Wihoooolalalatradilu!

Ja man e hemma igen. men jag har helt enkelt inte haft tid att skriva nått förrns nu. SÅ... jag tänkte ge en snabbresumé av resan samt resten av veckan.
Amsterdam va helt fucking underbart!!! Och konserten va bättre än jag hade kunnat föreställa mig tillome. Alltså, det var typ bland det bästa jag vart med om ever. Ville aldrig att den skulle ta slut. Jag njöt och njöt och njöt ännu mer till varje låt. Fyfanvajagelycklig!!! Ne, du kommer nog aldrig förstå. Helt amazing! Det går bara inte att beskriva. Du skulle vart me!!!
Ja, och mer då. Vad hände mer? Förutom maja-rök på stan och från coffeshops (som vi aldrig besökte någon) blev det några morgonpowerwalks i parken utanför hotellet. Det blev många steg på stadens gator och torg. Shopping och bagels. Gick också på museér, sexmuseum, diamantmuseum och väskmuseum blev det. Hi five!
Ja men sen då, jo det allra sjukaste hände ju i red light district. Alltså, jag hade ju förstått det här med de tjänster man kan köpa där. Men att det skulle se ut som det gjorde och vara så öppet som det var, det är ju helt galet!! Tjejerna stod på rad som i typ skyltfönster, de hade varierande stora "rum". Vissa hade väl typ sin mottagning där innanför dörren, andra fick en kaklad yta på kanske 1 m2 med en stol eller nått som de stod vid eller satt på. Ja, men vänta nu, det blir värre. När vi va där och traskade runt så kom det plötsligt värsta hagelskuren så vi ställde oss gömda under våra paraplyer när jag ser en kille/man komma med nått som jag tror är hans dotter som har fått sig en fin ansiktsmålning. MEN!!!! Icke det, för när jag kollade närmare visade det sig att det var en man i som nån slags skinnsärk på sig, och det lilla barnet är inget barn utan en dvärg, helt blåmålad. Ja, precis som en smurf, med ett vitt huckle på sig. Och inte nog med det. Dvärgen var också handfängslad vid denne svartklädde man. Helt sjukt ju! Vad tusan är det för människovärde egentligen? Fy fan!!
Men summan av kardemumman. Amsterdam va skithärligt och det va såååå himlans skoj att komma iväg med Emmie och få umgås med bara henne i några dagar. Och det hela blev ju inte sämre av att vi när vi kom till hotellet blev uppgraderade och fick bo i ett lite mer exklusivt rum än vi egentligen skulle gjort. Jo jag tackar jag!! Tack och bock!!
Emmie intar tvärläge i vår stora stora säng!

Ja, så sen i söndags seeeeen kväll har jag vart hemma i Sverige igen. Borta bra men hemma bäst som man säger. Och visst var det skönt att komma hem. Jag hade ju trots allt bra där borta saknat min lilla fin här hemma. Så vi sa det jag och Emmie, att i vår bokar vi in en ny weekend, och då får karlarna allt ta å följa med.
Sen har jag jobbat och tränat mest i veckan. Iaf måndag, tisdag och torsdag. Eller jobbat har ja ju såklart gjort alla dagar. Mia va här i tisdags o bjöd på bullar och vi på te. Mys! Fina flickan där :) Igår var jag hos Olov. Och hur länge sen var det inte vi hängde. Skitkul att ses ju! Lycka!!! Vi åt muffins som hans fina Cissi bakat. Kanongoda och saftiga. Och så spelade vi guitarhero, och bestämde att vi nog måste ta å bli fulla tillsammans snart. Så nästa helg ligger planen på att vi ska ses och jag är ju som gräsänka då me så det passar ju så bra som handen i handsken.
Nåja, det var det för nu. Allt spännande som kommer att ske imorn och resen av helgen tänker jag inte avslöja nu. För nu ska jag och den bäste här hemma se på 90210. Jihooooo!!
Puss på er alla fina flingor och ta en titt på denna hära vettja, Rasmus Seebach – Natteravn, den är bra skit!

AMSTERDAM oh la la!!

