Jul?!?

Efter en underbar dag med morgonlöpning, inköp av nya löparskor samt långpromenad med Maria och lilla Lowe rundar vi nu av kvällen med några avsnitt av Pelle Svanslös julkalender. Så mysigt så! Inte utan att jag börjar längta till julen.


Wierd dreams

Shit i natt har jag drömt så mycket skumt alltså. Knappt jag kommer ihåg hälften men ska försöka skriva ner lite grann.

Huset i tittat på var vi och tittade på igen ihop med mäklaren samt säljaren. Eftersom det inte var en planerad visning så var det inte helt undanplockat. Där fanns en sjukt skum och enormt stor trapp som man kunde ta bort om man ville. Den hade de för att få två vägar till övervåningen. Funderade starkt på bara hur man skulle få undan den då den typ tog upp hela golvytan. Men, iallafall så undrade mäklaren om vi ville lägga ett bud. Jag tvekar lite men Patrik säger 2795000 och säljaren sträcker snabbt fram kardan och så har de tagit i hand på köpet. Jag blir lite förvirrad men hinner inte vara det så länge förrän det kommer ett till par och kollar på huset. De går runt ett tag och sen får vi veta att de bjudit 3 000 000kr. Självklart blir ju säljaren jätteglad men vi ställer oss frågande till att de är beredda att betala utgångspriset trots bristerna i badrummet. Men de var de tydligen så inget husköp för oss denna gång.

Sen vidare i drömmen hade mamma bestämt och bokat in mig och isabell på lite spa. Trodde vi ja. Det bestod av läppförstoring samt bröstförstoring. Vi var på något privat ställe hemma i ett hus och isabell började. Jag ställde mig dock väldigt tveksam till det hela så innan drömmen var slut hann jag faktiskt inte med några ingrepp. Även om dessa bara bestod av lite sprutor och inte var något farligt alls.

Mycket andra skumma saker hände också med det har jag bara små flikar av. Tex var det en kille och en tjej som låg och hade sex i badkaret där jag skulle duscha. Isabell vägrade att låna ut balsam till mig så jag fick duscha utan. Å lite sånt.

Ja, ibland skenar fantasin verkligen iväg.
Godmorgon på er!


Nu är det lördag igen

Vilken härlig kväll igår. Massa fina tjejer och massa god mat. Mycket prat om barn vart det och inte så konstigt när det är en massa barn på g. Ser verkligen fram emot den nya fasen i livet som vi har framför oss. Men hus, barn och härliga middagar.

Patrik ställde just frågan om när vi ska köpa ett hus. Kollade på ett jättefint hus förra helgen. Mycket strul fram och tillbaka har det varit. Får se hur utvecklingen blir nästa vecka med budgivning och sånt. Har haft kontinuerlig kontakt med mäklaren i veckan å rett ut ett och annat. Huset har en toppen planlösning med bra antal rum, helt okej skick så att det är inflyttbart utan för mycket jobb, trädgården är strålande och dubbelgaraget med stora förvaringsmöjligheter gör inte något sämre. Inte allt för dyrt heller ändå, det enda jag egentligen är tveksam över är läget, om det kanske inte är lite på gränsen till långt bort ändå. Tyvärr! Verkligen! Sen vet jag inte heller om jag känner mig helt 100 på att lämna Byggmästarn riktigt än. Vi får se vad framtiden har att erbjuda helt enkelt. Den som lever får se!


Fredagsmys

Sitter vid köksbordet och målar naglarna inför kvällens festligheter. Färden går mot Stockholm för att möta upp sex finfina tjejer. Tapas står på menyn och sen får vi se vart det bär. Troligt är att Uppsala-gänget drar sig tillbaka med sista tåget som går runt tolv. Det är ju en dag imorgon också och då väntar förmiddagspromenad med mina två E:n samt efterföljande lunch. Kvällen ska jag ägna åt min man och ha det mysigt bara vi två! 💞


Dagens i-landsproblem

Jag vet inte hur man lägger till nya bloggar att följa i nya uppdateringen av bloglovin. Någon som vet?!?!?


Prestation

Mycket sånt gick tankarna kring igår. Är jag tillräckligt bra? Duger jag som jag är? Träna mer, ät bättre. Prestera bättre. Det var gårdagens tankar. Idag känner jag mig laddad för en ny dag med nya utmaningar. Ska ta en lång löptur i skogen efter jobbet för å rensa ut de sista av de dåliga tankarna. Det blir fint det!
God morgon!


Typiskt dålig dag

Trots massa kul som händer omkring mig har detta inte varit någon bra dag för mig. Känt mig obekväm med mig själv och varit på bristningsgränsen till tårar nästan hela dagen. Hoppas för allt i världen att det imorgon är en annan dag!


