Njutningsfullt!

Idag har jag gjort något som jag i princip aldrig gör. Jag har unnat mig själv. Vi handlade mat och jag såg dessa fantastiska liljor som jag bara var tvungen att ha med mig hem. Är dom inte underbara så säg!!

Jag har också provdukat inför bröllopet för att få ett hum om hur det kommer se ut det som jag tänkt ha. Tror det kommer bli superbra när allt väl kommer på plats på riktigt!


I did it! I did it! I f*****g did it!!

Igår var det som sagt blodomloppet med allt vad det innebär. Sponsortröjor, glada vänner, löpning så klart och så fin picknick efteråt.

Och det bästa av allt!!! Jag slog min måltid med över 2 min. Shiiiisens så jag kutade. Wiiiha, 22.50 typ slutade jag på när jag väl kom i mål. Det hade jag faktiskt aldrig trott! Fasikens så glad jag är!

Nästa lopp ska Patrik med också. Så ikväll eller imorn börjar vi gemensam löpträning. Yes!


Blodomloppet

Om en timme är det dags att bege sig iväg. Usch jag är typ nervös. Töntigt av mig. Kanske e jag nervös för att jag ska behöva kissa mitt i loppet som sist jag sprang det.


Fika hos familjen Tasdemir

Just hemkommen från supertrevligt fika hos Karin, Yavuz och Emre. Emre sov en massa länge i min famn och det var ju bara såååå mysigt! Som grädde på moset fick han också sin första grävmaskin idag och gissa om han blev glad :-) å så visade det sig i slutet också att han minsann är en riktig zebra!


Stackars

Det är nog allt lite synd om mig idag tror jag.


Middag

Tänk att så vanlig mat kan vara så fruktansvärt god. Idag serverades falukorv, kokt potatis och stekt ägg. Helskotta så gott alltså! Var såååå länge sen jag åt så enkel mat. Som jag har längtat. Detta får vi se till att göra om snart igen!

På nypen

Det är nog bara att inse att det är på nypen att jag klarar mitt mål på 25 min. Ligger precis under och med tanke på trängseln som lär vara i början så känns det svårt att ta igen den tappade tiden senare i loppet. Tyvärr! Får hålla tummarna nu att knän och leder känns bra och att tävlingsskallen finns på plats så kommer jag ju isf kunna göra mitt allra bästaste på onsdag. Önska mig lycka till!


Löper

Tyvärr otaggad på löpning idag. Men lär ju köra på lite nu inför loppet på onsdag. Vill ju verkligen klara min uppsatta tid och efter helgens fester känns det som att kroppen kan behöva sig en genomkörare.


Blomsterprakt

Har fått så många härliga blommor av min älskade mamsing. Förgätmigej är favvoblomman å jag har fått både egenplockade från Torsborgen och en planta som nu är planterad i kruka på balkongen. Plockade med mig lite fina och härligt doftande syrener hem också! Bara att älska!


En overklig eufori!!

Jag kan inte förstå det! Vi vann igår! Sverige vann! Loreen vann!!! Herregud! Det känns helt overkligt. Nu gäller det bara att fixa biljetter till finalen 18 maj nästa år. Hur ska jag lyckas med det?!


Låt festen börja!!!

Nu kör vi! Nu åker vi! Nu är det dags!

Ett års väntan är över. This is the night!


AW

Så var det dags för aw igår igen. Blev Framfickan från 14 å sen vidare till Flustret. Sjuttsingens så kul vi hade!! Nu är det bara att tagga om för årets fest som går av stapeln ikväll!


Final

Så var semifinalerna över. Av mina utvalda 20 som jag tyckte skulle gå vidare av alla 36 tävlande gick enbart 11 vidare. Det känns ju sådär alltså!


Snören så det räcker

Sorterade lite bland snörburkarna. Fanns visst en hel del där i. Ups!


Byggmästarn

Ja där händer det grejer vill jag lova. Värsta bästa spanarläget och nu tillome på andra sidan. :-)


Vilken dag är det??

Ja, vet ni det gott folk?!

Jo, det är idag 100 dagar kvar tills jag och Patrik gifter oss!!! Wiiiiiiie!!!!!


Sol och vattenmelon

Jag och Amela tar igen oss i solen efter en tuff dag. Men snart är det dags att gå påt igen!


Cykeltur igen

Hemma efter en otroligt härlig cykeltur med Patrik. Blev en sådär 2,5 mil idag. Sen körde jag lite mage och armhävningar som grädde på moset och så blev det ett perfekt pass!


Eurovision

songcontest semifinal 1 är över för denna gång. Inte direkt nöjd med resultatet. 4 av mina 10 valda åkte ur tävlingen och inte ens tävlingens bästa låt schweiz gick vidare. Det är illa! Men vilket underbart evenemang det är!!!!


Sooool!

Sol är det enda man kan skriva om nu. Jag är så lycklig att jag inte vet vad!