Ja imorn e dagen äntligen här!!! Jag och Emmie ska äntligen Äntligen ÄNTLIGEN få se Lifehouse. Vi drar till Amsterdam kl 07.35 imorn bitti. Patrik den finaste kör oss till Arlanda. Ja, just nu är jag bara lycklig. Mer än så kan jag inte säga. Ska bli superhärligt också att få spendera fyra dagar me Emmie. Just nu bara längtar jag!

Lifehouse – Hanging By A Moment

Nu är det jul igen

Dagarna bar swischar förbi. Hej å hå! Hann inte med hälften av vad jag borde gjort på jobbet idag. O imorn kommer min efterträdare igen å jag har inte förberett det jag borde för henne. Typiskt. Men så får det vara. Hon får stå ut. Haha!
Blev träning efter jobbet me. Lite löpning och lite core. Det är bra skit. Nu taggar vi för christmas 2010. Eller nått!? Förhoppningsvis blire ju också en liten utomlandsresa i januari så då kan vi säga winter/beach 2010. Jag och Mia ska nog se till att boka nu Nu NU!! Det tycker jag. Så om nån har tips på ett bra resmål där man kan simma med delfiner så tas förslag mer än gärna emot.
Något annat jag skulle vilja göra är att sjunga i kör. Jag tänkte på det idag på löpbandet. Gjorde lite eftersökningar i i våras men kom inte fram till nån bra. Men jag önskar att jag kunde hitta någon! Hjälp!?
Vad mer då, jo, nu bjuds det på Ullared hos oss på Apelgatan.
Puss å hej leverpastej!
Julafton 2008 (tror jag)

Vi firar med champagne!

Byggmästargatan 9c. Ja jo men det känns ju bara helt PERFEKT!!! För dit ska jag och Patrik flytta. Igår vann vi budgivning efter två svettiga dagar. Idag skrev vi kontraktet. Och om en månad får vi nycklarna. For real!!! Helt J***A sjukt ju och så himla overkligt och UNDERBART!!! Vi har haft svårt att fatta det. Idag känns det lite mera verkligt. Säljaren va supertrevlig och det visade sig visst att Patrik gått i samma klass som hennes dotter. Ja, tänk va liten världen kan va :) Så nu finns lite att göra och planera. Men bara kuligt ju. Har vart några timmar på IKEA nu o kikat. Köket ska göras om och vi börjar nog få lite halvkoll på hur vi vill ha det. Superskoj så sen blire en rejäl inflyttningsfest för folk och fä. Funderar på att också ha en rivningsfest, lixom en "före"- och en "efter"-fest. Blir nog bra det där ska ni se!
Vi firar med champagne!

Really too late to call

Band of Horses – The Funeral
Idag är det en speciell dag. En sorgsam dag. Men också en fin dag. Det är min älskade morfars födelsedag. Men det räcker inte för denna dag. Detta är också dagen då mormor ska återförenas med morfar igen på riktigt och då också återgå tillbaka till jorden. Det är dagen för mormors jordfästelse. Missade dock själva cermonin men efter jobbet tog jag med mig Patrik och åkte till kyrkogården. Där tände jag ett ljus och sända många tankar upp till mina älskade morföräldrar i himlen. Ni är saknade. Båda två! Massvis!