Lördagsmys

Frukost avklarad. Melodikrysset lika så. Precis som lördagar brukar börja. Lika härligt varje helg! Ska snart duscha och packa ihop mig för att ge mig iväg på tjejmysdag. Emmie fick en dag med mig, Emelie och Linda när hon fyllde år och idag ska den äntligen gå av stapeln. Kommer bli en strålande dag, det är jag säker på. Men innehållet får ni veta mer om imorn så att inte jag avslöjar något för hon som inte vet.

Har även hunnit med lite nyttigheter på morgonen som vi dragit på länge här men nu äntligen blev det uträttat. Skönt det med!


Är det fel på mig?

Det är nått skumt på gång. Typ förkyld, igen! Snuvig iaf och det gillas inte alls. Är det meningen att man ska vara sjuk ca 6 av 8 veckor eller??? Jag bara undrar?! Sen verkar mina fingrar ha svällt också, det är nästan som att ringarna skaver, och hur bra är det på en skala egentligen? Nej, det måste bli ett slut på det här. Visar det sig att förkylningen går åt fel håll under helgen blir det ett besök hos farbror doktorn nästa vecka för min del. För nått knas måste det va, jag brukar ju typ aldrig vara sjuk!!


Men orka!

Ibland förstår jag mig inte på folk. Hur kan man orka gnälla gnälla gnälla å ha sura miner hela tiden. Är det mig det är fel på som försöker vara positiv å se saker från den ljusa sidan. Eller vad är problemet?! Gör det bästa av situationen så mår du själv bäst och även de i din närhet. Det blir en gladare och bättre stämningen. Det tycker iaf jag!!


Söndagsmys

Spenderade ett gäng timmar av söndagen hemma hos Emmie och Herman. Fika, småprat samt tv-programmet Nordisk vildmark som idag handlade om fjällräven på Island. Trivsamt program så jag tror vi tar med oss den traditionen hem å gör som Emmie och Herman på söndagar kl 19. Vi bänkar oss framför tvn. Och vad himla glad jag är för fina vänner. Jag är så lyckligt lottad och det känns så himla kul!


Så mycket bättre

Jag älskar lördagar. Och jag älskar att få komma ut på landet. Mitt kära älskade Torsborg. Vad skulle jag göra utan det stället?!

Löste melodikrysset i morse å sen drog vi oss ut till sommarstugan. Där väntade eldning på tomten, rensning av grovsopor som en bil kommer och hämtar på måndag, Patrik satte dit de sista plåtarna på det omlagda taket, Patrik och pappa tog upp lillbåten. Vi åt korv på altanen och grillade några marsmellows i öppna spisen. Och!!!!! Vi smygtittade lite på filmen från vigseln. Tittade bara på startmusiken samt ingången. Men shit vad det kändes i hela kroppen. Gåshus och hjärtat började slå snabbare. Så himla underbart! Jag vill bara uppleva den där dagen igen, den bästa dagen i mitt liv, och igen, och igen, och igen. Så himlans fantastisk var den!!!


Löpning för Världens barn

SR i samarbete med SVT samlar just nu in pengar till Världens barn. Idag anordnade P4 Uppland en löprunda i Stadsskogen. Deltagande kostade 50 kr och pengarna gick oavkortat till insamlingen för Världens barn. Kul grej tänkte jag och anmälde mig sent igår kväll. Tyvärr fick jag inte med mig nått sällskap med vad gjorde väl det. Med musik i öronen gick loppet som smort. Och vad mycket roligare det blir att springa när man springer lopp sådär med mycket folk. Väldigt kul och jag ser redan fram emot nästa. 😏


Ny vecka

Och veckan börjar lida mot sitt slut. Känns det som fast det bara gått hälften. Träningen har jag dragit igång igen efter senaste tidens sjukdom. Fortfarande lite snorig ibland men det går över. Imorn ska jag göra en spontan grej. Verkar få dåligt med sällskap men ev hakar Thomas på jobbet med. 5km löpning och 50kr till Världens barn. Så mycket bättre kan det väl inte bli?!


Födelsedagslördag

Denna lördag går i födelsedagarnas tecken. Myser i soffan nu å inväntar melodikrysset. Sen bär det av till Enköping för att fira Annakarin som fyller 28. Och ikväll ska vi hem till kusin Karin å fira henne på hennes 35-årsdag. Ska bli mysmys! Förhoppningsvis är lilla Lowe där också så blir det både 1årsmys och 3veckorsmys. Lovely!


Stolt fru

Idag är jag en stolt fru. Precis lika stolt som jag är alla andra dagar över min duktiga man. Ikväll är han iväg på ett första uppstartsmöte med Drivhuset. Drivhuset hjälper kostnadsfritt utvalda företag framåt med vägledning och utbildning. Han fick en reklamlapp häromveckan, och han nappade på det. Drivhuset nappade än mer och tyckte verkligen att det vore kul om han var med så de sa ja till honom till och med före den sedvanliga intervjun. Så himla kuligt. Det passar Patrik som fisken i vattnet, eller kanske mer handen i handsken för hans del.

RSS 2.0