En regel hos raggarna

Hade en fin kväll igår med underbara vänner. Så himla mys att julen äntligen är här igen. Ligger hemma å har sett massa på Pelle Svanslös julkalender. Nu ere Böda camping som gäller. Patrik har vart å fogat hallen idag. Jag har börjat packa. 3 fulla lådor blev det sen tog flyttkartongerna slut. Får bli mer imorn. Då ska vi också sockla i köket och börja återmontera alla eluttag och lampknappar osv. Jag ska också torka ur alla nya skåp å så så man kan börja packa in saker där sen. Sitter och kikar en massa på skohylla, förvaringsbänk till hallen, klädhängare till hallen å lite sånt. Bara massa kul!!!
Å på fredag går första riktiga flyttlasset! YEEEEEEEEEEEEEEEEZ!

Det var den första natten

Hejsan alla glada vänner. Imorgon är det jul. Sofia Källgren – Sprid ditt ljus Eller i alla fall första dagen för nedräkningen. Dock har vi inte hunnit få så mycket julfrid i stugan. Jobbar på i lägenheten för fullt och om allt bara går som det ska så flyttar vi in nästa helg. Åh gud herre jösses vad jag längar! Och tänk så underbart fint det blir!
Jani, nu tittar vi på Tomten är far till alla barnen å njuter för kvällen.
Imorn ere julmarknad, fyrverkerier och glöggmys som gäller me fina vänner. Det kommer blir en strålande eftermiddag, men först blire lite jobb i lägenheten.
Julpussar!

From our lives beginning on we are pushed in little forms

Det går bra nu. Köket är ju tillome nästan klart. Nästan iallafall som sagt. Skåpen är satta, lådor isatta, ugn på plats, fläkt på plats, skåpluckor monterade. Ja, det som återstår är typ bänkskivan, å urtag i den samt stoppa in kyl, frys och micro i sina skåp. Sen så!! Yeay va kul å underbart. Dock återstår ju mkt ändå i lägenheten men ändå. Den största biten e lixom klar nu.
Målningen e klar i kök, matrum, hall och sovrum. En strykning återstår i vardagsrum och lilla sovrummet. Tapeterna ska också upp och detta blir klart nästa vecka. Nu ere verkligen på g och våningen börjar lixom ta form.
Mamma å pappa kom med lunch å sen lämnade mamma pappa kvar hos oss och han hjälpte till för glatta livet. Sen kom mamma tillbaka med fika och tog sen med sig pappa igen. Underbara föräldrar! Bättre går inte att få! Skumtomtar och cashewnötter hade dom med sig till oss också. Å hemgjort flädersaft. Mums filibaba!
Nu väntar vi på att maten ska bli klar. Sen ska vi se Kommissarie Späck. Imorn fortsätter vi i lägenheten och så hoppas jag vi får klart köket.
Puss å kram skumbanan å en grymt skön dänga Helloween – I Want Out

Så mycket bättre

Ja, det är ju bara såååå mycket bättre! Kanske Svt:s bästa idé på väääääääääldigt länge. Och jag satt och tittade på programmet och jag önskade att dom skulle släppa en skiva med låtarna. OCH!!! Nu är låtarna här och detta e kanske den bästa. September – Mikrofonkåt Hon har ju bara lyckats SÅÅÅÅÅÅ bra!
OCH!!! Jag har ju kanske den sötaste och bästaste pojkvännen för mig. För titta vad som stod på bordet när jag kom hem från jobbet idag.
Ne, nu ere dags för en promenad till mams å paps där det bjuds på middag me Malia :)
Pössssen

Wear a tall hat like a druid in the old days

Så vare tisdag. Har skippat träningen. Känner mig sämst. Men jag hade typ 10Xminuslust. Då ere inte bra att träna. Tog en ordentlig kvällspromenad istället. Det fick duga. Just nu ere mycket som är bläsch! Vill ju bara att lägenheten ska bli klar så vi slipper leva i denna misär och kan få ett liv igen...
Jobb för fullt i dagarna två nu. Är ju egentligen kul men har vart så otroligt trött o otaggad. Har nog att göra med att det mesta kännas lite sådär just nu. Fast det finns också såklart bra saker som lyser upp vardagen.
Som t.ex. middag med mamma och lillkusin Maria, tacos och nya xbox me Steve och Mia, träffa kusin en sista gång innan hon flyttar till London (dock :( att hon flyttar), att montera köket, att äta middag i Mias nya kök med chokladfondue, att se på fyrverkerier och ha adventsfika, att julkalendern börjar, att åka på julbord med jobbet, osv. osv. Så ja.. Egentligen ere väl inte så hemskans synd om mig!
Nu ska jag lyssna på lite goa låtar å ta en dusch!
T. Rex – Ride A White Swan
Kramis