If love can kill I'll die for you

Ikväll är det tacos och premiär av Ensam mamma söker. Tänk att det redan gått ett år. Just det programmet finns det speciella minnen till. Och så till Bonde söker fru. Man kan undra varför just de två!? Det började alltså för ett år sen, det som om bara två veckor firar nio månader. Trevande i början och inte alls meningen. Tvärt om. Vi snackade på msn, utbytte musik och såg på tv. Två kvällar i veckan var bokade för just de ovan nämnda programmen. Om någon utav någon anledning inte fanns där på msn kändes det konstigt. Tomt lixom. Eftermiddagar och kvällar blev till många sena nätter framför datorn. Kanske kan man säga att allt började genom internetdejting. Fast att vi lixom egentligen träffade i verkligheten. Det var en härlig tid. En spännande tid. Från början var allt bara menat som vänskap från mitt håll, vilket jag också gjorde klart och förklarade. För mycket sår inom mig som ännu inte läkt helt. Han förstod mig. Blev arg med mig. Vi hittade många gemensamma länkar. Dessa länkar byggdes starkare med tiden. Utan min vetskap började vänskapen ta en ny vändning. Jag började förstå att känslorna var något annat än jag från början trott. De var djupare på något sätt. Många sena kvällar framför datorn upplevde vi tillsammans. Det utvecklades till filmkvällar. Te i Enköping. Middag och fika i Enköping. Men som sagt. Det skulle bara vara med en vänskaplig avsikt. Ni som vet hur läget är idag vet att det blev något helt annat. Tyvärr blev några sårade på vägen. En speciell som är den jag sist av allt vill såra. Jag grämer mig fortfarande över det. Känns så fel och dumt. Jag ångrar att jag inte berättade som det var från början. Men jag förstod då inte de känslor jag faktiskt hade. Förlåt! Idag lever jag tillsammans med för mig världens bästa kille och jag är så lycklig som jag aldrig någonsin hade kunnat drömma om. Jag älskar dig Patrik! Elin Sigvardsson – If Love Can Kill I'll Die For You

I wish you the best, I guess

Nu ere söndag. Jag tyckte igår kändes som söndag. Så idag kallar jag min bonusdag. Men kanske är det därför jag placerar mig vi datorn för nån timmes arbete. Jag skall skriva ihop en liten arbetsberedning för återfyll av en bro plus rita några fina små anvisande bilder. Får se hur det går men jag ska i alla fall försöka. Hoppas jag ska få lite tid över till rockband också innan jag beger mig iväg till Enköping för att möta upp Patrik på hans jobb där jag ska få va me om spännande grejer. Det ni! Jag längtar. Jag tittar ut genom köksfönstret. Det är grått ute. Slår på Lifehouse i högtalarna. Tänker på drömmen jag drömde. I natt var det jag som var elak mot Patrik. Det var fest i nån okänd stad. Kvällen slutade med att jag sov kvar hos några tjejer jag hängde med. Och jag sa inget till Patrik. När jag sen väl kom hem på morgonen var han rosenrasande. Knappt att han ville prata med mig. Jag undrar vad det betyder. Drömmar kan ju va så konstiga ibland.
Såg på Idol häromdagen och då vare en kille som sjöng en låt som jag verkligen fattade tycke för. Så här kommer den: John Legend – Everybody Knows
Kram å puss å ha en härlig söndag allihopa!

Följ nu med till djungeln på jättefest

Idag ska jag ha Tarzan på middag. Trazan & Banarne – Vi har Tarzan på middag Med Tarzan menar jag jobbet. Inget seriöst sådär. Jag tänkte baka lite pizza istället för att vi beställer hem. Så blire väl lite ölande och rockband å så. Lagom och skoj! Antar att vi kanske också drämmer stav med en utgång efteråt. Kan bli kul! :) Patrik jobbar kväll, oklart nu när han kommer hem. Men förmodligen blire väl mitt i festen, och då ere synd om han. Den lilla snuttegubben.
Imorn ere kulturnatten (och dagen). Jag och mamma ska ner på stan i vanlig ordning. Börjar bli lite utav en traddis att vi kikar runt på stan en fäng. Mys!! Massa kvalitetstid med bara jag och mamma denna vecka. Det behövs! Va ju på middag där i onsdag. Tre-rätters bjöds det på och vin till det. Hon e så bäst min älskade mamsing. På kvällen ska nog jag och Patrik ner på lite aktiviteter. Nattvandring i slottet med ficklampor, spökvandring i den gamla vasaborgen och eldshow i Botaniska. Det kan nog bli en toppenkväll. Förhoppningsvis får vi sällis av Emmie och Herman också. Va ju så länge sen nu, som man träffade de unga tu.
Ne... Nu blire hårlockning :)

Tra la la lilla molntuss

Jag känner mig som en påsatt gammal tant som går runt och bär på en säck med tio tusen mynt. Fyyyy fanken!!!
Men så går det när man tränar för hårt två dar i rad sådär i början av säsongen plus me lite sjuka i kroppen. Men lika glad är jag för det men gladast är nog räven!

