Looking for angels/We want reasons to live/We need more than this/Looking for angels

Måste få arga av mig lite, eller egentligen e jag inte så speciellt arg. Mer irriterad kanske över en sak och förundrad över ett annat konstaterande.
1. dom där fina som man varje månad ska betala hyra till skickar ut inbetalningskort var tredje månad. jag är duktig och seriös, tycker jag, och lägger in dem för betalning, sen får dom för sig att skicka ut nya avier med typ ändrade kostnader. råkar missa det eftersom jag redan betalt. ja då har dom mage sen att skicka ut påminnelseavgift för att det saknades 85 kr på en tidigare inbetalning pga. att dom gjort fel. vafan, det kan väl ändå inte vara mitt fel att dom känner för att höja avgiften sådär en gång, så inte nog med en höjning på 85 kr så får man också betala en nedrans påminnelseavgift på 50 kr. Ne, rätt ska va rätt o när dom gör fel tycker jag inte att jag ska straffas. Puckon!
2. killar, män, pojkar. Ja, vad man än kallar dom, men vad är det som är så svårt med att FÄLLA NER TOASITSEN EFTER ATT MAN GJORT SINA BEHOV, eller för den delen FYLLA PÅ TOAPAPPER I HÅLLAREN NÄR DET TAR SLUT istället för att bara konstatera att det är slut och fortsätta på ny rulle för att sedan placera den på handfatet, golvet, eller något annat vad de verkar anse som lämpligt ställe. Eller vad är det som är så svårt med att TA TOABORSTEN OCH GÖRA RENT EFTER SIG NÄR MAN LÄMNAR LITE VÄL TYDLIGA SPÅR I TOALETTEN??? Jag frågar mig bara, kan någon berätta?? Har någon en förklaring?? ja, såna hära funderingar har jag på jobbet. Kanske e sånt man får leva med på en arbetsplats med typ 98 % killar, men vafan!? Hur svårt kan det va!?

Fick btw om jag ska lägga till en nr 3 sätta upp en lapp i matrummet idag med uppmaningen; "Skärpning! Håll rent och snyggt omkring dig. Din mamma jobbar inte här!" För hur svårt är det egentligen att ställa in sin mugg, matlåda, sitt glas, sina bestick, sin tallrik, eller ja va tusan det nu kan va i diskmaskinen. Dom behöver ju inte ens diska för hand!! Verkade ge resultat iallafall, hörde slamrande under 13-rasten och senare när jag gick förbi var där rent och snyggt. Tillochmed disktrasan var hittad. Kors i taket! Svårt att förstå hur dom kan vilja sitta i den där sörjan, men kanske har dom lärt sig leva med det och ser inte kaoset längre. Vad vet jag!? Men dom verkar tycka om mig ändå så det är bra!

Bjuder avslutningsvis på en gammal klassiker; Skillet – Looking For Angels
Puss mina fina

Looking at you/holding my breath/for once in my life/I'm scared to death

När katten är borta dansar råttorna på bordet. Om det ändå vore så väl. Kallar vi Patrik för katten i denna ramsa och jag är råttan, ja, inte är det någon dans här inte. Kom hem från jobbet och insåg att det gick bra att tvätta i 1,5 timme. Så det var bara att springa upp å runt i lägenheten för att samla ihop all smutstvätt. 4 maskiner hann jag med. Nu står torkstället i dörröppningen för att torka och underkläderna ligger utspridda på sängen i väntan på att jag ska ta hand om dem. Får nog göra det snart innan karlsloken kommer hem. Han är fast i Enköping med det där nedrans takjobbet (fast egentligen tycker jag att det är kul att han gört) men ska också bli skönt när det är klart å han inte behöver va borta till 22 vareviga dag :( Men fint blir det. Va en sväng till Enköping i lördags för att rensa ut lite i Pattes lägenhet å då tog vi svängen förbi så att jag fick se. *stolt*

