En lugn lördag

En lördag helt utan planer.
En lördag med ingenting att göra.
Hur känns en sådan?!
Det ska jag och Patrik lära oss idag. Kan knappt minnas när jag hade en sån här lördag sist. Måste vart nån gång i september kanske. Innan allt med lägenhet och sånt. Men nu börjar det lixom kännas klart. Inga inredningsgrejer som behöver inhandlas heller. Utan nu känns det lite som att vi har allt. Så ja, vi ska nog mest bara njuta av varandra. Underbart dårå!!!
Gosen duschar nu å sen ska vi kanske ta oss ut på en liten tur. Vi ska köpa en ny ljudsladd, det är typ allt!
Sen blire tacopaj och mellomys ikväll i soffan. Kanske ett glas vin för att koppla av lite efter en hektisk dag ;) Imorn blire Örsa och Iittala Outlet och Mia och Steve. Härligt! Va på tok för länge sen vi sågs nu igen.
Kram å puss på er alla

I just can't find

Jag ligger hemma i soffan å längtar efter att min lilla gos ska komma hem. Det borde han göra om bara någon minut. Jag har köpt en ljudsladd efter jobbet, men ibland undrar varför jag håller på. Blev inte alls bra :( Bara en massa brus. Suck suck! Men den va ju inte så dyr så det va ju tur. Har hunnit me att träna lite här hemma också. Med min Fitdeck. E som en kortlek med en massa övningar i tre nivåer på så ståre typ hur många eller hur länge man ska göra. Kul faktiskt och trött blir man och träningsvärk får man. E som att köra ett eget cirkelpass hemma lixom. Så har jag fått dille på bilar också. Åker bara runt å tittar på en massa modeller när jag e ute å far. Vi e ju nämligen inne på att byta. Jag e ruggigt sugen på en civic alltså, i nån cool färg. Men dom är ju såååå dyra. Så vi får se vad det kan tänkas bli. Har ju en bil nu iaf så det är ju inte en sådan panik.Honda Civic 1.8
Denna e ju bara sååååå cool!
Imorn ere mello. And i just LÖÖÖÖÖV it! Helt underbart är vad det är! Som typ tillexemper den hära då! Sån typiskt han-låt och så skööön, Christian Walz – Like Suicide
Nu kom sötnosen hem.
Puss å banan!

Listen to your heart

Jag är på kurs i Tammsvik heter det. Ligger i Bro 5 mil från Uppsala. Tisdag-torsdag skall jag spendera här. Jag ska lära mig om Vårt arbetssätt. Alltså Svevias. Första dagen av totalt fem är avklarad. Det blire två dagar till om två vekor. Det känns faktiskt vettigt. Har gått igenom en massa bra grejer idag och jag tror och hoppas att det bara kommer bli mer och mer matnyttigt ju närmare produktion vi kommer. Har återvänt till mitt rum nu efter en 4-rätters middag. Dock ere väl kanske tur att jag inte gillar all mat då det bjöds både på laxmousse och tonfisktartar vilket slutade i en 2-rätters för mig. Och det är väl för väl så att det inte slutar med att man rullar härifrån!
Tror jag ska avsluta kvällen med Sofias änglar, eller kanske några avsnitt Blåljus. Vi får se. Nått blire.
Kram och på återseende. :)

Svenska hjärtan

Tjoooohoo alla arbetsglada myror!
Nu ere söndagkväll igen. Det är inte klokt vad helgerna går fort. Men jag har hunnit vila mkt denna helg. men också hunnit med mkt som jag velat. Vi hade tänkt åka till Fjällnora o grilla i fredags, men då det regnade kändes det inte som någon vidare ide. Så vi åkte till Fullerö istället. De va mys det med men ingen shopping blev det alls. :( Igår skrev jag att vi skulle ner på stan å se isskulpturer, men det va ju visst nästa helg. Så det får bli då istället. Men en tur till stan tog vi och mkt shopping blev det. massor med ljuslyktor å så en tvålpump till badrummet och också lampor till hallen så att Patrik kan bygga ihop lampan som ska sitta i taket där. Kommer bli sååååå himlans bra! Han e så duktig min käraste karl. Gled förbi mams o paps också på väg hem. Fikade lite å mös i godan ro. Lånade också säsong två av Svenska hjärtan som vi nu sitter å plöjer för fullt. Det är sååå himlans bra det också!! Lätt värt att se för er som inte sett den härliga 80-talsserien. Kvällen ägnades åt pizzabak me Mia o Steve. Å så SCHLAGER såklart. Jag skäms nästan lite för att jag är så töntig å älskar just melodifestivalen så himlans mycket. men det är ju sååå mysigt!!
Ne, nu ska ja ägna 100% uppmärksamhet åt min älskade finaste Patrik, min härliga kopp te och det underbara Svenska hjärtan.
Ta hand om er alla! Tills nästa gång!
Lasse Lindh – Svenska Hjärtan

Nu är det lördag igen

Ja, det stämmer. Flamingokvintetten – Nu är det lördag igen [Another Saturday Night] Och vi har ingenting planerat. Ingenting på hela helgen faktiskt. Ska nog ta oss ut en sväng om det vackra vädret håller i sig. Dom har ju varnat för snö å regn å grejer, men nu skiner solen in rejält genom våra stora fönster. Härliga dag! Jag vaknade tidigt men låg å drog mig ett bra tag. Nu har vi just ätit frulle å sett lite på Skärgårdsdröm. Klurar lite vad dagen ska få bjuda på. Det är isskulptursutställning i stadsparken. Jag tror att det får bli en liten promenad dit minsann. En härlig myslördag med min favoritälskling.
Puss på er!

Jag försöker ta mig tillbaka!!!

Nej ni, dax att skärpa sig. Det är mycket nu och inte ofta jag gör som nu. Och sitter med datorn i knät i vardagsrummet. Har lagat god mat ikväll, myst i pysselrummet, sett på På spåret, och bara degat oss. Helt perfekt sådär en fredagkväll. Jag sitter o tokladdar inför mello imorn. Jag bara älskar att det är dags nu igen. Kanske årets höjdpunkt. Jiiihaaa!!! Ååååhhh va kul det ska bli. Om 5 veckor är det dags för schlagerfinal och då blire fest på byggmästarn igen. Deni!
Nu ska jag göra nått.. eller inget.
puss å kram så hörs vi snarast igen hoppas ja!

RSS 2.0