Sitter på en trappa på stora torget å väntar på att Johanna ska ringa. Vi ska ses å käka lite mat. Så galet länge sen vi sågs nu så det ska bli kul att uppdatera sig lite.

Förundras lite över vad olika mycket kläder folk har på sig. Om jag kommit hemifrån nu å inte var klädd för cykeltur kl 06.00 så hade jag garanterat haft tunnare skor och bara ben och inte jumpadojjor och mörka långbrallor som nu. Typiskt!


Sunlover

Alltså jag kan inte få nog av denna sol! Sitter nu ute på vår spontanprovisoriska uteplats gjort av frigg och njuter! Shorts och väst. I love it!!! Välkommen sommaren och välkommen sommarbruna ben!


Åhh ❤❤

Hemma igen efter en toppenkväll med min fina. Supergod oxfilé och chokladfondant på Peppar Peppar. Plus, inte att förglömma, världens bästa överraskning från älsklingen min. Får mig att pirra till tusen bara jag tänker på det! Love love love!!!!!


Gilla överraskningar!

Sitter på stationen å väntar på Patrik. Solen strålar så att man typ dör av värme. Det är underbart. Synd bara att jag inte klädde mig för detta väder i morse. Ska överraska Patrik lite idag på vår speciella dag. 1 år som förlovade och det känns minst lika underbart nu som då!!!!


Sol sol jättesköna sol!

Åh vad härligt det är med värme och sol. Första dagen med shorts på jobbet. Och jag bara älskart!!


Loppisfynd

Så himla bra förslag av min blivande man. Ligger i soffan å avvaktar städning av lägenhet då han utbrister "ska vi åka på loppis i ulva" Yes yes yes tänkte jag å så bar det iväg. Först blev jag besviken då inga fynd gjordes men sen ordnade det upp sig. Blev en liten blomvas och så två superfina karaffer till bröllopet.

Nu myser jag i solen på balkongen med mina bröllopstidnigar medan min älskade packar upp Ullaredshoppingen, han e inte mkt för det här med att njuta av solen han så jag låter han hållas.


Vinst

Började dagen med en löptur. Skönt var det trots att fotlederna idag valde att strejka. Och det bästa av allt. Målet som jag satte upp i vintras innan löpningen drog igång, har ju verkligen aldrig gillat löpning, det klarade jag idag!! Inget storslaget för en erfaren löpare men för mig. Jag är tokigt nöjd att nu sprungit 5 km under 25 min. SKITGLAD!!!! Detta kommer bilen bra dag!


Hemma igen

Haft en helt strålande helg med fint folk. Vissa tyckte det var roligare än andra. Bra fynd vart det iaf. På väg hem var det flygfäattack på framrutan, det syns lite tror jag! Berättar mer imorn. Gokväll!


Ullared

Ligger i våningsängen i den lilla stugan i Ullared i det är tokvarmt. 4 pers på typ 20 kvm blir svettigt. Det kommer man inte ifrån.

Bilresan ner igår gick som en dans. Svisch sa det bara å så var vi framme. En kvart hann vi in och dra en snabblov på gekås innan de stängde. Hann dock med lite shopping och har nu lagt upp en plan samt laddat inför dagens shopping.

Kvällen spenderades i stugan med vin och kortspel. Mys! Korv blev det till middag och strax efter 23 drällde pojkarna in med stora bussen med alkohol. Å ja, visst var det en hel del!


På resande fot

Snart är det dags för roadtrip. Patrik och Herman har redan gett sig av mot Tyskland. Jag och Emmie åker om några timmar mot Ullared där det blir shopping och stugboende. Killarna möter upp oss där ikväll. Men först ska jag och Emmie ge oss ut på en löprunda!


Vin och chokladprovning

Idag har mamma utnyttjat sin födelsedagspresent som hon fick i mars förra året. Inte en dag för sent var det dags för choklad och vinprovning. Jättemysigt och väldigt intressant. Massa god choklad fick vi smaka. Mina favoriter blev en med nypon och en med sesamfrön. Mums!


Inflytt

På skandion är det visst inte bara NCC som bygger. Igår hittade vi även en fågelmamma som fint låg å ruvade i sitt nybyggda bo. Om fågeln byggde väldigt snabbt eller om vi bygger långsamt så formen stått för länge förteller inte historien.


Cycling

Hemma efter en tur på mountainbiken. Premiär för i år och det kändes kalas. Fick också en så fin cykeltröja av Mattias så då gick det extra snabbt! Jihaaaaa!


Inspiration

Jag kunde bara inte låta bli!!


Löpning

Trots stumma ben med träningsvärk i gav jag mig efter jobbet ut på en löprunda med lite bra övningar instuckna här och där. Och tro det eller ej. Benen kändes efter någon minut piggare än någonsin och det bara spratt i dem. Härlig känsla att bara flyga fram i spåret! Jiiiha!!