Ja, midsommar har det hunnit med att vara också. Blev en helt fantastisk dag. Alla underbara människor som var där e bara för bra och det är nog inget jag vill ändra på för att det skulle blivit bättre. Vi drack smufsig fördrink, gick tipsrunda med sjukt skumma frågor (som nog bara jag och Emmie tyckte va roliga), gjorde kransar, plockade blommor och byggde midsommarstång, lekte 7 kamp, grillade och åt middag, shotade i mängder, lekte musiktävling (till Emelies förtret), sjöng högt för att överrösta grannarna, sjöng kanon killarna mot tjejerna, sjöng singstar, dansade och massa massa mer. OCH sist men absolut inte minst, utan störst, Störst, STÖRST var att jag och Emmie ÄNTILIGEN KÖPTE BILJETTER TILL LIFEHOUSE I GRONINGEN!!!!!! ÅÅÅ, jag vill att det ska vara nuuuu!!! Det kommer bli det bästa. Lifehouse – First Time Får se om gubbarna får följa me å roa sig på eget vis i Amsterdam (köpa horor!?) eller om vi gör det till en klockren tjejresa. Tror nästan mer på det sistnämnda. Tror det skulle vara bra!

Vädret är ju sååå himlans fint också. Så igår åkte jag å Patrik med vår herrgårdsvagn ut till Fjällnora å badade. 20 grader var det i vattnet när vi kom. Tror det blev varmare med tiden vi var där. Dagen resulterade i en grisrosa Patrik men det är bra, en början till att jämna ut den mindra vackra bondbrännan. Kvällen bestod av älskade sexmånadersfirande. Jag bjöd ut Patrik på restaurang i solen. Helt underbart å sitta där å bara vara. Njuta av solen och varandra. Åt på Aspentos. Har pratat om det länge plus att det stillade Patriks fashination över lokala kvarterskrogar. Något han är mycket imponerad av just för tillfället.

Jag är förkyld nu så får ta det lite lugnt med träningen, men måste erkänna. Är galet löpsugen!!



Du skrattar åt mångubbens benvita glans

Idag hade vi sommarlunch på jobbet. Tokigt mysigt det var :) Massa mat o jordgubbar hade jag handlat in också. Dagen gick så sjuuukt fort. Hann typ ingenting alls :S

Väl hemma igen har jag manglat mammas dukar (vi ska låna några av dem till midsommar) å så har jag diskat och plockat lite här hemma, samt pysslat lite inför midsommar. Anita Lindblom – Visa vid midsommartid Åhhh, vad jag längtar!!! Sprang en tur i Jälla efter jobbet igår å sen träffade jag Emmie o så handlade vi massa och planerade o donade inför midsommar me :) Jiiihaaa!! Kul e att jag tipsade några långresta jobbarkompisar om spåret där i Jälla och fick höra idag att dom var mycket nöjda. Nu behövde dom ett gym bara men det finns ju inget där i skogen. Kanske kan lyfta på stock och sten!?

Jag och Patrik har börjat kolla på Season 7 av One Three Hill. Jag funderar dock på om jag ska se sista avsnitten på 6an för jag e inte hundra på att ja minns vad som hände där. Och Patrik e ju inte hemma, å då får jag göra vad jag vill!! Moooaaaahhh!

Puss på er gullnosar

She

Nu är bröllpet över. Hela dagen igår gick i bröllopets ära. Gick upp å la mig i soffan och bara tittade på allt som visades från den kungliga huvudstaden. Drog mig in i duschen och åkte sen förbi mamma för å hjälpa henne me lite grejer. Åkte sen hem till Emmie och Herman där det bjöds på smaskig lunch. Sen planerade jag å Emmie inför midsommar samt tog en tur till Mix Mix för inhandling av lite kuligheter. Skyndade oss hem för att hinna se vigseln. Åh gud så fint det var. Herman fick stänga av tv-spelet och vi bänkade oss med varsitt glas vin, sen var det inget annat än bröllop som gällde. Vi njöt och mös till den fina cermonin. Kunde ju inte låta bli att prata lite och drömma om våra egna förhoppningsvis kommande.

