fått av Emmie och Herman.


Patriks senaste fynd

Stolt som en tupp kom han hem idag. Se så fint han inhandlat min gamle farfar.


Bröllopsnatten

Vi har nu bokat in oss för bröllopsnatten. SAS radisson blu blire. Det nybyggda hotellet vid stationen ni vet. Öppnar i maj så det blir perfekt att testa!


Firande

Vi firar ikväll. Patrik va så söt å fixade choklad och skumpa som sig bör. Idag blev det dock alkoholfri då jag e lite krasslig.

5 månader. Jag börjar få lite smått panik!


Hemfärd

Dags att summera resan med tre ord. Sol! Manchester! Perfekt!

Kan nog inte minnas att en skidupplevelse varit i närheten av som denna tidigare. Solen har skinit på oss och manchestern har funnits kvar i backarna till sent in på eftermiddagen. Backarna har varit nästan tomma och föret har i det stora hela varit perfekt. Det enda som varit något sämre är att jag dragit på mig nån slags förkylning så har haft lite sämre med ork och ett tungt huvud.

Tack för en underbar helg och välkommen kära förkylning. Nu ska jag hem till min prins och bli omhändertagen och fira 5 månader till bröllop!


RSS 2.0