Kors

Ja, kan ni tänka er att när jag slog upp mina blå i morse visade klockan på 7.30. Det var länge sen som jag som så pass länge. Som kom jag på det. Sommartid! Så klockan var ju faktiskt bara 6.30. Men pigg var jag. Läste ut sista delen av Fifty shades-trilogin. Mycket bra och läsvärd! Igår låg jag dock och tokgrät till den.

Nu är vi på väg till Flängan för påskfirande med Patriks familj. Mys ❤


Långfredag

Vilken skön dag. När dimman lättat och solen tittade fram gav jag mig ut på en liten löptur. Sen har det påskdonats här. Eller inte hemma men vi har planerat för måndagens middag med vänner samt storhandlat. Det är nästan så att det är värt ett kors i taket att vi handlar med lista, men så var det idag. Hann med en sväng på Ikea också och kikade lite.

Landade helt slut i soffan sen, slumrade en stund och tittar nu på en lagom eftermiddagsfilm på tv. Älsklingen har påbörjat middagen. Ikväll blir det en härlig myskväll på byggmästarn.


Glad påsk

Långfredagen idag. Och jag tror minsann att det blir lång. Med tanke på morgonens arla tid. Hade en supermysig eftermiddag/kväll hos mamma igår med lillasyster, kusiner med män och barn samt granne. Massa bebismys och så fick vi på sedvanligt vis leta påskägg i trädgården. Hon kan ordna till det hon min mamma!

Nu ska jag nog försöka läsa lite bok och bara ha det bra och njuta av att jag inte är på väg till mitt arbete.

Glad påsk på er alla påskgubbar och käringar!


Jag är igång

Ute på årets första utelöptur. Äntligen! Förstår inte att jag dragit mig så mkt för den, det var ju faktiskt skönt, och kändes rätt hyfsat. Förutom knäna då till en början men dom kom igång dom med efter någon km. Runkeeper fucka up sig efter halva men jag gissar på att det blev dryga 5 km iaf. Känns helt ok ändå. Och underbart att vara igång! Nu är jag pepp på en löpande aprilmånad. Nu kör vi!!!


Hurra!!!

Hipp hipp hurra och all världens grattis till min älskade mamsing som fyller 60 år idag! Hurra hurra HURRA!!!


Inte förvånad

Denna tidiga morgonstund gör mig inte längre förvånad. Klockan är 7 och jag ligger vaken i min säng. Patrik ligger vaken bredvid, kors i taket!

Igår var det fest på verkmästargatan. Afterski-fest med club 33 och spriten som var över från Åre skulle drickas upp. Ganska tappra var vi men än finns lite kvar. Kul kväll med glada kollegor, sång och dans!

Idag väntar lyxlyx med mamma och syster. Mamma fyller 60 imorn och då far min flytt landet för att bli kines för ett par veckor så åker flickorna i familjen iväg på spa-weekend. Kommer åter på måndag så då blire direkt till arbetet. Men oj så himla skönt det ska bli nu i helgen. Som jag ska njuta!


Jag blåser bort

Alltså, nu får det ta och sluta blåsa. Det är ju typ storm varje dag. Igår när jag cyklade mot kontoret t.ex. kändes det som att det gått fortare att gå, jag kom ju ingen vart! Efter hela denna veckas totalblåst så kändes det riktigt skönt i morse när jag gav mig ut på bygget. Men tji fick jag. Höll inte i sig mer än till efter frukost för då var det lika jäkla stormigt igen. Jag är less på att hålla i hatten hela tiden nu. Snälla, ge mig vår, sol och värme!!


Fint

Just gråtit mig igenom slutet av Familjen annorlunda. Så fint som handlade om faderskap, saknat faderskap och nyvunnet faderskap. Gick inte att hålla tårarna tillbaka.


Hopplösa tuppar

Att dom ska störa en så till den milda grad att jag inte kan sova på mornarna. Vaknade idag 5.40 men låg kvar iaf fram tills nu. Till och med så att Patrik är upp nu. Blir 90210 och lite filmjölk med banan och havrekuddar. Kanske att vi kan få sova en sväng till sen. Iallafall så tar vi en promenad före melodikrysset idag. Det blir nog en bra morgon ändå det här!