På kvällen kom Mia på besök. Vi käkade middag, drack vin o bubbel, såg på massvis me bröllop, käkade ost o kex, vindruvor, bigaråer och ulva-gubbar! Heeelt underbart mysig kväll! Patrik kom hem vid 22-tiden och fick en drink han med. En strålande kväll med massa glädje!

Ja, helgen är snart slut och det väntar en fullproppad vecka med jobb samt förberedelser inför midsommar.
Glad söndag på er alla och ta å njut till en fin låt. Elvis Costello – She

Jag är tagen! Jag känner mig slut! Huvudet snurrar och tårarna rinner!

Kungen gråter, Silvia gråter, jag gråter. Herregud vad fint. Ni som sett bröllopskonserten vet vad jag menar! Jag är mållös! Måste se det igen. Alla borde se det. Det borde vara dagligdags varje dag så skulle världen vara fredlig och alla glada och lyckliga!! Alltså jag måste hitta det på något sätt så jag kan se det igen!

Länge leve kärleken!!!!

When the look takes over

Ja det kunde inte ha börjat bättre än såhär igår. David Guetta – When Love Takes Over (Feat. Kelly Rowland) Jag, Patrik, Emmie och Herman var på The Baseballs på Katalin. Först käkade vi pasta och drack ett glas vin/öl/cider på Riffifi. Sen blev det Katalin och en öl till. Härligt underbar ljummen sommarkväll var vad som bjöds på. OCH dom började med When love takes over. Fy fan va lycklig ja va då!!! Mumsfilibaba alltså!!!

Häromdagen vaknade jag av att ha drömt världens bästa, finaste och underbaraste dröm. Alla kategorier. Det går inte att slå. Jag vaknade och kände mig alldeles gråtig i kroppen och huvet. Ni vet sådär som man känner sig när man gråtit tokigt mycket och länge. Då kanske ni undrar hur man kan vara lycklig när man vaknar upp alldels gråten. Jo, jag drömde att jag simmade med delfiner. Min stora dröm gick i uppfyllelse. Det kan vart det bästa ever!!! Jag mådde helt fantastisk när jag vaknade. Upplevelsen fick mig att gråta, rent ut sagt stortjuta av lycka. Alltså, får jag någonsin känna den lyckan igen så ska jag typ aldrig mer klaga. Var lixom som att jag var så glad att jag inte kunde göra nått annat än gråta. Sjuk känsla men också helt obeskrivligt UNDERBAR! Hoppas drömmen blir sann om ett halvår på Bali, eller någon annan stans. Det vore bäst!

Idag hände också en läskig sak på jobbet. Vi har satt upp en hög mast vid etableringen för att GPSen ska nå ut till alla maskinister så att dom kan gräva rätt  ;) Och idag helt plötsligt när jag satt på mitt kontor och arbetade i godan ro med lite musik hände något tokigt. Det blev tyst samtidigt som det brakade och mullrade till ordentligt samtidigt som det blixtrade till både utanför fönstret och ute i korridoren. Ja, ni tror nog rätt. Blixten slog ner i masten. Helt galet. Det började lukta lite bränt tyckte Danne och Kenneth. Jag kände inte, kanske var det min mat som luktade!? Iallafall, galet skärrad blev jag! Men också en spännande upplevelse. Tror inget blev skadat heller för datorn o internet och så verkade funka. Min mail fucka ur men det var bara att starta om datorn så var det problemet ur världen. Vi får väl se hur det är på måndag när vi kommer tillbaka till jobbet igen.


Såhär fint hade vi det igår. Tack alla tre fina!

Ja, och hur ska jag då avsluta detta inlägg. Jo, jag avslutar på samma sätt som The Baseballs gjorde igår med Roxette – The Look. Magiskt, underbart, fantastiskt!

