Vändning

25 sek tryck mot ögat med en konstig apparat. 
Svartnad som att man blundade fast ögat var tokuppspärrat.
Skrap skrap kittel med nått tandläkarliknande instrument.
15 sek surr och knack och doft av bränt hår.
Klart!
Och så tar vi vänster.
5 timmars blundande efter det varav 3 med smärta som bedövas med ögondroppar.
KLART! 
 
Ja, och nu ligger jag här i soffan och ser alldeles utmärkt utan varken glasögon eller linser. 
Fan vad lycklig jag är. Det är verkligen värt varenda dyr krona för i fortsättningen kommer jag att se som en falk helt utan hjälpmedel. 
 
Och hem gick jag med ett par sprillans nya snygga Ray Bans. Ja, vad ska jag säga. Galet bra dag!! 
 

Problem

Hejsan hejsan
Min blogg verkar strejka. Eller iaf appen. Har inte kommit in på bloggen alls det senaste. FicK ett mail om "nya blogg.se" och det verkar ju funka bra. Icke!
Hoppas på en lösning snarast.


Järnspikar

Näsan järnspikar iaf. Järntråd är det. Fick ett sms av Patrik när jag va i Sthlm att han hade en lite present till mig när jag kom hem. Och kan ni tänka er, 35 m järntråd! Som jag önskat mig! Nu vill jag bara pyssla pyssla pyssla. Men det får vänta till helgen för nu är det sent och sovdags.

Slänger in en liten kik över gårdagens pyssel också. Massa pyssel till bröllopet. :-)

Kram och god natt


Projekt gunghäst

Sitter på tåget på väg till Stockholm. Där ska jag gå på vernissage -projekt gunghäst. Min duktiga vän Ida och hennes kompanjon Carin har redesignat gunghästar och ställer nu ut dem i svarta lådan på Scandic malmen. Ikväll ska projektet presenters på en bar, där ihopslaget med lite aw. Det bästa med projektet förutom att hästarna är sjukt fina är att pengarna de får in går direkt till Childhood. Tänk vilka fina människor det finns! Hoppas nu bara att hästarna får många bud. Det ligger ute på Tradera för den som vill kika in dem.

Som grädde på moset slänger jag upp en bild på mitt bygge och vad jag skapar under arbetsdagarna. Fast här i form av en utskriven 3D-modell av Skandionkliniken. Visst är den cool 👍


Pyssel

Enda fördelen med att vara förkyld å inte kunna träna är nog att jag får tid till sånt jag inte brukar hinna så mycket av annars. Idag efter jobbet har jag sorterat bland några av mina smycken och så har jag sytt små "fingerkuddar" att trä ringarna på så att det blir ordning och reda. Det behövdes för jag hittade några ringar jag helt glömt att jag hade plus att jag passade på att rensa lite och slänga lite gamla fula ringar. Ska nog försöka gå igenom resten av smyckena i veckan också.


Armbandet!

Som jag har väntat och längtat. Under förlovningseresan till Mora/Orsa förra året hittade jag ett armband som jag gillade. Men insåg inte HUR mycket jag gillade det innan det var för sent. Men nu är ett års väntan över för i helgen när vi var på besök där igen blev det äntligen mitt! Och jag bara älskar det! Vill ha det på mig jämt jämt jämt!!!!


Sommar??

Inte direkt va! Idag är det så kallt att handskar hade varit på sin plats. Hualigen? Sa vi 11 juni eller är det 11 februari??? Vart är min sommar?


Spontant!

Blev en spontan och strålande kväll hemma hos Frida och Niklas. Emmie och Herman var med de me. Vi tjejer hängde på balkongen med vin och tjejsnack medan killarna såg på fotboll. Sen sammanstrålade vi i köket för några rundor Galenpanna. En strålande och spontan kväll. Tack fina ni ❤


Tack för denna gång

Vilken fin liten tripp vi haft. Så mycket livskvalité att få förgylla vardagen med sådan här saker. Bodde helt oroligt fint på ett hotell i Mora, precis vid ett alldeles kavlugnt vatten. Kalle Moraeus med sina gäster i Moraeus med mera har vi fått se i Orsa. Shoppat som tusan i Mora och jag har äntligen nu, mer än ett år senare, köpt mitt fina förlovningsarmband. Vi har besökt Nusnäs och tittat när dom målar dalahästar och blivit kär i den nya Melodifestivalhästen som var alldeles lila och fin! Nu beger vi oss tillbaka till Uppsala men stannar en sväng i Avesta så att Patrik får gå på Haglöfs outlet.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1789039/images/2012/pic_205926233.jpg" class="image">


Elektriska Eriksson

Ja, nu sitter vi här på Moraeus med mera och väntar på att inspelningen ska börja. E "bara" 1,5 h sena pga ett elverk inte vill starta. Börjar bli lite tråkigt att bara vänta och vänta... Får se vart detta slutar. Men Kalle e bra han iaf!