Waka Waka

Alltsåååååå, får man verkligen göra så??? Va å träna idag, nya fys, samma sak fast nytt namn, Challange heter det nu. I alla fall, att det bytt namn spelar ju mindre roll. Men vi blir instruerade och instruktören säger att vi ska köra 10 stationer och fyra varv, 30-45-60-45 sek. Visar sig sen att det blev bara 9 stationer. Sista varvet satsar man ju lite extra och tar i ända från tårna me alla krafter man bara kan. Instruktören pushar å pushar å säger att "nu är det sista varvet" så man kör lixom, bara kör!! Skönt som tusan!! MEN, vad hände sen?? Jo, instruktören låter meddela att "eftersom vi bara körde 9 stationer istället för 10 så kör vi 45-30 igen". Dvs. två varv till!!! Puhhh, det kändes tungt till en början men släppte efter några stationer. Nu ere avklarat och gjort i alla fall. Och det känns så skönt så skönt. Firade med god mat och en härlig men fortfarande småkrasslig pojkvän. Nu har vi sett Idol och jag tror nog att vi fortsätter kvällen med ett avsnitt av Rederiet.
Kram och gonatt på er.
Denna låt tränade jag till igår, skön faktiskt. Shakira featuring Freshlyground – Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA World Cup (TM) Song) Det måste jag erkänna. Bara ner på golvet och testa några sit-ups själv.

Standing in the center of attention/Floating ten feet off the ground

Min lilla gullnos e krasslig. Stackarn. Han som skulle ut å bo i skogen alldeles ensam me bara ett tält o en sovsäck och en pärm. Nu blev han tvungen att va hemma med mig istället. ;)
Jag har vart å tränar efter jobbet idag. Tog inlinesen iväg till gymmet och nja, det va kanske inte det smartaste jag gjort. Fy fanken va darrig ja va i bena när jag skulle hem. Men det gick. Och såklart vare ju så himla skoj att åka! Wiiihooo!
Tränade till Idol-låten, den från reklamen alltså. Å jag har nog kommit framtill att jag gillar den skapligt mycket. Jag blir glad och sprallig :) Darin – Microphone Testa själv vettja!
Nu ska jag och min gos se på Ullared. YES YES YES!!! Vi e lyckliga som små barn på julafton. Lite glass ska vi nog stoppa i oss också. För det får man när man e sjuk. Å jag glider med på ett bananskal.
Puss på dej

Until the whole world hears

Så skönt det är att få sova så länge man vill på morgonen. Eller i alla fall slippa vakna utav en väckarklocka. Hade ställt den på nio men jag vaknade först en gång å typ halvdrömde att Patrik sa att han redan stängt av larmet en gång och att jag inte märkt det. Då blev jag lite panikslagen för klockan va typ halv elva. Men sen när jag kollade klockan på riktigt va hon bara halv åtta. Det var bra tyckte jag. Småslumrade om och sen gick vi inte upp förrens strax efter nio.
Vi va å käka på Koh Phangan igår med Emmie, Herman och Linda. Mia skulle vart me också egentligen men hon har blivit sjuk den lilla stackaren. Va trevligt och god mat så absolut en lyckad kväll må jag säga. Kära minnen sådär med Singha och thaimat :)
Idag ska vi ta en tur till Ulva kvarn igen. Dock inte för att stå på loppis denna gång utan nu ere vi själva som ska få shoppa loss. Det är nämligen marknad där i helgen. Tokmysigt sånt dära ju. Det gillas av mig :)
Hittade också just lite ny musik på Spotify. Det gillas också av mig :) Casting Crowns – Until The Whole World Hears - Live
Ikväll ska vi på kräftskiva i Enköping också. Det ska bli mycket trevligt och kul. Mer om det imorn.
Kram på er
Bjuckar lite på en bild från en sommar med familjen <3

RSS 2.0