I'm going under

Så var det måndag igen. Har jobbat och tränat idag. Så som de flesta måndagar ser ut. Helt ok dag ändå.

Har ju helt glömt bort att berätta om mina presenter jag fått. Eller den ena fick jag idag på posten så den hade jag ju inte kunnat berätta om tidigare. Fick av Mettemarit och Haakon i Norge. (och lite från syster) Titta så fint.
Finaste flaggan finnes från finalen! (eller iaf semi I, tack sis <3 )

Innan nästa present får ni ta er en kik på denna låt. Evanescence – Going Under Så grymt härlig! Och hög volym ska det vara!

Nu till presenten som jag fått från Patrik.

Japp, ni ser rätt. En lumpentröja, eller rättare sagt en fältskjorta 90.

Haha, impade va. Blev premiäranvändning av den idag också, och den höll mig varm så plus i kanten till den dära alltså. ;)

Nu blire snart sängen och lite fin musik.
Puss och kram

Save tonight

Jaaa, minst sagt har man blivit lite dålig på det här med bloggandet. Dock har jag nog ingen bra ursäkt till det. Livet kom väl emelllan eller lått. :P

I fredags åkte jag till Stockholm och mötte upp Emmie efter hennes jobb för lite aw me kollegorna. Mycket mycket trevligt me många billiga öl och några konstiga shots. Jag råkade uttala att jag aldrig smakat ferhnet och det skulle jag aldrig gjort. Nästa sekund stod det mycket riktigt ett glas framför mig. Och usch va inte gott det va. Smakade som en blandning av diesel och rengöringsmedel, typ. Blä blä! Men vad gör man inte för att få vara med i gänget :) Men får väl ta en för laget lixom. Emelie kom lite senare och joinade oss. Anledningen till vårat stockholmsbesök var faktiskt för att Takida skulle spela gratiskonsert på Skeppsbroscenen tillsammans med en symfoniorkester. Så efter ett par öl på M5 drog vi tjejer till konserten. Stod där och njöt till underbar musikDock var det lite dåligt drag på publiken men vi drog oss framåt å röjde på. Efteråt drog vi me oss grabbarna Marcus och Jan, Emmies jobbarpolare till ett ställe där man också kunde dricka billig öl, det var mkt smått folk och dom hade ett dansgolv. Där va vi sen tills jag tog sista tåget hem vid 12tiden.

Lördagens spenderades med lite bilåkning i Patriks nya herrgårdsvagn och lite shopping. Sen var det dags för Emmies examensfest. Hoppade upp på våra cyklar i snålblåsten och drog oss iväg till Gamlis. Hemskans skoj var det där med en massa god mat, kolasnörsätartävling från träd, målande av en examenstavla och urspårat kortspelande med tjejerna. Avslutade också kvällen med lite singstar. Mycket trevlig eftermiddag och kväll. E.M.D. – Save Tonight lyssnade vi sen på å mös när vi kom hem :) Lite av Patriks nya favvo.
 
NU har jag just avnjutit en hjärtlig frukost med min finaste som cyklade iväg i ottan för att köpa färsk bröd. SÅ nu degar vi mätta och belåtna i soffan till några avsnitt vänner. Perfekt start på en söndag!


I will always love you

Menåååååå, Christian the lion på tv nu!!!!! SÅ himla fint. Måste ses på http://www.youtube.com/watch?v=ZDZaWgf_bk0. Helt otrolig historia. Nu går dokumentären på tv. Vilken tur att Patrik va tvungen att åka iväg å träffa en målare lite snabbt så att jag fick se detta. Återkommer snart igen....

Såja, åter til ordningen. Patrik e hemma. Jag är dödligt mätt. Och vi ser på Bröllopsstudion. Typiskt bra hemmamyskväll. Jag har varit hos optikern idag å fixat nya linser inför sommaren.