Nu ligger jag nyduschad på sängen och funderar på om jag ska lägga i en växel som innebär inget godis fram till bröllopet. Jag kan ju försöka iallafall så får vi se hur det går! Önska mig lycka till! (Räknar med lite pepp från min kära vän Emelie)


Bröllopsdrink

Nu är jag hemma igen efter en superhärlig helg me alla de bästa tjejerna.

Ligger i soffan me älsklingen nu och smakprovar bröllopsdrinken. Den kommer bli kalasbra! Det känns bra!!


Man har ju haft det sämre!


Nu e vi här


Paket

Spännande paket med spännande innehåll till bröllopet. :-)


Skam den som ger sig

I säg, 15-20 minuter, bökade denna dam med sin cykel mitt i regnet då kedjan hoppat av. Men som sagt, skam den som ger sig, för tillslut fick hon på den igen och kunde galant hoppa upp på sin järnhäst igen!


Present

Fick en fin present på jobbet idag som jag gladeligen lämnar vidare till min kära sambo.


Sångfåglar

Idag har vi varit nostalgiska sångfåglar på jobbet. Amela kom in å nynnade lite vilket resulterade i att vi båda två stämde upp i sång. Å inte vilken sång som helst utan följande gamla dänga.

Dagar kan passera fort som en våg på öppet hav.
På McDonalds varva ner, hos oss finns inga krav.
Träffa dom man tycker om och bara koppla av.
Livet har sina goda stunder

Känner ni igen den?!


No aerobic

Blev visst ingen aerobics idag. Blev löpning istället och visst märktes det att det blev några steg igår. Benen va rätt stela men 6 km tog jag mig runt iaf. Nu ska vi ge oss iväg på en cykeltur för att leta efter monin syrup. Verkar omöjligt att få tag på tyvärr :-( men skam den som ger sig.

Syster va ju här i lördags före kusinträffen. Då fick hon se mig i klänningen och oj vad mer och mer rätt den känns! Även om man på något sätt inte direkt känner sig så nätt i en vit långklänning. Men jag är såååå nöjd!! Hon spelade och sjöng även de två låtar som hon ska framföra på själva vigselcermonin. Shit också där, det var så himlans bra. Kommer passa perfekt och både jag och Patrik insåg med tårar i ögonen att det kommer bli svårt att hålla dem borta den 1 september. Men det kommer vara glädjetårar och det hör väl till kan jag tro!


Kurs

Kurs idag igen på Scandic nord. Idag skall jag bli tillståndsansvarig brand och få lära mig om heta arbeten. Tror det kan bli spännande.

Kroppen känns halvt mörbultad idag efter gårdagens pass. Men vi kör idag igen. Nu står aerobics på schemat. Kul!


Crosscamp

Nu ere dags igen. Laddad men jag vet också hur otroligt jobbigt det kommer att vara! Pust!


Nu har jag bokat tid

Hjälp!


Fest nr två

Inflyttningsfest avklarad. Nu e vi på väg till kusin Andreas på kusinfest. Han e bäst på drinkar så det kommer bli en bra kväll. Så e ju alla kusiner så bra också!


Paus

Pausar i bröllopsbestyren med en smoothie på MoeJoe's. Ringval är undersökt men jag kan inte välja om jag ska ha med en uppstickande diamant eller ej. Ringen jag hittade förra gången står jag dock fast vid, det är underbar! Nu skulle dom kolla upp om det gick att ha en diamant med omfattning på den så ska jag fortsätta fundera från det. Besökt systemet för inhandling av ingredienser till fördrink så att vi kan testa om den är god. Nu blir det en sväng till floristen innan inflyttningsfest hos morbror.


Fullspäckad lördag

Myser med Patrik i soffan till melodikrysset. Jag bara älskar såna här mornar. Sov länge idag tillome, ända till halv nio! Kors i taket, som mamma skulle ha sagt!

Apropå mamma förresten, inte nog med operationen hon gjorde för ett tag sen å hur det varit efter den. Nu skulle hon äntligen få börja jobba på måndag igen. Men tror ni inte att någon högre makt ställer till det igen så att hon nu är sjukskriven i tre veckor till minst. Stackars älskade mamsingen! Snubblade, ramlade och med brutna fingrar och gips som resultat. Fifan! Ibland är det bara inte rättvist!


H O C K E Y - hockey

På tåget hem från en härlig kväll i Stockholm. Stockholm Globen Sverige -Norge 3-1!!!! Härliga tider!


Billigt!

Hittade en söt Emmie på IKEA också. Dock känns hon lite väl billig kan jag tycka...


Shoppingpromenad

Tog en shoppingpromenad efter jobbet idag. Kupan stod först på tur och där fyndades igen :-) sen blev det också Ikea samt Ö&B. Så skönt att va ute å röra sig i solen. För övrigt har jag grym träningsvärk i magen och det känns toppen!


Nytt

Ny dag, nya utmaningar.
Möte och workshop. Det blir nog bra det här!


RSS 2.0