Tell me everything's ok

Nu är jag hemma igen. Lite trött i ögonen men efter en fantastisk kryssning på Östersjön. 23 timmar på en båt me tre grabs. Superhärliga! Började resan hemma hos mig med öl och pizza. Buss till Värtahamnen me fortsatt öldrickning. Ombord på båten besöktes Tax free:n o sen va partajet i full gång. Finfina konserter har det blivit med. Bullet, Hardcore superstar, Bandit metallizer, Raubtier, Sherlock brothers och Itchy daze. Favvonumret va nog Itchy Daze – Monster. Grym låt och grym publikrespons. Man kan tro att man får nog av partyt när man kört en kryssning men icke, så vi bestämde oss för att dra direkt till Kenneth när vi kom tillbaka till Uppsala. Där blev det pizza (igen) och rockband och sen slutade vi upp på Flustret framåt natten. Summa: 10+ av 10 möjliga. Skitkul! I vår kör vi kryssning igen och sen Sweden rock festival i sommar. Yeay! Tack för en finemanghelg killar! Grymt gäng!

Jag skall strö all min kärlek över dig

Oj vilken dag. Fram emot eftermiddagen kändes det som att jag suttit och räknat jättesvåra mattetal med en massa konstiga formler i hela dagen. Fast det hade jag ju inte. Men det lixom kändes så.
Dock avslutades kvällen på bästa sätt. Mamma o pappa kom me mat som vi åt hos oss sen begav vi oss alla fyra iväg till Sigtuna för att se Mikael Wiehe uppträda på Sigtuna Folkhögskola. Och OJ så bra det var!! Mikael Wiehe – Strö all min kärlek Åh tänk en sån underbar låt han spelade <3 Favvonumret förutom Det här är ditt land. Den är ju också ruggigt bra.
Hemresan bjöd på glashala vägar så jag satt spänd som en gitarrsträng i baksätet men pappa körde så lugnt och fint så så nu ligger jag hemma i min trygga säng.
Det var allt för idag.
Tack och god natt

Och jag vill alltid ha dig nära/När som åren läggs till år/Och vad livet vill oss lära/Är att framtiden är vår

Idag har:
<> vi lekt detektiver på jobbet
<> jag druckit tre koppar te
<> det snöat utav bara den
<> jag kört i 40-50 km/h på väg hem från jobbet på en väg där det vanligtvis är 70/90 km/h
<> det blivit ett träningspass avklarat
<> jag promenerat till och från träningen med småspik i ögonen
<> jag tagit en dusch
<> jag vikt nytvättade handdukar
MEN mest att allt har jag längtat efter tid me min gos en massa! <3
Sonja Aldén – Du är allt

Ödmjuk var människan som vargen förstod

Vi såg en varg igår!!! Ha ha ha, och andra verkar också tro att dom sett varg. Mitt i Uppsala typ. Vid Bärbyleden. http://www.unt.se/uppsala/varg-i-svartbacken-1109470.aspx Men nej, gott folk. Det var tyvärr ingen varg, utan en typ sån dära fjällhund som vid första anblicken ser ut som en varg. Men om detta hade vart en varg så e jag säker på att den hade bott hos en trollfamilj i en undangömd fin stuga i skogen för den va så fin så fin och riktigt välkammad och välvårdad. Så nä... knappast en varg. Nomy – Att Tysta En Varg
Först en hund Sen en varg
Och visst, lite lika är dom allt...

Nej, dags för byggmästarn och golvläggning!

Jeg sku' bli' gammel med dig

Jag drömmer om en jul hemma! Haha, eller om andra saker. Inatt var det jobbet som fanns i mitt huvud. Massa konstigt om dumprar, material, utsläpp och oljor, typ... Skumt vare och en kämpig natt. Nu ere Bumbibjörnarna på tv och vi har ätit en lyxfrukost. I alla fall om man jämför med hur våra frukostar brukar se ut. Snart ska vi iväg å köpa golv. Sen ska vi hämta lite verktyg å saker å sen blire städning och golvläggning för hela slanten idag. Matrum och kök skall försöka hinnas me samt hallen med klinker. Superspännande ska det bli också.
Rasmus Seebach – Engel Den här låten tycker jag är jättebra o mysig! Danska är allt bra charmigt egentligen. Det tycker min älskade mamma också.
Bjuckar på en liten bild me:
Jag och pappa på färjan över till Danmark (tror jag det va...)