Men nu ska jag bara gosa ner mig i soffan med min fin.
Tjarråååå


I've got a tongue like a razor

Jag läser en bok nu, Slash heter den, och är en självbiografi. Man får veta mycket om Guns n' roses början och allt de gått igenom och kämpat. Han skriver också mkt om hur låtar kommer till och tankar å berättelser kring dem. Har just läst om slutklämmen på Guns N' Roses – Rocket Queen. Man kan höra en tjej stöna rätt mkt i låten. Detta är live, alltså på riktigt. En av bandmedlemmarna vars tjej var minst sagt duktig på att ge ifrån sig höga ljud under själva akten fick lov att ligga med henne i studion efter någons briljanta, men kanske något oseriösa, förslag. Men vad slutade det med, jo, ett tillägg till låtens slutproduktion. Spännande va!? Så lyssna å njut ;)

I see you all over me

Idag e jag glad :) Har vart en toppendag på jobbet. Sen hem en snabbis för att... ja, vet ni va ja gjorde, äntligen!, letade upp mina inlines från all oreda i källaren, ÄNTLIGEN! Blev sen en tur innan träningen på Nautilus och även en sväng efter, eftersom jag åkte till träningen på dem :) Ååå, det var sååå himlans roligt. Jag vill bara åka mer och mer och mer nu. Det är synd att jag inte får med Patrik på det bara :( Tror vi hade kunnat ha väldigt skojs ihop. Fast det har vi ju också på många andra sätt så detta får jag väl ha roligt med för mig själv.

När jag satt på Nautilus o väntade på att passet skulle börja hörde jag Jason Derulo – In My Head på radion å insåg att jag tycker att den är heeeelt otroligt bra!! :D

Nu ska jag se vidare på Bröllopsstudion o vänta på att min lilla gos kommer hem från sin grillfest med jobbet.
Kramiz

Var ligger landet där man böjer bananerna? Är det samma land där dom bor indianerna?

Har planerat en massa semesterresa ikväll. Så nu har vi full koll på vad vi ska göra och ja e helt övertygad om att det inte kommer att bli annat är GREEEEAT!!!

Måste bara tipsa om en asskön låt nu innan sängen. http://www.youtube.com/watch?v=hrCEroOsv6w

Puss å kram

Solen, solen, vad det är härligt att gå i solen, den värmer så!!

Vad det är härligt att gå i solen. Sitter på mammas o pappas nybyggda, eller iaf nyomlagda, altantrall och blickar ut över ägorna. Patrik och jag var här igår och byggde massa massa. Tanken va att vi skulle hit å att Patrik skulle bygga me pappa. Men efter en liten stund, när ja solat en massa å pappa lämnade Patrik för att köpa lite fler brädor så slog jag slag i saken. Jag började hjälpa till, o oj vad jag skruvade och sågade. Som på löpande band och det gick så himla bra. Patrik var utmärkt på att visa hur jag skulle göra, hjälpa till att hålla i när jag inte orkade hålla och skruva samtidigt. Det var verkligen jätteskoj att jobba tillsammans. Känns lovade för framtiden :)

 Sen åkte mamma å pappa iväg på kalas å jag och Patrik blev tillsagda att sluta, men vi kunde bara inte låta bli. Bara en till, och en till, och en till. Jobbade på tills materialet tog slut innan vi tog kväller. Men oj, så skoj det var. Jag vill bygga mera! Skitskoj ju!! :D Åkte sen hem för att snabbt duscha å handla och sen tillbaka till huset. Förberedde grill och la fläskfilén i marinad. Sen satte vi oss i varsin fotölj i solen med en cider och bara njöt. Det var vi sååå välförtjänta av. Kvällen bjöd sen på mysfaktor 1000. Vi grillade supergod mato ch drack rosé på altanen. När solen försvann bakom grannens tak åkte filtarna fram. När även dessa slutat hjälpa mot kylan förflyttade vi oss in i soffan. Hela kvällen var det bara fin, ljuv musik som fyllde våra öron förutom ljudet av varandra. Heeelt underbart!! Jag e sååå himlans lycklig över att jag har en såååå otroligt fin pojkvän. Nu undrar bara mamma å pappa när han kan hjälpa till nästa gång så att trappan blir färdig. Pappa e också avis på Patriks verktyg och muttrar lite smått nu när han måste skruva vidare med sin egna skruvdragare, som e en slö en :P

Nationaldagen ere idag me och jag har hissat flaggan.

