Projekt stol

För 1,5 år sen, rättare sagt sommaren 2011, rensade vi på landet vilket resulterade i att vi tog hem en stol till oss som passar i par med en som vi fått från mormor och morfar. Idag tog jag äntligen mig i kragen och började måla om den. Ska bli lila även denna precis som sin partner. Kommer bli så fint så fint!


Tidigt

Så var det helg igen. Underbart!!

Kl 06.24 slog jag upp mina blå idag. Nu ligger jag i soffan efter lite flingor och mjölk och läser. Skönt ändå med lite egentid så här på morgonen. Dock hade det kanske varit ännu skönare med lite mer sömn. Men men... Otålig som jag är pallar jag ju inte att bara ligga kvar å dra mig.

Ser fram emot en härlig lördag!


En skön helg

Det ser jag fram emot. Blir fläskfilégryta och godis ikväll. Och lite Lena PH på tv. Imorn kantas dagen av melodifestivalen. Karin, Yavuz och Emre kommer på "fredagsmys". Blir lek med lillkillen, sen ska vi försöka få honom att sova vid 19, å så blir tacos för oss vuxna samt mello. Laddat med chips och glass också så det ska nog inte gå någon nöd på oss tror jag. Håller tummarna för lite klass på låtarna imorn, men jag är väldigt tveksam.


Måndag

Idag vart det test av nytt träningspass efter jobbet. Step Intervall. Kul men sååå synd att mina knän verkar vilja vara på andra sidan planhalvan än vad jag är. Hoppas på att kunna köra passet nästa måndag med, men samtidigt är det inte kul att inte kunna ge 100%.


Fin helg

Började bra med zumba-aw med jobbet. Tre tjejer och åtta modiga killar deltog på passet. Imponerande. Tyvärr inte bland de roligaste passet jag varit på men. Kul var det ändå!

Lördagen bestod av shopping sant Magnus Ugglas krogshow i Stockholm. Emelie, Marcus, Emmie, Herman, Patrik och jag. Mycket bra team.

Avslutande kvällen med mello i soffan. En riktig jävla schlager. :-) men min favvo var Falling och den gick också vidare till final. Hurra!


En väldigt speciell dag

Idag är en speciell dag på väldigt många sätt. Jag ska på kurs, inte så speciellt kanske. Min morbror fyller år! Det är alla hjärtans dag och vi ska fira kärleken så att det står härliga till! Och sist men absolut inte minst, det kommer en liten prinsessa till världen! Jag är så himla glad för min vän som ska få träffa sin dotter idag. Försöker sätta mig in i känslan, men det verkar så sjukt att jag inte ens i närheten kan föreställa mig hur de känner sig nu, de blivande föräldrarna. Underbart är det iallafall. Livets mirakel! Jag önskar er så många lycka till att det nästan svämmar över.

Ha en bra dag alla fina och njut av kärleken och av varandra!


Evelina

Min namnsdag idag. Och herregud vad jag blivit grattad. Har nog aldrig blivit så grattad som i år. Tillochmed den lettiske arbetsledaren hade uppmärksammat dagen i sin svenska kalender och gratulerade mig så hemsk mycket. Snacka om att jag blev förvånad!

På posten hade det också kommit grattiskort. Från mamma och pappa. Med en trisslott, så klart. Inte skrapat än men jag håller mina tummar och tår för en storvinst!

Så tack så hemskt mycket alla ni som gratulerat mig idag. Ni ska veta att det har värmt! Jag är er evigt tacksam!


När livet vänder

Ingen ska behöva dö när man bara är 6 år! Ingen!


Helt värdelös

Det är vad jag är! Usch och fy på mig själv. Idag tog jag tillochmed med mig träningskläder till jobbet men ändå kom jag inte iväg. Fy på mig! Men förkylningen vill inte släppa och tröttheten som jag och Patrik verkar lida av sen hemkomsten från Afrika på det är helt olidlig. Jag pallade helt enkelt inte. MEN! Nästa vecka har jag lovat mig själv att komma igång och träna igen. Jag vet ju att jag mår så mycket bättre i själen då!


Emelie

Ätit middag med Emelie på stan idag. Vi sågs efter jobbet. Mycket prat om allt mellan himmel och jord. Jag är glad att jag har en så fin vän. Snällare människa får man leta efter. Hon är fantastisk, vår Emelie! Jag är så glad att jag har dig som vän!


Åter igen

Ligger i soffan o återupplever mello från igår. Fick se den halvhjärtat igår hos Therese å Patrik såg den inte alls så vi tar å ser den igen. Kan ju aldrig få för mycket melodifestival!


Mello ❤

Ikväll börjar min älskade melodifestival. I nästan ett år har jag längtat och ikväll är den äntligen här. Dock blir det nog en repris att se imorn då jag ska bort på 31årskalas ikväll. Men har jag tur kanske folket där vill kolla. Premiären vill jag ju helst se live ändå.

Igår var det 18årskalas för lilla Piffen. Tänk så stor han har blivit. Helt galet ju! Ingen liten pojk längre. Fick med mig en massa groddar hem av hans kära mor så nu har jag ätit massa god frukost.

Annars ligger jag raklång i soffan och löser melodikrysset. Ska sen iväg till Gränby för lite lunch med Patriks pappa och fru. Det blir trevligt det!


RSS 2.0