Fiskar

Ligger i soffan helt utslagen. Haft en bra eftermiddag med Frida och Filippa i solen. Promenerat längs ån å pratat om ditt och datt. Hoppas på en ihållande fredagstradition.

Ska snart knalla upp till Gränby för lite mat och fiskspa med mina fina E:n. Ska bli mysigt att umgås bara vi en kväll. Efter att vi blivit uppätna är tanken nämligen att kvällen fortsätter hemma hos Emmie med med tjejmys. Jag hoppas på lite bebissparkar också. Någon av de två borde ju kunna bjuda till för en gångs skull hoppas jag. Kanske att det blir liv i kistan av fiskarna. Vem vet?! Den som lever får se. Mys ska det bli iallafall!


Melodifestivalen 2013

Igår var det en stor och härlig fest här på byggmästarn. Massa fina vänner var här! Schlagerintrotävling, melodifestivalfinal, schlagerfrågesport och en massa gott tillbehör.

Mitt favoritbidrag var ju sedan innan Robin Stjerberg med You som gick vidare från andra chansen. Trodde aldrig i mitt liv att han skulle vinna, det har ju aldrig hänt att ett bidrag som gått från andra chansen har tagit hem finalen. Men vet ni, rätt låt vann! Hurra!! Sen vart det utgång på Flustret och hela två gånger fick jag dansa till vinnarlåten och Euphoria spelades en gång den med. Sen var kvällen fulländad och jag gav mig hemåt både nöjd och glad.


Norberg

Hade en fin dag igår. Åkte iväg vid kvart i tio ungefär, melodikrysset löstes i bilen. Styrde mot Västerås där vi stannade till i Erikslund för lite shopping. Blev lite blandat från Ikea bara. Lunchade och gav oss vidare mot Norberg. Där stannade vi till på lite loppisar och blev allt ett litet fynd där. Mot Flängan sen å Åsa och Sven. Kvarterade in oss i den lilla stugan och sen åkte vi en sväng till Norberg. Besökte en mysig liten butik där vi fyndade ett jättesött glasfat och så tog vi en fika. Väl hemma igen slappade vi framför skidor på tv. Sen vart det tacos, melodifestivalen och smågodis. Hejade fram Anton till final och sen hade jag hoppats på Erik Gadd, men tji fick jag, han kom sist. Kröp i säng tidigt då vi var trötta som två små barn. Somnade som en stock och vaknade sent, ja för kan ni tänka, idag fick jag sova ända till kl 6.45. Hurra!

Nu ska jag mysa vidare i sängen med lite Vasalopp. Tur att paddan fick följa med så att jag kan roa mig!


God morgon god morgon

Tänka sig att jag fortfarande ligger kvar i sängen, fast än att jag vaknade redan strax efter 6. Har läst klart boken, Live to win, äntligen! Sjukt intressant att läsa om alla låtar han skrivit, åt Celine Dion, Paul Stanley, Backstreet boys, Britney Spears m.fl m.fl. Och allt detta innan han var med i Idol-juryn som gjorde honom känd i Sverige. Häftigt!

Snart väntar melodikrysset, ev löses det i bilen på väg mot Flängan. Kanske delvis otaktiskt att välja denna helg då vi inte lär vara ensamma på vägarna i den riktningen. Ska undersöka möjligheterna till lite loppisfynd på vägen, i Norberg vet jag att det finns möjliga platser i alla fall så där får det nog bli ett stopp.


Tuff vecka

Avslutas i soffan som gräsänka. Det var inte igår vill jag lova. Tar hand om mig själv genom nagelvård, morötter och dipp.

Trött i ryggen efter gårdagens hockeymatch på Läkerol arena i Gävle. Först spelade NCC svarta mot NCC vita. Superskoj men ack så trött man blir. 2x20 min körde vi å resultatet blev nått i stil med 7-3 till svarta laget (mitt lag) men jag kan tyvärr inte skryta med några större bragder utförda av moi. Avslutade med trerätters middag och riktig hockey. Brynäs mot Modo och som vanligt när jag är på besök i arenan vann Brynäs. Hurra!


RSS 2.0