Se så vackert det blev :) Njuter nu av ett glas vitt med mamma och har det nästan lite för bra. Patrik jobbar idag som den sanna militär han e men snart kommer han hem till mig igen. DÅ blir jag glader. :D Hipp hipp hurra! Hoppas på att vi ska få till en liten picnic ikväll med några goda vänner men vi får se hur det blir med den saken. Nu verkar det ju vilja komma några slags regndroppar. Undrar vem som har gjortt något så elakt så att änglarna gråter :( Dumma den isåfall!!

Puss på er alla livsnjutare


The night goes by so very slow

Lördagmorgon och solen skiner. Jag myser i soffan med min allra käraste till Händige Manny, Patriks favoritprogram som ni alla vet. Snart tar vi silverpilen (Mitsubitzin(!?)) och tar en sväng längs 288an. Dags för helgjour på TA igen. Å Patrik får följa med till hans stora glädje. Sen åker vi till mamma å pappa för att bygga klart altanen där. Jag ska nog mest sola å läsa, å kanske arbetsleda lite å komma med designtips och idéer. Patrik får snickra med pappa.

Igår var min Patrik kanske världens sötaste. Så söt att mammas kommentar på Facebook blev "thank heaven for boyfriends!" när jag satt i godan ro på balkongen hemma hos Mattias och Jossan och avnjöt en kall öl innan vi skulle till Norrlands och Sofies examensfest ringde plötsligt telefonen. Det var mamma som ringde och undrade vad jag gjorde. Jag sa som det var å hon undra då va Patrik gjorde. Jag sa att han bara va hemma å slappade. Mamma, eller mer kanske pappa, ville ha lite råd i bygget som pågår där hemma, altanen. Jag sa att Patrik säkert kan hjälpa. Så jag ringde hem till Patrik och utan tvekan drog han över för att stå till tjänst. Så söt så söt han är! Mamma skickade över en bild på pojkarna.

Här kan du se så fint dom bygger tillsammans.

Nu är det minsann dags att bege sig iväg. Ingen tid att förlora.
Céline Dion – Alone Vääääldigt fin låt btw!
Puss alla sommarsöta

Down the way

Oj oj oj, nu var det dödligt länge sen jag skrev nått. Fy av mig men jag får skylla på solen eller nått. Snart e sommaren här ju å det är ju heeeeelt underbart. Såå... får väl ta mig en snabbuppdatering...

Jobbet går prima skinka och det rullar på av bara farten. Har blivit utsedd partyfixare vilket innebär att jag ska försöka planera ihop tre olika tillställningar under samma vecka. Men är ju bara roliga saker så hur svårt kan det vara!? Baaaaraaaa skojs!

Tränar på som en tok också. Power+abs i måndags, löpning i tisdags, igår var det dock paus å nu e ja nyss hemkommen från fys. Ååå det är så skönt å man blir ju glad av det också.

Livet är spännande nu och det händer mycket spännande saker. Om en liten tid är kanske vissa saker väldigt annorlunda mot nu och det är ju supernyfiket och spännande såklart.

Ne, mer Familjen Bernadotte och Köping Hillbillies :9 Sååååå bra och mkt väl värt att se, så kila in på Svtplay å ta dig en titt vet jag. Nu ska ja insupa doften av mina finfina syrener och sjunga till Harry Belafonte – Jamaica Farewell

Pussar

RSS 2.0