Slagen

Det slår mig ibland att om tre veckor kommer jag att kunna se obehindrat. Det känns lite läskigt. Men också häftigt! Och fantastiskt! Kommer vara sååå värt det.

Något som också slår mig ibland är att Sverige och loreen vann Eurovision. Det är också fantastiskt! Livet e allt bra underbart ändå!!!


Slut

I huvudet! Hur kommer det sig att vissa människor e helt otroligt korkade, dumma, nästintill elaka. Ja, helt enkelt helt slut i huvudet! Tröttsamt!


Slut

Efter en hel dag på jobbet ligger jag nu på sånger helt utslagen. Kroppen kastade in handduken kan man säga när jag cyklade hem. Huvudet började banka, axlarna värkte och tänderna kliade. Fy tusan! Tar igen mig lite nu i väntan på att älsklingen ska komma hem. Ska surfa runt å kika lite alternativ på bröllopsresa tror jag. Om vi nu lyckas få till någon sådan...


Cocktailparty 🍸🍸

Laddar för fest. Cocktailparty hos Therese för att fira att det är nationaldagen imorn. Håret är saltsprayat (shoppade idag å var tvungen att testa), naglarna är nymålade i en orange chick färg och den gula blåsan är på. Jag känner mig redo!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1789039/images/2012/pic_205439156.jpg" class="image">


Alltid redo

Det gäller att alltid vara förberedd på det värsta. Man vet aldrig när ovädret kan slå till!


Ajajaj!! Dumma dumma huvudvärk! Och dumma dumma hals! Jag vill inte bli sjuk!!!


Icke vila då

Min kropp e inte byggd för att vara ledig. Så fort jag tar det lite lugnt några dagar så blir jag sjuk. Så även denna gång. En helg utan fullspäckat schema ger en måndag där tee tree oilen gurglas i halsen gång på gång. Är förståndig flicka och ställer in det planerade löppasset och tar mig istället ut på en promenad. Det får duga för idag :-( suck! Vill verkligen inte bli sjuk!!


Upp till bevis

Nu ska vi se om dom e så goda som alla säger. Premiärsmakning för mig ikväll :-)


Dagen idag

Jaha, så var denna söndag över också. Vad har dagen bjudit på då?! Sjukt mycket har vi hunnit med känns det som. Sovit länge och ätit en mysig frukost. Sen åkte vi iväg på visning på ett hus som visade sig inte var något att ha. Tur är väl det eftersom vi inte ska köpa nått nu. :-) tog oss hem igen och hann med att rensa igenom vinden. Också sånt där bra att göra en halvregning söndag. Bröllopspyssel har jag hunnit med också. Jag har fixat med bordsplaceringsritning och skurit till papper till både vigsel- och festprogram. Patrik hjälpte till på ett hörn också, han har klippt till band till programmen. Duktig han e som kan pyssla lite han med min fina! Nu är det soffmys med Skilda världar och vi väntar med spänning på att klockan skall bli 21. Då väntar Big Brother-finalen. Hoppas för allt i världen att Hanna J vinner! Vi håller alla våra tummar och tår för detta!!!!


Det går bra nu

Pengar är som papper :-) tack kära sis ❤


Det närmar sig

Bröllopsbestyr i helgen. Jag jobbar vidare på festprogrammet. Igår fyllde vi i papper om hindersprövning. Även papper om efternamn fylldes i och skickades in. Såna ska alltid in vare sig man byter efternamn eller inte. Så nu är det gjort.

Har pysslat med bordsplaceringen idag med och det är inte lätt vill jag lova mina vänner! Visst, alla svar har inte kommit in än och det finns ju en knapp månad till att hinna svara, men vi gjorde en skiss iaf. Den kommer nog att hinna ändras några gånger innan 1 september. Skönt att ha nått att utgå från iallafall.

Nu slappar jag i soffan till min favvoserie från 1999. Eva och Adam. I love! ❤❤


Väntar

Väntar nu på att gosen ska komma hem. Vi ska fira -3 månader lite granna. Finkläder e på till skillnad från sedvanliga mjukisar, skumpan e på kylning å ljuv musik ljuder i högtalarna. Vi ska nog se till att göra detta till en fin kväll ❤


Det närmar sig med stormsteg!

Idag är det 1 månad kvar till sista svarsdag inför bröllopet. Detta innebär 3 månader kvar tills vi gifter oss och jag får min Patrik för alltid! Att man kan vara så lycklig! Jag är nervös, spänd och otroligt förväntansfull! Det är fantastiskt!!!!


RSS 2.0