Emil 6 månader

Idag fyller vår lilla älskling 6 månader. Det år helt galet vad fort tiden går. Tänk att jag inte jobbat på över ett halvår. Det känns ju också lite overkligt. 
Så, idag börjar det nya livet. Livet utan socker. Iallafall i några veckor. Har bestämt mig för att inte gå riktigt all in utan det jag vill är ju att bryta trenden med sockersug efter godsaker så jag kommer undvika sånt som glass, godis och kakor. Men frukt är också godis och det kommer jag inte utesluta. 
Laddade upp rejält med socker igår när det var våffeldagen så har fyllt på reserverna ordentligt nu. 

Det var inte igår detta

Otroligt mycket har hänt sen sist. Mitt liv har blivit något mer än bara mitt liv. Vi har fått en liten son. Världens finaste lilla pojke som är så glad och välmående. Vi har även flyttat till hus. Ett hus som vi bara hade kunnat drömma om. Det är för oss helt perfekt!
 
För några månader sedan, en tid efter att Emil kom till världen, och med mycket fika och godsaker i bagaget, bestämde jag mig för att detta fick pågå tills det att Emil blev 6 månader och sen skulle det bli ändring. Idag är det en vecka kvar tills vår lilla prins blir 6 månader så nu börjar jag ladda för förändring. En sockerdetox är vad som planeras. Tänkte mig två veckor utan socker, och detta bara för att få bort det sockersug som jag byggt upp. Har dock googlat lite nu å samlat inspiration och sett att det verkar vara tre veckor som gäller. Får se hur långt det håller, men jag satsar på två till att börja med och går det bra ökar jag på en vecka till. Ska bli spännande att se hur detta går och hur kroppen kommer känna sig. Jag återkommer med senare uppdateringar om läget. Tills dess ska jag göra mitt bästa för att trappa ner på sockerintaget så att det inte blir en fullt lika stor chock för kroppen när väl allvaret börjar.
 
Ta't lugnt och njut av livet så länge!
kram 

RSS 2.0