It goes on and on and on

Utnarm igår och det var verkligen skoj. Dels att stå i montern och representera men också att träffa alla gamla vänner. Sååå många man inte träffat på över ett år men som man ändå tycker om att träffa. Det var roligt!
Tänkte visa en fin gammal bild på Iris. Hon har ju flyttat och fått en ny matte nu. Hoppas att hon trivs. Det tror jag.

Drar mig nog in i duschen nu å sen iväg till Gränby tror jag. Lite egentid. Sen sakll det läggas golv i lägenheten!
Nu ere helg så nu kör vi!

A life you can live and learn to love along the way

Igår spelade Alter Bridge i Stockholm. Jag är avis på alla som va där. Grymt avis! Och det hela blev ju inte bättre av att man får veta att kungen av de alla avslutade giget med att kliva upp på scenen. SLASH! Ja, som sagt, jag önskar att jag vart där. Men som sagt, man kan inte vara överallt jämt. Då går inte livet ihop förstår ni. Så nu njuter jag lite av den underbart fina musiken på spottis istället. Alter Bridge – Isolation
Nu sitter jag i soffan med nymålade röda fina naglar. Passar perfekt inför imorn när jag ska ut å promota Svevia lixom. Lite Svevia-rött juh! För imorn ere Utnarm så jag o Kenneth skall reklama oss lite där och sen blire gasque på V-Dala på kvällen. Ska bli kul. Va ju inte igår direkt man va på gasque.
Hade också utvecklingssamtal på jobbet idag och jag kan inte annat än att säga att det gick helt underbart toppenbra. Tror jag log och skrattade mig igenom hela samtalet och vi kom fram till en massa bra grejsimojs.
Snart ere bonde söker fru. Jag ser fram emot framtiden, och imorn. Och fredag. Och lördag med fina Mia. Och ja... mitt liv framöver helt enkelt.
Puss å glädje!
Åsså glömde jag ju en sak me, jag har äntligen efter x antal år uppdaterat mig med nya glasögon. Jag ser jätteannorlunda ut men jag trivs toppen i dom. *glad*
Såhär ser dom ut :)

Morning has broken

Cat Stevens – Morning Has Broken morning has broken ja... vaknade upp med en chock idag kan man säga. fast inte kl 05.30 i morse utan kl. 18.15 idag. vi va dödströtta och tog en liten tupplur på eftermiddagen, så ja, 18.15 tittar jag på klockan och inser att nu är det bråttom. Skulle ju iväg på träning som började 18.30. Så med stor underbar hjälp från finfina Patrik fick jag på mig träningskläderna och med eld i baken gav jag mig iväg i regnet. Hann precis i tid till start och sen var det bara att köra på. Kul men dödligt jobbigt. Träffade tvillingar där, och som vanligt alltid lika svårt me detta tvillingpar. Jag ser ju för tusan ingen skillnad på dem!! Hur svårt kan det va egentligen!? Jo, precis alldeles omöjligt!!! Jepp jepp, that's true!
I alla fall nu e jag hemma. Veckan hittills har bestått av jobb och träning. Skönt att ha hunnit me två pass i alla fall denna vecka. Och imorn skall jag ha utvecklingssamtal på jobbet. Det blir väl spännande för mig. Oh yes! :)
Annars e läget toppen. Lägenheten börjar återställas i sakta mak. Det gillas skarpt. På torsdag ere Utnarm på Uppsala universitet och Kenneth och jag ska dit och representera Svevia lite granna. Sen är det gasque på V-Dala på kvällen. Skall bli trevligt hoppas jag. Förutom tanken då på att världens värsta person är där. Men jag ska nog lyckas undvika honom, så det är ingen fara! I helgen ska vi tokjobba i lägenheten massa. Golv ska läggas i kök, hall och matrum och kanske ska vi också påbörja stombygget i köket. Åhhh vad jag längtar till det är flyttdags! Vill börja packa nu nu nu!
Kram och gonatt!

RSS 2.0