Hem ljuva hem

Har haft en heeeelt gudomligt fantastisk tid i London. Helt super att få träffa kusin igen. Tycker det är kul men dumt att de ska bo så långt borta. Tacka vet jag gamla kära salabacke. Hoppas ni snart återvänder dit. Så ska vi köpa hus nära varandra sen me. Det blir perfekt!

Londonresan bjöd på en hel del spännande. För att nämna några; / på hotellet möttes vi av en man klädd till kvinna, typ två meter lång å minst lika stort hår och klackar, tackar tackar! / en tro om att vi gått 5 mil på fredagen och tyckte vi hade rätt att va trötta, vilket i själva verket visade sig var 5 km / tusen och åter tusen kors till minne av soldater som stupat i krig vid Westminster abbey / en big ben / ett picadilly circus / trafalgar square med 5000 gratisluncher / en galen tur på Primark till Patriks mindre förtjusning / mååååånga besök på Starbucks / en fredagkväll på en marockansk restaurang som var som en butik / en massakrerad bamsemaräng / vin / vin / vin / harrods / covent garden med bakispizza och cola för Maria / st.pauls cathedral med en transa, en alv och massor av tält och demonstranter / promenad längs themsen / tower bridge / lejon i natten, eller var det vargar?! / ett misstänkt dödsfall på hotellet med vatten och skum i hela korridoren / middag på londonbornas stammispub / frukost på stan / salt och vinägerchips / shopping på forever 21 / julinvigning och tändning av julträd på portobello road / hämtindiskt / forget about Sara marschall / storshopping på Tiger / promenader på Londons gator / och sist men inte minst en keps till Patrik samt en oro om utebliven hemfärd pga på tok för mycket dimma = 58 inställda flyg :-(

Ja, som sagt, lååångt blev det men summan av kardemumman är att jag haft det väldigt bra! Tack kära kusin och man, vi kommer snart igen, så se upp!

Nu är det dags för jobb igen men en kortvecka då denna gång. Skönt me sånt ibland med.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0